Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Los Flores Block's St. Gang

Başlatan RTE, 27 Ekim 2019, 20:16:29
Okunma sayısı 4392 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı RTE

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 21 Nisan 2024, 14:49
Toplam oynama: 213 gün, 22 saat
Birlik: ***** ***ncy
Joe Tiger Lv.29
Son giriş: 30 Ekim 2023, 12:55
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 00/00/0000
Los Flores Block's St. Gang
« : 27 Ekim 2019, 20:16:29 »

Hikayesi

Ben Eduardo, Eduardo Glory amerikan bir ailedenim ve bir zenciyim. Çocukluğumdaydım, babam Rudy bir işçiydi inşaatlarda çalışırdı. İş kazasında hayatını kaybetti. Annem Bianca'yı da babamın ölümünden 3 yıl sonra kanser hastalığında kaybettim. Hayatta yalnızdım. Kardeşlerim vardı ama hepsi başka bir ülkedeydi ve iletişimleri de bizle azdı. Hayata tutunmamı sağlayan bir arkadaşım vardı. Bu Robert'dı. Robert ile birbirimize kuzen derdik. Bize para lazımdı bunun için de Robert bana yardım etti bir kamyon taşımacılık şirketinin patronunun yanına beraber gittik ve onla bizi çalıştırması için konuştuk.

Patron: "Çocuksunuz siz daha eminmisiniz çalışmak istediğinize?" Bende: "Evet,eminiz." Daha sonra Robert'da: "Evet."
Patron ilerdeki eski kamyonları göstererek: "Şu araçlar ile çalışmaya başlayın."

Bu şekilde bir konuşmamızın ardından aracın anahtarını patrondan alıp araçların yanına gittik. Zor çalışıyordu bu araçlar ama para lazımdı bu işi yapmak zorundaydık. Robert ile yaklaşık 2 aydır bu işte çalışıyorduk ve ikimiz toplam 10 Bin dolar kazanmıştık. Bu arada da benim ailemden kalan evimde ikimiz beraber kalmaktaydık. Robert sokak çocuğuydu evi yoktu o yüzden benim evimde kalırdı ama ben bundan daha mutlu olurdum evde yalnız kalmak daha acı. Biriktirerek kazandığımız 10 Bin doların bin dolarını yemek masrafına, bin dolarını ise faturalar için bırakmış 8 bin dolara da artık işe yürümemek için kendimize "Sanchez" model bir motosiklet aldık. Sırayla kullanıyorduk bir gün ben, bir gün Robert kullanırdı.

Biz legal birileriydik ama "il-legal olmalımıyız?" diye düşünüyorduk olma kararına vardık bunun sebebi açıktı il-legal'likte para vardı ve zengin olmak bizim hoşumuza gitti.
Robert bir gün şunları:"Sokak çetesine girelim kuzen bir bildiğim var benim." dedi. Ben de Robert'a güvenip kabul ettim teklifini. Oraya gittik ve konıştuk artık oradan sayılırdık ama yeniydik. Orada takılıyor ve oranın uyuşturucu satımını yapıyor bundan bizde para kazanıyorduk. Bu sokağın en büyük abisi Raymond adında biriydi. Biz yaklaşık 17 yaşlarındaydık, o da bizden 2 - 3 yaş büyüktü sadece. Bu çetenin bir düşmanı da vardı. Bir gün Raymond geldi ve elimize "Ak-47" model silahı tutuşturdu. Bizi araçlara bindirdi ve düşman çetenin sokağına doğru gidiyorduk. Hoşuma da gitmişti aslında. Camdan sarktık ve sokaktaki herkesi taramıştık. Geri döndük bayağı zaman geçti, bu çetede pek yakın samimiyet olmadığını görülüyordu bu çete sonradan dağıldı. Biz de artık Robert ile 18 yaşına gelmiştik.

