Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Alissa_Goldhammer-CK TALEBİ

Başlatan ANEW, 27 Ekim 2019, 20:50:33
Okunma sayısı 623 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ANEW

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 29 Mart 2020, 21:11
Toplam oynama: 53 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Alissa_Goldhammer-CK TALEBİ
« : 27 Ekim 2019, 20:50:33 »
KARAKTER ÖLÜMÜ (CK) TALEBİ

CK talep eden oyuncunun
* Kendi karakter bilgilerinizi bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı: Zenshiro_Mikazuki
Seviye: 17

ÖLDÜRMEK İSTEDİĞİNİZ OYUNCUNUN
* Öldürmek istediğiniz oyuncunun karakter bilgilerini bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı: Alissa_Goldhammer
b] Seviyesi:[/b] 16

OLAY BİLGİLERİ
* Olay ile alakalı bilgileri detaylı olarak aşağıya doldurun.

Olay Tarihi: 27/10/2019
Olay Saati: Ss'de mevcut
Yaşadığınız olayı anlatınız: Kişi daha öncesinde hood bölgemize gelip bizi polise ihbar etmişti ve bizi bitireceğine dair kelimeler sarf edip daha sonrasında hiç bir şey yokmuş gibi mekandan gitmişti ve olay sonrasında kişi yüzünden polise organizasyon olarak yakalanmıştık. Bir il-legal birliğin hood bölgesine geliyorsun 20 kişiyi polise ihbar edip o 20 kişiye sözlü olarak kafa tutuyorsun,bunun elbet bir sonrası olacaktır bunun bir karşılığı gelecekti ki geldi. Kişiyi Skate park tarafında yakaladık ve birlik üyelerime onu kaçırmaları için talimat verdim. Kişiyi kaçırıp hood bölgesine getirdik hiç bir şekilde fear-rp yapmıyordu en sonunda başına silah çektim ona rağmen sistem onaylı hood bölgemizin sınarları içerisinde 10 kişinin karşısında küfür edip direnmeye devam etti. Şahısa /b den ck talebi oluşturacağımı söylediğimde burası hood onaylı değil istediğimi yaparım tarzında bir kelime kullandı,ölmeyeceğini bilerekten bu tarz rollere girmesi kural ihlali. Bende kişinin bu tutumundan dolayı silahımı çekip kişinin CK rolünü gerçekleştirdim
Neden CK etmek istiyorsunuz?: Sistem onaylı hood bölgemizde fear-rp yapmadan ölmeyeceğini düşündüğü için küfürler savurdu ve tehtidlerde bulundu bir kız karakter olarak 10 tane silahlı adamın karşısında nasıl böyle bir rol yapabilir? Tamamen kural ihlali. Bu nedenle kişinin ck rolünü gerçekleştirdik

DEĞERLENDİRME SORULARI
* Aşağıdaki soruları dikkatlice okuyun ve sadece Evet veya Hayır şeklinde cevaplayın. Okuduğunuz sorularda olayınızla alakası olmayan sorulara Hayır cevabını verin.

Öldürmek istediğiniz kişi korku rolünü aşırı derecede ihlal mi etti?: Evet
Olay, sizin ait olduğunuz birliğin onaylı hoodu içerisinde mi gerçekleşti?: Evet
Öldürmek istediğiniz kişi sizin birliğinizden 24 saat dolduktan sonra mı ayrıldı?: Evet/Hayır
Öldürmek istediğiniz oyuncunun seviyesi onun üzerinde mi?: Evet
Öldürmek istediğiniz oyuncu yaşadığınız olaydaki rolden herhangi bir ceza aldı mı?: Hayır

KANIT BİLGİSİ

Kanıtlar (Görüntü)

Kanıtlar (Video)

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Şubat 2024, 01:16
Toplam oynama: 85 gün, 9 saat
Ynt: Alissa_Goldhammer-CK TALEBİ
« Yanıtla #1 : 28 Ekim 2019, 00:04:20 »
Rol yapmaktan kastığınız full /f chat ve /b böldünüz, ardından gözlerim bağlı olduğu halde silahınızı görmüşüm gibi davranmamı istiyosunuz.

