Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Din Hakkında Açılan Konular

Başlatan TraX has left, 27 Ekim 2019, 21:50:10
Okunma sayısı 319 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Din Hakkında Açılan Konular
« : 27 Ekim 2019, 21:50:10 »
Bütün gün bilgisayar başında oturmaktan g*tleri asfalt gibi dümdüz olmuş obez or*spu evlatları iyi dinleyin beni. Burası din hakkında araştırma yapabileceğiniz en son yerlerden bir tanesi. Madem gerçekleri öğrenmek istiyorsunuz gidin bir camiye hocadan Kuran isteyin ve okuyun, büyük ihtimalle okusanız dahi anlamayacağınız için Türkçe karşılığını anlatmalarını isteyin, camiye gelen giden kişilerden bilgi almaya çalışın, hiç birini yapamadıysanız internetinizi p*rno izlemek dışında bir amaç için kullanın ve internetten bulun. Burada kafanızda kurduğunuz saçma sapan düşüncelerinizi aktarınca havalı olmuyorsunuz. Amacınız gerçekten araştırma yapmak olsaydı zaten size bilgi vermeye çalışan insanlarla dalga geçmezdiniz. (Örnek: YusufAli, çocuk size adam gibi bilgi vermeye çalışıyor. Siz altında saçma sapan sorular sorup dalga geçiyorsunuz.)

Sizin gibi aptallar ile asla düzgün bir dille konuşmam. Sadece saçma düşüncelerinizi kendinize saklayıp forumdan s*ktirip gitmenizi rica ediyorum. Burası bir oyun forumu, dini araştırma yapıp tartışabileceğiniz bir ortam yok burada.

Çevrimdışı akcha

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Josh Sawyer Lv.18
Son giriş: 16 Haziran 2023, 21:33
Toplam oynama: 52 gün, 23 saat
Ynt: Din Hakkında Açılan Konular
« Yanıtla #1 : 27 Ekim 2019, 21:52:03 »
HASŞLDJQWLRJASLDKJHQWR ALLAHIM TÜM DÜŞÜNCELERİMİ ANLATMIŞ LAN ÇOCUK HÜĞASODĞQRIOAĞPSDIQWR

Çevrimdışı WIOBBIST

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Ekim 2019, 20:45
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #2 : 27 Ekim 2019, 21:52:19 »
HASŞLDJQWLRJASLDKJHQWR ALLAHIM TÜM DÜŞÜNCELERİMİ ANLATMIŞ LAN ÇOCUK HÜĞASODĞQRIOAĞPSDIQWR

Çevrimdışı Darach

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Aralık 2023, 02:18
Toplam oynama: 117 gün, 10 saat
« Yanıtla #3 : 27 Ekim 2019, 21:54:06 »
+1500, toplum tarafından dışlandıkları için allaha karşı internette isyan ediyorlar napsınlar obezite zor iş

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #4 : 27 Ekim 2019, 21:55:32 »
Bende anlamıyorum zaten youtuba yazsa 10 20 dakikalık videolar ile sorusunun cevapını bulacak buraya yazmasının bir manası yok.

Çevrimdışı Falconn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Şubat 2021, 18:02
Toplam oynama: 57 gün, 18 saat
« Yanıtla #5 : 27 Ekim 2019, 22:05:00 »

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #6 : 27 Ekim 2019, 22:13:50 »

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 27 Ekim 2019, 22:39:35 »
sanane aq belki adam buradaki insanların din hakkında görüşlerini merak etmişlerdir, oyun dışı sohbet, insanların asıl olayı zaten burada eleştiri yapmak ve düşüncelerini aktarmak. sana ne amına koyayım ister araştırır ister araştırmaz ister ise burada görüşlerini bildirebilir. oyun forumu demişsin, önce hangi konu altına yorum yaptığına bak "oyun dışı sohbet" sen mi karar vereceksin insanların ne konuştuğuna? kaybol şuradan

Oyun dışı sohbet olması her türlü konunun konuşulabileceği anlamına gelmez. Senin gibi aptallar konu altına saçmalayıp insanları kışkırttığı sürece bu işin içinden çıkılamaz. Bu yüzden bu tarz forumlarda bunun tartışması yapılamaz. Ayrıca sadece fikirlerimi anlayacağınız dilden beyan ederek ufak bir ricada bulunuyorum. Kalkıp bana "onsonloron no konoştoşono son mo koror vorocokson" diyorsun ya işte o anda senin 7 kuşak neslini sikmek istiyorum.