Şimdi de tır sürüyor, yük taşıyor ve paramızı kazanıyorduk. Tır şoförü olarak güzel para kazanıyorduk. 19 yaşlarına yaklaşmıştık ama daha 19 olmamıştık. Bir bara gitmiştik Robert ile orada farkında olmadan çok içmiştik. O geceden pek birşey hatırlamıyorum fakat uyandığımda evdeydim ve bir kadın iç çamaşırı yatağın kenarında duruyordu düşündüğüm şey olmamalıydı korkmuştum daha gençtim. Evi gezdim ama kadın felan yoktu gitti mi acaba diye düşünürken...
Robert bir anda:"Şakalandın!" diye bağırdı. Ardından da ben:  Ne diyorsun, ne, anlamadım şuan hiçbir şey." demiştim ama o anda hiçbir şey anlamamıştım bu bir doğruydu. Robert:" Hepsi şakaydı oraya o iç çamaşırı ben yerleştirdim o düşündüklerinin hiç biri olmadı benim kafam çok bozulmamıştı ben seni getirdim buraya ve bir şaka yapayım dedim bu kadar inandırıcı olacağımı sanmıyordum." dedi ve kahkaha attı. Ben:" Böyle şaka olurmu hiç be! en azından bari bir şey olmamış." dedim ve odama gidip bir daha yattım. Öğleden sonra anca uyandım ben uyanmayınca Robert da yemek hazırlamamış. Bizde Pizza Stack'i aradık ve 2 tane küçük ayrı pizza sipariş ettik çünkü 1 büyük sipariş edince Robert çakallıp yapıp daha çok yeme peşine düşüyordu. Yemeğimiz yedikten sonra bir aksiyon filmi seyrettik ve ardından da çalışmak için gece seferine çıktık. Motor ile olmuyordu motor da eskimişti. 45 bin dolar birikmişimiz vardı motoruda 7 binden sattık ve kendimize 52 bine "Elegy" model bir araç aldık. Bu araç çok hızlıydı ve 2 kişilikti. Bunu korumak için evin yanına bir garaj yaptıracaktık. Bunun için para biriktirmeye başladık. Yaklaşık 25 bin dolar civari bir ücret gerekiyordu garaj yapmak için. 19 yaşımıza girmiştik artık ve paramız da neredeyse garaj yaptırmayı karşılayacaktı ama tam da değildi. Bir sabah uyandığımızda evin önünde arabayı göremedik arabamız çalınmıştı büyük ihtimalle. Hemen dışarı çıktık ve hızlıca koşarak polis departmanına gidip ifade verdik ve olanları anlattık. Polisler aracımızı arıyorlardı. Ertesi gün uyandığımda pencereden yola baktım ve bizim aracı biri sürerken evin önünden geçti. Ben bunu farkettim ve hemen polisi aradım ve 1 polis aracı buraya geldi ve bu civarda devriye atmaya başladılar. Aracımızı polisler görmüşler ve aracımızı süren kişi dur ihtarını uymayında silahla ateş etmiş polisler aracın o yüzden camları kırılmıştı. Bizim de 19 binimiz vardı 4 bini ile gidip mekanikden camı yaptırttık. Garajı çabuk yaptırmalıydık araca bir daha bir şey olmadan. Çalışmaya devam ediyorduk, ama para kazanmamız uzun sürüyordu.

Robert'in aklına bir fikir geldi ve bana anlattı:"Kuzen, Raymond'un verdiği silahı ben sakladım, sandıktaydı onu satalım." dedikleri bunlardı bende kabul ettim. Satmamız için bir araştırma yapmaya başlamıştık. Uzak dostumuz Carter, bize bir söylenti iletti:"Dostlar, Sırp ailesi silah alımı yapıyormuş. Ona satın." dedi. Biz de Sırp'lara gittik aracımızı oraya park ettik silah da bagajdaydı. Kapının önüne geldik ve şu şekilde bağırdım:"Hey, Sırp kapıyı açın önemli bir iş!" ardından kapıyı açtılar ve bizi içeri Sırp'ın Patronunun yanına aldılar ve şu şekilde bir konuşma geçti aramızda.

Sırp'ın Patronu:"Baylar, ne için gelmiştiniz?"
Ben:"Bizde Ak var onu satmaya geldik."
Robert:"Evet aynen öyle."
Sırp'ın Patronu:"Teklifiniz nedir satmak için?"
Ben:"50 bin diye düşünüyoruz."
Sırp'ın Patronu:"Sadece 45 bin veririm uygun mudur?"
Robert:"Aramızda bir konuşalım karar vericeğiz bayım." dedi ve ardından Sırp'ın Patronu odadan ayrıldı.
Ben:"Kuzen, satmalıyız bence paraya ihtiyacımız var."
Robert:"Pek emin değilim. Sanki satmamalıyız çok ucuza gidicek dostum."
Ben:"Olsun kuzen, satalım gitsin."

