hispanikleri sevmem adamim cunku ben zenciyim
başarılar tam gaz devam
huh, sagol adamim
Aranızdaki olayı tam bilmiyorum ama bu durum beni de üzdü açıkcası.
Tekrardan kolay gelsin, herkesin görüşüne saygım sonsuz.
sağolasın canım, uğraşıyoruz işte
Şu birliği bile kötü duruma düşürmeye çalışanlar harbi işsiz... Başarılar...
bboooşşveeer knks
Kim lan o rol silen
arsız, saygı bilmeyen bir kaç ufaklık
Görgüsüzlük ve terbiyesizlik diye bize burada atıp tutan tahirin birlikten çıkacağımızı söylediğimizde
bunu diyip arkamızdan atıp tutması görgüsüzlük ve terbiyesizlik değil(!)
Burada biraz daha görgü, ahlak ve terbiyeden bahsedecekse o çok bahsettiği Whatsapp ve Discord uygulamalarından görüntülerde atarım yani silsem yorumlarımı 5 gün önce çıktım 5 gün önce silerdim dün silmemin bir nedeni var.
o kelimeleri sana karşı kullanmadım, kullanacak olsam 5 gün önce çıktığında kullanırdım, bunu en iyi sen biliyorsun
o gerizekalı dediklerim kendilerini biliyor, her zaman "Tahir sürekli rol ne amk ya? Hadi DM atalım oraya buraya" seslerini çıkarıp daha sonra, "Rina'da rol yapılmaz beyler, hadi toplu ... RP'ye başlayalım" diye zırvalayan adamlar. Neymiş haksızlık yapıyormuşum, neymiş rol yapıyormuşum sadece.
terbiyesizden kastım ise, o kadar soru sordular, onlar için üç dört tane video çektim, saçımı süpürge ettim bir şeyler öğrensinler diye ki hiç bir şey bilmeyen adamlar sunucuya göre gayet iyi yerlerde, benim bu yaptıklarıma karşı gruplaşıp, iletilerini silecek kadar aciz adamlar.
Çetin denen gerizekalı herif, düne kadar götümüzde dolanıp üç beş kuruşa bilgisayar alınca yıllar geçirdiği arkadaşlarını satacak kadar yüzsüz, daha sonra gruplaşma oluşturarak gruptan çıkan
O mesajlarını dün silmenin sebebini çok iyi biliyorum, kuyruk acısı.
Grupta dönen muhabbet ise, "Hadi iletilerinizi silin, değerinizi anlasın!" kafası. Aptalca bir kafa.

bir oyun için bu kadar düşebilirsiniz, aptallar
lafım sana karşı değil batu, sen 5 gün önce adam akıllı çıkıp gittin tek kelime etmedim hadi iyi forumlar, derdiniz varsa yazarsınız discorddan tanıtımı kirletmeyin
lafımı hiçte esirgemem bu arada, düne kadar abi abi deyip peşimizde koşanlar
onun bunun gazına gelerek ileti silmeye kadar gidiyor
SS Rohat'a ait.