Konuyla senin ilgin var mı peki? ARKADAŞIN açmış bak Talep'i. Gelmiş sende arkadaşın için konuşuyosun burda. Peki bizim arkadaşlarımız gelip bizim için savunma yapınca niye susuyolar? Burda susulup susulmucağına karar vercek sen değilsin. Bu bir. CK etmek o kadar kolay bişi değil. Bunu bi türlü anlayamamanız zaten tuhaf bi durum. O zaman herkes IC'de nefret ettiği kişileri yaralayıp su'ya atsın. Direk CK çektirsin. Kurtulsun. Bu da iki. Bi de takmışsın 7.62 mermisi diye. İyi o zaman. Sen dur. Çatışmadayken ben seni Sniper'le kafandan vuruyum. Seninde Oto CK olman lazım. Konuşmak için konuşuluyo sadece burda. Sen veya ben veya başkaları istediği kadar konuşsun. Burda kararı vericek Yetkili Kişi belli. Bence daha fazla ileti kirliliğine gerek yok
Ve burdaki Talep'i ilk açan Chris, daha Lena'yı CK edemeden kendisi Lena tarafından CK olmuştu di mi IC'de 
CK Talep'ine yorum olarak yazsana bunu. Veya istersen ben yazıyım paşam?
Birincisi arkadaşım değil, dostum.
İkincisi konuya üç kişi yorum attı bizden, diğerlerini tanımıyorum. Zaten seni burada bir aşiret dolusu adamda savunsa kararı Çato verecek. (Rea - Queen - body yorum attı diğerlerinden sorumlu değiliz.)
Senden son olarak denizin ortasında AK47 mermisi yiyen bir kadının yaşama ihtimalini
"realistik" bir şekilde düşünmeni istiyorum, tabi seni etkilediği için saçma bulacaksın neyse..
Kullanıcı forum üzerinden " kışkırtıcı paylaşım " yaptığı için şikayetçiyim. @Forum Görev lisi