Daha sonra da siren sesleri gelmeye başladı ve silah ateş sesleri de çıkmaya başladı. Ben:"Dostum kaçalım polis bunlar!" diye bağırdım ama çıkamazdık tek çıkış vardı ve orayı da polis kapatmıştı. Polisler içeri girdi ve bizi tutukladı. Biz:"Bizim suçumuz yok selam vermeye gelmiştik." gibi konuşsak da Sırplar:"Bize silah satıyorlardı." gibi konuşunca bizi de tutukladılar. Mahkeme'ye çıktığımızda 5 yıl 4 ay hapise girdik. Bunu bekleyemezdik ve 2 hafta olduğunda herkesle kavgalıydık bizi burda öldürürlerdi bizde bu yüzden Robert ile kaçma planı yaptık. Bir gece gardiyan'ı çağırdık sebebimiz ise:"Arkadaş hastalandı kalbi atmıyor." du. Buna inanıp gardiyan içeri girdi ve bizde ikimiz birden gardiyanın arkasından kafasıns bir yumruk attık yere düştü ama bayılmamıştı, ben bir tekme attım ve bu sefer kısa süreli bir baygınlık içine girmişti. Robert anahtarları gardiyanın cebinden aldı bende belki lazım olur diye elektrik tabancasını aldım belinden. Robert sırayla tüm kapıların kilidini açıyordu ve gidiyorduk ama en dış kapının anahtarı yoktu. Açık havaya varmıştık, bu yüzden duvarın üstünden atlayarak geçtik. Burada nöbetçiler vardı şansımıza arkası dönükken atlamıştık ve ben elektrik tabancasıyla hemen onları bayılttım. Ama hapishane şehirden çok uzaktı ve yürüyeceğimiz için daha zordu gitmemiz. Heryerde bizi aramaya başlamıştılar. Yollarda durduruyorlar kimlik kontrol yapıyorlardı. Saat gündüz 11 civarına gelmişti. Şehire yaklaşmıştık aracımızın park ettiğimiz yere gidiyorduk. Umuyordukki aracımız alınmamış ve silah da içinde duruyor olmasıydı. Aracın yanına vardık ve araç oradakçydı fakat silah artık içinde değildi. Kurtulduğumuz yeter dedik ve aracı çalıştırıp ara sokaklardan beri gidiyorduk ama ana yola çıkamazdık anında tutuklanırdık.

Artık legal olma gibi bir şansımız da yoktu. Bizde ara sokaklardan geçerken bir mafya oluşumu olan bir yer görmüştük gidip bakalım dedik. Gittik ve bizi almalarını çalıştırmalarını istedik bunların başları Jack adında biriymiş. Bay Jack olarak hitap etmemiz gerektiğini anlattılar. Biz evimize gidemiyorduk. Bu sebepten de orada kalıyorduk onların bir barı vardı. "Metheus Bar" adında bir bar. Burada bizim için bir oda verdiler orada kalmıştık. Ertesi gün ise Bay Jack ile görüştük.
Bay Jack:"Evet, ne için gelmiştiniz?"

ardından ben de:" Bayım öncelikle size katılmak için burdayız bizi çalıştırın fakat bir sorunumuz var bizim, arkadaşım Robert anlatsın." ve sonra da..

Robert:"Bayım biz aranıyoruz hapisten firar ettik." dediğininde..

Bay Jack biraz düşündü ardından:"Kabul, bizim yanımıza olun bar da uyuşturucu satışı, barmenlik yaparsınız." dedi.

Robert ve ben gülümsedik.
 Ardından:"Bayım emrinizdeyiz her zaman istediğiniz işi verebilirsiniz." dedik.

Ve Bay Jack de kafa salladı ve:"Şimdilik burada takılın akşam bir parti vereceğiz orada çalışırsınız ardından da barda istediğinizi yapabilirsiniz. Serbest!" dedi.

