Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

burger king çift nugget menü

Başlatan 13579, 30 Ekim 2019, 15:55:19
Okunma sayısı 13963 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
Ynt: burger king çift nugget menü
« Yanıtla #30 : 30 Ekim 2019, 20:44:29 »
Olmayan arkadaşını sikeyim senin her açtığın konuda arkadaşım yok diyorsun göt oğlanı, sen normal değilsin asosyal orospu çocuğu.
kapat lan bilgisayarı
bu kadar kırıcı olma lütfen bu dediklerinden etkilenmiyorum ben alıştım çünkü ama başka insanların çok zoruna gidebilir cidden eskiden banada hakaret ettiklerinde çok üzülüyordum hatta zaman zaman gözüm bile doluyordu ama artık alıştığım için birşey hissetmiyorum ama zoruna gidenler olabilir

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #31 : 30 Ekim 2019, 20:45:56 »
neden böyle fotoğraflar çekilerek buraya atma gereği duyuyosun
bu tür fotoğrafları sadece buraya atmak için çekmiyorum galerimde duruyorlar buraya atma sebepim ise ailemin ve çevremdeki insanların bana ilgi göstermediği için kendimi burda tatmin ediyorum bu yüzden :)

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
« Yanıtla #32 : 30 Ekim 2019, 20:57:27 »
Aslında özgüven probleminde yok gibi neden arkadaş edinme konusunda sıkıntı çekiyorsun anlamıyorum. Sanırım birisiyle karşılıklı diyaloğa girince heyecan yapıp konuşamıyorsun. Kendini ifade etme konusunda forum üzerinde gözlemlediğim kadarıyla ciddi bir sorunun yok gibi. Bu özgüveni gerçek hayatına yansıtabilirsen arkadaş sorununu çözebilirsin gibime geliyor.

Çevrimdışı A.N.R.T.L

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Hades Lorey Lv.22
Köken: İngiliz
Son giriş: 24 Nisan 2023, 12:57
Toplam oynama: 103 gün, 17 saat
Son giriş: 29 Mart 2023, 22:37
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #33 : 30 Ekim 2019, 21:11:44 »
ALLAJ sabır versin ne diyim daha.

