Rol Videosu çek izleyelim o halde , başkalarını eleştireceğine git kendin birşeyler çabala , kaçtır bu konuyu açıyorlar , açanların biride gidip çabalamıyor , anca otururup yazsınlar.
Bilgisayarım video çekmek için yeterli değil. Video açıyorum kasmasından oyun oynayamıyorum. Sen bunları yazacağına kendin çabala görelim. Eleştirmek serbest istediğimi eleştiririm batıyor mu? Sen hadi icraat çekmeye git
Çocuk , şikayetçi olan sensin ben değilim , bu durumda çabalaması gereken ben değil sen oluyorsun ,
"Eleştirmek serbest istediğimi eleştiririm batıyor mu? Sen hadi icraat çekmeye git" Çocuksun sanırım cümleye bak , herkesin açtığı konuyu tekrar açıyorsun , sonra eleştiriyorum batıyormu , çocuk ben istediğim gibi video'yuda çekerim rolümüde yaparım , şikayeti olan çabalar olmuyan değil , bunuda öğren, Video çekemiyorsun tamam çekme , git rol yap sadece gel oyun için ekran görüntülerine gir at , veya gel o ss'leri video yap rol videosu diye paylaş , çözüm yok değil yani sen anca boş yapmaya devam et.