Bizim de aklımıza gelen şeyden sonra utandık. Bay Jack de:"Bunlar normal gelecek alışınca size, bunlar gerekli şeyler çocuklar." dedi ve ardından kahkaha atıp odadan çıktı.
 Robert bana:"Kuzen, güzel bir iş bulduk değil mi?" dedi, ben:"Dostum iyi bir yer doğru söylüyorsun, arkadaşlarımız olacak burada onlarla tanışalım ha?" dedim Robert'da kafasıyla onayladı. Ardından bizde odadan çıktık ve ileride birini gördük onla tanışmak için yanına gittik. Ben:"Merhaba dostum ben Eduardo, bu da arkadaşım Robert biz de buradayız artık, yeni geldik." dedim. Karşımızdaki kişide:" Bende Clive adamım tanıştığıma memnun oldum, yeni arkadaşlar edinmek güzel oldu." dedi ve Robert:" Bizde çok memnun olduk, Clive." dedi ve ardından hepimizin yüzünde bir gülümseme oluştu. Clive:"O zaman size burayı gezdireyim adamım ne dersiniz?" dedi ve kafamızla onayladık. Clive bize tüm barı tanıttı nerede ne olduğunu felan herşeyi biliyorduk artık. Akşam gelince de partiye insanlar gelmeye başladığında barmenlik yapmaya işimizin başına geçtik mesela biriyle şu şekilde bir konuşmamız oluyordu.
Misafir:"Dostum bana bir adet amerikan birası ver." diyor ve ardından 30 dolar olan biramızı 50 dolar vererek üstünü bahşiş al deyip birasını alıp eğlenmeye giderdi.

Yaklaşık yarım saat felan olduktan sonra karşımda bir kız gördüm içinden düşündüklerim çok da iyi değildi.

Kız:"Bir kokteyl lütfen." dediğinde..

Ben hemen verdim ve ardından:"Bu benden olsun bebeğimm." dedim.

Ve kız:"Sen ne güzel konuşuyorsun öyle adın ne senin?" dedi.

Ben:"Eduardo, benim adım Eduardo." dedim.

Ardından kız kulağıma fısıldayarak şunları söyledi:"174-0-921 ara beni tatlı çocuk seni." dedi.

Ben de bir anda heyecanlanıp yanağına bir öpücük kondurdum kızın ve gülümsedim. Kız da ileride bir kenara kendi başına oturdu.

Ben Robert'a:"Dostum beni idare et hemen geliyorum." dedim ve kızın yanına gidip oturdum.

Ben:"Kendin kalmıştın gibi gördüm öyle miydi?"

Kız:"Evet seni bekliyordum tatlı çocuk çok akıllısın."

Bende kızın saçını okşayarak gülümsedim ve:"Peki adın nedir senin güzellik?"

Kız da gülümsedi ve:"Chloe, adım Chloe." dedi.

Ben:"Ben burada çalışıyorum gördün işte şuan işime dönmem lazım ama arayıcağım unutmam seni aslaa." dedim.

Kız bana yaklaştı ve dudağıma hızlı uzun sürmeyen bir öpücük kondurdu ve bende gülümseyip işime geri döndüm. Geri dönünce Robert'e şunları söyledim:"Robert gördünmü az önce olanları?"

Robert da:"Görmez olurmuyum o da neydi öyle."

Daha sonra ben:"Şans bu kuzen, şans."

Kendimi çok şanslı hissediyordum işimi yapmaya geri dönmem lazımdı ama. Telefonumu cebimden çıkardım ve Chloe'nin söylediği numarayı kaydettim. Ardından da telefonumdan Chloe'ye mesaj gönderdim:"Tatlım eğlencelimi buralar?" yazdım ve gönderdikten sonra Chloe'ye doğru baktım.

Şuan mesajı okuyordu okuduktan sonra bana baktı ve gülümsedi. Daha sonra ondan bir mesaj geldi bana:"Eğleniyorum ama sen yanıma gelsen daha çok."

Bu mesajdan sonra ben şu mesajı yolladım:"İsterdim ama şuan olmaz Patron sıkıntı.**Gülücük İşareti**" ve telefonumu kapattıp cebime attım. Ardından Chloe'ye bakıp yeniden gülümsedim ve işime geri döndüm. Parti bittiğinde odama çekildim çok yorulmuştum.

Uyuyacaktım ama uyumadan önce Chloe'ye bir mesaj gönderdim:"İyi geceler tatlım." ondanda bana bir mesaj geldi:"Sanada,*Öpücük İşareti*" daha sonrada yatıp uyudum.

Çevrimdışı RTE

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Joe Tiger Lv.29
Ynt: Los Flores Block's St. Gang
« Yanıtla #1 : 27 Ekim 2019, 20:16:56 »

Uyandım, Robert'ın odasına gittim o daha uyuyordu onu uyandırdım ve Jack'in ofisine gittik. Jack oradaydı ve yanında biri daha vardı. Biz içeri girince,

Jack:"Geldiniz işte biz de sizi bekliyorduk. Bu kim diyeceksiniz şimdi bu Mark, benim kardeşim."

