Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

noro - BAR BAŞVURUSU

Başlatan noro, 27 Ekim 2019, 11:40:48
Okunma sayısı 313 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı noro

Bölüm Moderatörü
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
noro - BAR BAŞVURUSU
« : 27 Ekim 2019, 11:40:48 »

Genel Bilgiler:

1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):James Anderson - Finn R Nkunku - Leo Galante - Vincent Sherwood - Fernando Isaac - Abigail Haywood - Aisha Martin - Melody Wilhelmina - Eddie Woung - Roach MacTavish - Leo Martin -  - Ernesto Alcatraz - Ernesto Bolivar - Vincent Sanchez

1.02:Oyun içi seviyeniz?:(22)

1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:(Hayır olmayacak, bana ait olacak)

1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:(Bir sorun olmazsa her gün, her saat aktifim.)

1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:N/A
Spoiler:
Girmedi

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:
HARİTA GÖRÜNTÜSÜ

DIŞ GÖRÜNÜŞ

[/font]

2.02:İşyeri adı:(Atlantis)

2.03:İşyeri tipi:(Bar/Clup)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(IC: Vincent Sanchez, sıradan bir hayat geçirdi. Eğitimi güzel geçti, ailesi sağlıklı, dedesi bile hala hayatta. Vincent, iki arkadaşıyla işyeri açmaya karar verir. Uzun zaman boyunca para biriktirirler. Bir yandan biriktiriyor, bir yandan çalışıyor, bir yandan da ticaret yapıyorlardı. Bu yollara en sonunda bir işyeri açacak kadar paraları oldu, hatta daha fazlasına sahip oldular. Şimdi de bir işyeri açma peşindeler.

OOC: Vincent, 2 arkadaşıyla uzun zaman boyunca para biriktirdi. Bu sırada ticaret de yaptı ve en sonunda işyeri parasını çıkarttı.)

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: (OOC: Arkadaşlarımızla barı her gün her saat aktif tutacağız, aramızda dj, barmen ve güvenlik olacak birisi var. Her gün sokaktan sesler geçeceğiz ve barı aktif tutacağız. Sunucuda görülmeyen bir konsept olarak sohbet yeri açmayı düşünüyorduk ama işyerinin santos içerisinde olması ve en çok tercih edilen işyeri türünün bar olmasından dolayı bar işyeri türünü açtıracağız. Bu da daha çok kişinin gelmesini sağlayacaktır.

IC: 3 arkadaş uzun zamandır biriktirdikleri parayla bir işyeri açtırmaya karar verdiler. Amaçları işyeri açıldığında bunu etrafa afişler asarak duyurmak, işyerine daha çok insan çektirmektir. Barı mümkün oldukça açacaklar, hatta her gün açmayı planlıyorlar. İçinin geniş olması daha çok kişiyi sığdırabilecek, böylece daha çok kişi gelebilecek.)

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):(İşyerinin bulunduğu lokasyon çoğunlukla geçilen bir yer. Eğer işyeri oraya açılırsa çoğu kişinin oraya gelebileceğine inanıyorum. Santos içerisinde olması da kişi sayısını arttıracaktır, bunu düşünerek büyük bir interior alacağız. Böylece daha çok kişi gelebilecektir.)

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :(Bak dostum, bu yere biriktirdiğimiz parayla işyeri açacağız. Neden mi burası? Çünkü hem daha çok kişi alıyor, hem geniş, hem de Los Santos'un içerisinde. Böylece daha çok kişi bizim barımıza gelebilecek. Sokaklarda afiş falan dağıtırız, daha dolu olur. Bu yoldan dönmeyelim, tamam mı?)

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "noro"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı noro

Bölüm Moderatörü
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: noro - BAR BAŞVURUSU
« Yanıtla #1 : 27 Ekim 2019, 11:41:22 »