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #34 : 30 Ekim 2019, 21:18:29 »
Aslında özgüven probleminde yok gibi neden arkadaş edinme konusunda sıkıntı çekiyorsun anlamıyorum. Sanırım birisiyle karşılıklı diyaloğa girince heyecan yapıp konuşamıyorsun. Kendini ifade etme konusunda forum üzerinde gözlemlediğim kadarıyla ciddi bir sorunun yok gibi. Bu özgüveni gerçek hayatına yansıtabilirsen arkadaş sorununu çözebilirsin gibime geliyor.
knk senin şu yorumlarına bayılıyom çok güzel yorum atıyon .d
Spoiler:
aynen dOru diyon benim dilim biraz peltek s leri pek söyleyemiyorum bide yanaklarımdanmı dilimdeni sıkıntı var bilmiyom konuşamıyorum mesela cümle kurarken 4 5 kelime sonra dilin dönmüyor ve dediklerim anlaşılmıyor ama sadece bu neden ile değil nasıl desem yani arkadaş olacak insan var ama anlaşamıyom kimseyle yani deniyorum bazen bak anlatayım biraz uzun olacak ama, şimdi bizim sınıfta Muhammed bide Burak var ben bunun ikisi ile arkadaşım ama burak ile daha yakın arkadaşım ama muhammed daha yakın arkadaş bunlar hep beraber takılıyorlar bende bazen yanlarına gidiyom burakla konuşmaya başlıyom muhammed hemen geliyor "hop krsm" dercesine bana vuruyor ve burağın kolundan tutup gidiyorlar, benim adım Yusuf Ali ben oyunlarda eskiden yali (YusufAlinin kısaltılmış hali) ismini kullanıyordum, konuşamadığım için daha doğrusu hızlı konuştuğum için dediklerim pek anlaşılmıyor muhammed bu yüzden benim dediklerim anlaşılmayınca bana yalice konuşma diyip alay ediyor( Yalice derken dil anlamında örneğin Türkçe İngilizce Yalice gibi) bunlar benim arkamda oturuyor ve ara sıra bana sataşıyorlar mesela bugün götüme su döktü götüm ıslak eve gittim .qD:DQW: yani ben onlara arkadaşlık yapmak istiyom ama bana küfür ediyorlar alay ediyorlar burak yine az yapıyor, şimdi aklınıza başka kimse yokmu dersiniz başka insanlarla denedim ama herkesin zaten yakın arkadaşı olduğundan dolayı benimle konuşsalar bile 1 2 gün konuşuyorlar siklemiyorlar çünkü şimdi şeyde diyebilirsiniz sende onlara vur filan arkadaşlar benim en sevmediğim şey insanlara vurmak çünkü biliyorum insanlara vurunca karşıdaki kişi kendini küçük görüyor öz güveni kaybediyor hatta boğazı düğümleniyor gözü doluyor bu yüzden vurmak istemiyorum istesem karşı çıkarım yani, mahalle gelebilir aklınıza mahallede kimse yok 5 6 yaşında veletler var sadece, yani bakıyorum hayatıma kimse yok abi hani derler ya en yakın arkadaşım diye he işte bende oda yok, bi keresinde sanal arkadaş denemiştim ama onunda başka arkadaşları olduğundan dolayı benimle konuşmayı kesti, bazen sadece dünyada ben yaşıyormuşum gibi hissediyorum, insan insana muhtaçtır arkadaşlar, bende o muhtaçlığımı küçükkükten berli oynadığım oyunlar ile gideriyorum ve ben sadece lisede böyle değilim ilk ve orta okuldada böyleydim, hani bilmiyorum bu diyeceğimi anlayabilirmisiniz ama hayatı hep içimde yaşıyorum kendim ile konuşuyorum herşeyi kendime soruyorum nasıl desem kelimelere sığdıramıyorum demek istediğimi.

Çevrimdışı Falconn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Şubat 2021, 18:02
Toplam oynama: 57 gün, 18 saat
« Yanıtla #35 : 30 Ekim 2019, 21:35:21 »
Hamburger yedin eyvallah da kendin yerine karakterin kilo almış ***

Çevrimdışı Falconn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Şubat 2021, 18:02
Toplam oynama: 57 gün, 18 saat
« Yanıtla #36 : 30 Ekim 2019, 21:42:27 »
arkadaşın yoksa o senin mallığın
Birisine kalkıpta mal diyemezsin tamam mı? Bu senin ne kadar aptal olduğunu gösterir.
sus lan mal
abi sakin ol pls adamin kalbine indircen

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #37 : 30 Ekim 2019, 21:46:07 »
Sus aptal. Burada arkadaşım yok diyorsun bir şeyler yapıyoruz. Tabii insanların ½90'ı senin gibidir.

o yüzde 10u kimin gibi senin gibimi

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 00/00/0000
« Yanıtla #38 : 30 Ekim 2019, 22:12:31 »
ben 50.yıldayım knk bu arada bahat hastanesının orda bankalar var bankanın yukarısına çıkınca burger king var orayamıg ıttın oraya gıttıysen bende gelırım ısmarlarım sana birşeyler
he lan oraya gittim bak haritadan burası

Ben şuan lise 1 deyim eskiden özel cozum ortaokuldandayim ben ordaki burkerkingden ayrilmazdik cumaya gidicez diye merkez cami karsimizday
Ama habiplerde bir lisedeyim tramvay durağı yurumekle 30 dk :(

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 00/00/0000
« Yanıtla #39 : 30 Ekim 2019, 22:20:09 »
arkadaşın yoksa o senin mallığın
Birisine kalkıpta mal diyemezsin tamam mı? Bu senin ne kadar aptal olduğunu gösterir.
anan da öyle diyordu aslanım
Amk Anneye kufretmeyi marifet sayiyorsun bilgisayar başında tüm gün gotunu büyütüp yatacaginda afk bırakıp oyundan ayrilamayan piç seni vasıfsız ibne