Ben:"Mark, bende Eduardo memnun oldum."

Robert:"Ben de Robert, tanıştığıma memnun oldum."

Mark:"Bende memnun olsum tanıştığımıza baylar. Bugünki işinizi ben vereceğim size. Öncelikle, Eduardo seni araç sürerken görmüştüm hızlı ama dikkatli sürüyordun bu yüzden sen benim şoförüm olacaksın. Robert seni de İdlewood'a yolluyorum uyuşturucu sat ama kimseye yakalanma yandaki sandıkta 100 gram olacaktı onları al git."

Ben:"Tabiki."

Robert:"Siz nasıl isterseniz bayım."

Daha sonra ofisten çıktık Robert gitti. Ben Mark'ın yanında bekliyordum. Mark'ın ofisindeydik. Yaklaşık yarım saat orada oturdu, evraklara baktı ve ardındanda..

Mark:"Kalk gidiyoruz. Gezdireceksin beni ilk olarak mezarlığa gidelim anne ve babamın yanına."

Ben de:"Tabiki, bu arada benim annem ve babam da orada yatmakta onları özlemiştim iyi oldu."

Mark ardından bir gülümsedi ve araca binip gittik.

Ben:"Ben anne ve babamın yanına gidebilirmiyim?"

Mark da:"Tabii, hızlı ol ama."

Bir gülümsedim ve ardından gittim. Anne ve babamın yanına geldiğimde yere oturdum ve bir dua ettim. Ardındanda mezar taşını öptüm ve geri döndüm araca bindim ve Mark'ı bekledim. Biraz zaman geçtikten sonra Mark geldi ve..

Ben:"Şimdi nereye gidiyoruz?"

Mark da:"İdlewood'a git bir bakalım. Robert ne durumda."

Ben hiçbir şey demedim İdlewood'a sürdüm. Daha varmamıştık ki yolda Robert'i koşarak gördük arkasında polisler kovalıyordu. Ben bunu görünce Robert'in yanına hemen yaklaştım ve:" Robert atla!" diye bağırdım ve Robert hemen bindi.
Ben de nitroyu açtım, vitesi 5'e çektim ve bir gaza bastım son gaz mekana gidiyorduk. Mark telsizini açtı ve:"Jack, Jack herkesi topla acil silahlanın çatışma çıkacak polisler peşimizde!" diye bağırdı. Mekana yaklaşmıştık hala polisler peşimizdeydi ama. Mark, Robert ile ikimize bir deagle verdi. Ben, mekana geldiğimizde aracı kaydırarak durdum ve aracın arkasını pustuk. Deaglenin şarjörünü kontrol ettim ve silahı ateşe hazır hale getirdim. Etrafıma bir baktım Jack adamları toplamış 20 kişi vardı hepsindede AK-47 vardı. Polisler mekana girdiğinde herkes polislere sıkmayı başladı. Bende deagle ile adamlara sıkıyordum. Yaklaşık 12 polis olduğu için öldürdük ama dahası gelecekti bu yüzden herkes araçlara bindi ve dağ evine kaçtık. Yaklaşık orada 2 saat geçirdik ve ardından geri geldik hiçbir sorun yok gibiydi. Ben odama gittim, oturdum ve ardındanda telefonumu açıp Chloe'yi aradım. Telefonu açtı...

Ben:"Selam tatlım, bugün seni arayamadım çok hareketli bir gündü."

Chloe:"Ne oldu? Büyük bir şey değil umarım."

Ben:"Robert bugün toz satarken polislere yakalanmış, çatıştık felan çok bir şey yok şuan. Olan polislere oldu.**Kahkaha sesi**"

Chloe:"Sana bir şey olmadı ya o yeter aşkım."

Ben:"Çok tatlısın. Bayağı yoruldum bugün kapatmam lazım yatacağım iyi geceler aşkım."

Chloe:"Sana da tatlım. İyi geceler."

Dedikten sonra telefonu kapattık ve bende yattım.

Sabah olunca yine Jack'in yanına gittik.

Jack:"Eduardo bugün izinlisin sen, bu senin ödülün dünki olayda iyi bir iş çıkardın çok başarılıydın. Robert sana gelince sen cezalısın seni Mark uyarmıştı bu konuda. Tüm barı temizleyeceksin sen."