Senin gibiler olmasaydı forumda çok rahat bir şekilde bu konuyu tartışılabilir ve bilgilerimizi karşılıklı olarak birbirimize aktarabilirdik. Ama tekrar tekrar söylüyorum, senin gibi göt laleleri bu forumda olduğu sürece dini konular tartışılamaz. Bu kadar basit.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Nisan 2021, 19:44
Toplam oynama: 32 gün, 14 saat
« Yanıtla #8 : 27 Ekim 2019, 22:50:01 »
sanane aq belki adam buradaki insanların din hakkında görüşlerini merak etmişlerdir, oyun dışı sohbet, insanların asıl olayı zaten burada eleştiri yapmak ve düşüncelerini aktarmak. sana ne amına koyayım ister araştırır ister araştırmaz ister ise burada görüşlerini bildirebilir. oyun forumu demişsin, önce hangi konu altına yorum yaptığına bak "oyun dışı sohbet" sen mi karar vereceksin insanların ne konuştuğuna? kaybol şuradan

Oyun dışı sohbet olması her türlü konunun konuşulabileceği anlamına gelmez. Senin gibi aptallar konu altına saçmalayıp insanları kışkırttığı sürece bu işin içinden çıkılamaz. Bu yüzden bu tarz forumlarda bunun tartışması yapılamaz. Ayrıca sadece fikirlerimi anlayacağınız dilden beyan ederek ufak bir ricada bulunuyorum. Kalkıp bana "onsonloron no konoştoşono son mo koror vorocokson" diyorsun ya işte o anda senin 7 kuşak neslini sikmek istiyorum.

Senin gibiler olmasaydı forumda çok rahat bir şekilde bu konuyu tartışılabilir ve bilgilerimizi karşılıklı olarak birbirimize aktarabilirdik. Ama tekrar tekrar söylüyorum, senin gibi göt laleleri bu forumda olduğu sürece dini konular tartışılamaz. Bu kadar basit.

hahahah, nerede kışkırtmışım oğlum ben insanları? ya sana ne amına koyayım yönetici misin, forum görevlisi misin? kural mı var yapılmaz veya yapılır diye?

"Senin gibiler olmasaydı forumda çok rahat bir şekilde bu konuyu tartışılabilir ve bilgilerimizi karşılıklı olarak birbirimize aktarabilirdik" diyorsun da, din  ile ilgili konuyu açan adama küfür ediyorsun? burada ben mi kışkırtmış oluyorum insanları? önceden helperken saygılı herifin tekiydin ne alaysa hepiniz bir değişiyorsunuz amına koyayım, ne bu agresif tavırlar, ailen gerekli ilgiyi mi vermiyor? günlük öfkeni buradan mı besliyorsun? insanların söylediği eleştiriler veya düşünceler götüne batıyor belli ki bu kadar hakaret içerikli yazılar yazıyorsun, diyecek laf yok. belki bir gün önüne gelene küfür etmemeyi de öğrenirsin

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 27 Ekim 2019, 23:20:00 »

hahahah, nerede kışkırtmışım oğlum ben insanları? ya sana ne amına koyayım yönetici misin, forum görevlisi misin? kural mı var yapılmaz veya yapılır diye?

"Senin gibiler olmasaydı forumda çok rahat bir şekilde bu konuyu tartışılabilir ve bilgilerimizi karşılıklı olarak birbirimize aktarabilirdik" diyorsun da, din  ile ilgili konuyu açan adama küfür ediyorsun? burada ben mi kışkırtmış oluyorum insanları? önceden helperken saygılı herifin tekiydin ne alaysa hepiniz bir değişiyorsunuz amına koyayım, ne bu agresif tavırlar, ailen gerekli ilgiyi mi vermiyor? günlük öfkeni buradan mı besliyorsun? insanların söylediği eleştiriler veya düşünceler götüne batıyor belli ki bu kadar hakaret içerikli yazılar yazıyorsun, diyecek laf yok. belki bir gün önüne gelene küfür etmemeyi de öğrenirsin

Helper olunca yönetim ekibine dahil olmuş olmuyorum. Dolayısıyla helperken neysem şimdi de oyum. Saygılı olup olmamak ise tamamen karakter meselesidir. Sunucu içinde alacağım ufak bir yetki bunu etkileyemez. Ayrıca eskiden daha da saygılıydım doğrudur, ama o zamanlar böyle saçmalayan insanlar yoktu burada. Ağzımdan 1 küfür dahi çıkmazdı diyebiliriz. Ve bunun helper olmamla bir alakası yok, topluma göre hareket ettim sadece. Sunucu o zamanlar altın dönemini yaşadı ve bitti, bende adamına göre muammele yapmak zorunda kalıyorum artık. Çünkü düzgünce fikrini belirtip saygılı bir biçimde tartışan yok burada. Mantıklı konuşsanız neyse diyeceğim ama adam gibi tartışmak yerine gidip sadece "Allah yok" yazarsanız, saçma sapan ikilemler kurup sorguluyorum düşünüyorum ayağına alenen dinle dalga geçer gibi konuşursanız size saygı gösteremem kusura bakmayın. Müslüman olup olmamanız da önemli değil, akli dengesi yerinde bir insan hiçbir dinle dalga geçmez, sorgulayacaksa MANTIKLI sorgular.