Birlik sahibi'nin aramız da yaşananlardan dolayı kızı dışar da kaybolmuştu ben bulup zarar vermeden babasını
arayıp kızın bende hiç bir zarar vermeyeceğini belirtip mekanına götürdüm ve teslim ettim, babasıyla uzun uzun
konuştuk ve kızı beni çok sevmişti ben kızı teslim ettikten sonra aramız da ki Husumet bittiği halde adamları kaçırdı.

Basit bir kaçırma sanıp başta küfür ettim daha sonra gözümü bağladıktan sonra silah çekmişlerdi ben bunu göremediğimden bilemem doğal olarak küfür ettim, küfür etme sebebim buydu,

Mekanlarını durduk yere polisle basmadım aracımı çaldıklarından dolayı bastım napmamı bekliyorlardı tek başıma gelip gate arkasın da aracımı geri verin diye bağırmam çok saçma olurdu,

Çevrimdışı ANEW

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 29 Mart 2020, 21:11
Toplam oynama: 53 gün, 4 saat
« Yanıtla #2 : 28 Ekim 2019, 00:53:23 »
Buradaki olay senin bizim hood bölgemizde seni kaçıran 10 silahlı kişin arasında korkusuzca bize küfür edip tehtidler savurup rest çekmen, birileriyle konuşup birilerini bırakman değil yorumunu ona göre yap.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 28 Ekim 2019, 14:07:32 »
Bu arada şunu belirtmek istiyorum ki silahlı 10 kişi diyorlar fakat bütün SS'ler de 3 kişi var ve sadece 2 tanesin de silah var,

Bu arada ona göre yorumunu yap demişsin bu seni ilgilendirmez bu yetkiliyi ilgilendirir o karar verir..

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 11 Ocak 2025, 22:09
Toplam oynama: 125 gün, 8 saat
« Yanıtla #4 : 31 Ekim 2019, 17:08:27 »
"Gözlerim bağlıydı silahlı oldugunuzu göremem." Bir savunma değildir, ben zaten sizi skatepark'ta silah zoru ile mekanımıza getirmişim yani silahım oldugunu biliyorsun ha yönetimde inanmaz ise buyrun size silahlı bir ss

Çevrimdışı dananiko

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Ekim 2022, 16:00
Toplam oynama: 4 gün, 9 saat
« Yanıtla #5 : 31 Ekim 2019, 17:09:03 »
fear rp ihlalinin babası olmuş adam CK olmalı

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 31 Ekim 2019, 17:11:45 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 31 Ekim 2019, 17:14:01 »
Şöyle birşey söyleyeyim, büyük bir mafyayı "GERÇEK HAYATTA" ifşa edersen, kesinlikle ve kesinlikle seni öldürürler bu şahısın CK talebini bir daha gözden geçirmenizi tavsiye ederim.
     Bu da mafyayı ifşa ettiğinin kanıtı;
    https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=76749.0

Çevrimdışı SARSILMAZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Aralık 2021, 21:22
Toplam oynama: 109 gün, 8 saat
Birlik: ******* ***UZA
« Yanıtla #8 : 01 Kasım 2019, 17:45:38 »
Kalkıpta bir Yakuza'yı şehirde Terörist ilan edicek şekilde propaganda yaparsanız bunun sonucu mutlak ölümdür.CK talebinde sonuna kadar haklı sebeplerimiz mevcut gerekenin yapılması için son söz adminimizde.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 02 Kasım 2019, 16:58:56 »
Şöyle birşey söyleyeyim, büyük bir mafyayı "GERÇEK HAYATTA" ifşa edersen, kesinlikle ve kesinlikle seni öldürürler bu şahısın CK talebini bir daha gözden geçirmenizi tavsiye ederim.
     Bu da mafyayı ifşa ettiğinin kanıtı;
    https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=76749.0

Bu olay ck rolü gerçekleştikten sonra yayınlanmış bir haber.