Ben:"Hiç gerek yoktu görevimi yapt..."

Sözümü bitirmeden Jack sözümü kesti ve..

Bunları söyledi:"Eduardo konuşma yeter izinlisin dedim. Git gez hadi. Sana da bir araç vereceğim. Mark'ın eski aracı hurdaya çıkacak duruma gelmişti senin olsun bugün onla ilgilenirsin hem."

Ben de bir şey demeden oradan ayrıldım ve dışarı çıkıp araca bakmaya gittim. Aracı görünce..

İçimden şunları söyledim:"Vaay siz buna mı hurda diyorsunuz birkaç işlemle mükemmel olur bu araba."

Karşımda gördüğüm araç bir "Banshee" idi. Bunlar gerçekten çok zengindiler. Aracı çalıştırdım ve modifiye garajına gitmek için yola koyuldum. Yaklaşık 4 saat geçmişti benim oraya varana kadar hem uzaktaydı. Hem de ara sıra motor arıza verdiği için uzun sürmüştü gitmem. Gittiğimde araca ilk olarak motorunu değiştirdim. Daha sonra da özel renk, nitro, egzoz değişimi felan yaptırdım. Akşam olmasına 3 saat vardı. Aracı tamir ettirince hızla gidebilmiştim. 2 saatte varmıştım. Bara gidiyordum. Robert'i merak etmiştim. Yolda karşımda Jack'i gördüm.

Ben:"Ben aracı çok güzel hale getirdim ve geldim. Robert ne yaptı?" diye sordum.

Jack:"Robert işini bitirdi odasındaydı gidip bsk istersen" dedi.

Ben bara girdim, Robert'in odasının önüne geldiğimde kapı az aralıklı açık kalmıştı. İçerde Chloe'yi gördüm ve az sonrada görüş alanıma Robert girmişti. Robert'in üstünde sadece boxer vardı. Ben şüphelendim ama içeriye girmedim hemen. Az sonrada Robert yatağına yattı ve bunlar öpüştüler. Ben görüceğimi görmüştüm. Geri Jack'in yanına gittim.

Ben:"Bayım, bana bir tabanca lazım çok acil, yaptığımdan sonra bana kızabilirsiniz belki ama ben herşeyi göze aldım siz bana verin yeter ki sadece 2 kurşun lazım bana."

Jack:"Umarım kendini zora düşürmessin bunla ama yinede al."

Jack elime bir deagle model tabanca verdi. Silahı belime koydum ve Robert'in odasına girdim hala aynı durum vardı beni görünce bir anda hareketlendiler ve kalktılar.

Ben:"Chloe, bunu bana yapacakmıydın ha? Peki sen, Robert seni en yakın arkadışım bilirdim."

Chloe:"Açıklayabilirim. Hiçbir şey öyle değil."

Ben:"Ben anlayacağımı anladım. Her şey belli" dedim.

Ardından da belimden silahı çıkardım ateş etmeye hazır hale getirdim ve Robert ve Chloe'ye doğrulttum. Daha fazla acı yaşamamak için anında ikisinin de kafasına ateş ettim. Nabızlarına baktım, ölmüştüler. Silah sesleri etraftan duyulabiliyordu. Odaya Jack girdi ve silahı elimden çekiştirerek aldı.

Jack:"Sen ne yaptın böyle?"
Ben:"Ben, beni aldatanı da aldattığı kişiyide affetmem." dedim.

Ardından dışarı çıktım araca bindim ve deniz kenarına gittim ve orada bir köşeye oturdum. Artık mekana da gidemezdim oradan kovulacağımı biliyordum. Orada bir süre düşündüm ve daha sonrada ailemden kalan evin yanına gittim. Evimin yanındaki evleri de satın aldım. Bir zenci olarak başında olacağım sokak çetem hazırdı. Uzun zaman geçti. Bu sokak tüm Santos'ta duyuldu, faaliyetleriyle bilindi.   Çünkü o sokak gerçek çetecilerden oluşmuştu.

Çevrimdışı RTE

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Joe Tiger Lv.29
Ynt: Los Flores Block's St. Gang
« Yanıtla #2 : 27 Ekim 2019, 20:17:15 »

Faaliyetleri

Bu çete bir sürü faaliyette bulunuyordu. Bu işten de iyi paralar kazanıyordu.

Silah Kaçakçılığı

Uyuşturucu Satışı
    Adam Yaralama
    İnsan Kaçırma

Tefecilik

Gibi faaliyetlerde bulunan bu çete, faaliyetleri ile yapısını sağlamlaştırıyordu.

Los Flores Block's St. Gang' Sokağı

Bu sokağın evleri bloklardan oluşmaktaydı ve büyük bir alan kaplamaktaydı. Fazla sayıda blokları bulunan çete, tüm evlerinde faaliyetlerini sürdürüyordu. Bu sokakta her türlü insan bulunabilirdi. Irkçılık yapılmazdı. Çete sokağını asla boş bırakmaz hep orada oturur sohbet ederlerdi. Sokağa yabancı biri gelir ise önemli ve herkesin öğrenmemesi gereken konuları konuşmazlardı. Çünkü o yabancı bir dedektif olabilirdi.

Etkinlikleri

Sokaklarında sürekli etkinlik düzenliyorlar, sokağın adını tüm Santos'a duyuruyorlardır. Etkinlikleri;
    "Brawl, FreeStyle Dövüş, Parti" vb. gibiydi. Sokağa giderseniz bir etkinlik yapıyor olduklarını görebilirsiniz.

[/list]

Çevrimdışı RTE

Oyuncu
    Instagram:
    Discord:
    RockstarTR:
    Facebook:
    Youtube:
    Twitter:
    Twitch:
    Spotify:
    Joe Tiger Lv.29
    Ynt: East Side Block's Street Gang
    « Yanıtla #3 : 27 Ekim 2019, 20:17:43 »
    Rezervee

Çevrimdışı dagnes

Oyuncu
    Instagram:
    Discord:
    RockstarTR:
    Facebook:
    Youtube:
    Twitter:
    Twitch:
    Spotify:
    Son giriş: 22 Temmuz 2024, 10:27
    Toplam oynama: 197 gün, 4 saat
    Son giriş: 16 Temmuz 2024, 15:01
    Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
    Son giriş: 20 Temmuz 2024, 13:29
    « Yanıtla #4 : 27 Ekim 2019, 20:23:38 »
    REZ

Çevrimdışı R A W E O U X

Oyuncu
    Instagram:
    Discord:
    RockstarTR:
    Facebook:
    Youtube:
    Twitter:
    Twitch:
    Spotify:
    Finn Warren Lv.20
    Köken: Rus
    Son giriş: 14 Aralık 2021, 21:30
    Toplam oynama: 114 gün, 15 saat
    « Yanıtla #5 : 27 Ekim 2019, 20:49:55 »
    Başarılar

Çevrimdışı RTE

Oyuncu
    Instagram:
    Discord:
    RockstarTR:
    Facebook:
    Youtube:
    Twitter:
    Twitch:
    Spotify:
    Joe Tiger Lv.29
    « Yanıtla #6 : 27 Ekim 2019, 20:53:46 »

Çevrimdışı batıns

Oyuncu
    Instagram:
    Discord:
    RockstarTR:
    Facebook:
    Youtube:
    Twitter:
    Twitch:
    Spotify:
    Köken: İskandinav
    Son giriş: 31 Aralık 2024, 20:50
    Toplam oynama: 102 gün, 0 saat
    Köken: Sırp
    Son giriş: 28 Ağustos 2024, 22:10
    Toplam oynama: 7 gün, 10 saat
    « Yanıtla #7 : 27 Ekim 2019, 20:55:07 »
    Yürür gibi ama izlerken gözüm yoruldu sadece arka planı yazı şeklini değiştirebilirsin

Çevrimdışı k3ro

Oyuncu
    Instagram:
    Discord:
    RockstarTR:
    Facebook:
    Youtube:
    Twitter:
    Twitch:
    Spotify:
    Köken: Rus
    Son giriş: 23 Haziran 2023, 16:08
    Toplam oynama: 135 gün, 13 saat
    « Yanıtla #8 : 27 Ekim 2019, 20:56:50 »
    Tanıtım baya iyi başarılar yasir  ;)

Çevrimdışı RTE

Oyuncu
    Instagram:
    Discord:
    RockstarTR:
    Facebook:
    Youtube:
    Twitter:
    Twitch:
    Spotify:
    Joe Tiger Lv.29
    « Yanıtla #9 : 27 Ekim 2019, 21:01:21 »
    Yürür gibi ama izlerken gözüm yoruldu sadece arka planı yazı şeklini değiştirebilirsin
    Geliştirilecek. Teşekkürler önerin için.