Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[66] Satan Order Motorcycle Club | Chapter of: Montgomery

Başlatan Turkz, 23 Ekim 2019, 21:56:21
Okunma sayısı 59789 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı rampacı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 08 Ağustos 2023, 23:19
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
Raul Collita Lv.24
Köken: Meksikan
Son giriş: 07 Ağustos 2023, 21:32
Toplam oynama: 146 gün, 13 saat
Ynt: [66] Satan Order Motorcycle Club | Chapter of: Palomino Creek
« Yanıtla #590 : 11 Aralık 2019, 14:24:06 »
Sunucudaki MC'ler başta olmak üzere birlik adlarının ve işleyişlerinin biraz daha özgün olması gerektiğini düşünüyorum. Gerçek hayatta birilerinin öldüğü top rocker'a ve hatıralarına saygı duyup oyunlarda kullanmak yerine özgün isimler bulunmalı ya da yabancı serverlarda olan kulüplerin birlik tanıtımları Google Translate'den çevirilip birlik açılmamalı artık.
Fakat motorcu rolü yapan kişi eksikliği fazlaca hissedildiğinden bol şans diliyorum..
isimlerde herhangi bir sıkıntı yok, biri mcruling veya mc eklediyse mc rolü yapacak diye bir şey yok, arkadaşlarım için buradayım ve herkes istediği türde ismi koyabiliyor, jaime veya benjamin gibi bunlar mc ye uygun olmayabilir fakat, realistik düşünürsekte bir motorcu kulübüne girmek için ismini değiştirtmiyorlar zorla. MC soyad da rol yapan arkadaşımı tanıyorum, bunda bir şey yok. Yorumlar için teşekkürler guys, bir sıkıntı var ise eleştirilik bana özelden yazabilirsiniz tartışabiliriz düzgünce buraya tartışacak konuları yazmayınız.
Tanitimi dikkatlice baktim ama bu gordugum tanitim asirvde bir birligin tanitimina ait keske alinti yapsaydiniz yani sadece orada hood yerleri yok sizde hood yerleri var birde dovmeleriniz yok orada var belli etmemek icin boyle yaptiniz herhalde onuda gectim. 1 ss 10 kere paylasmisiniz hele 1 video yu her baktigim sayfada ayni video var  bir ss i  o kadar paylasmanizin amaci ne sayfa kasmakmi onu henuz anlamis degilim surekli video paylasiyorsunuz helede ayni videolari cok paylasiyorsunux birde arsivdeki birlikte ss lerine baktim sbirde sizin ss lerinize bakttim aynisi ayni yer de ss almis sadece isimlerini degistirip ve bi kactanede kendisi emote koyup atan var tanitima bunlara dikkat etmeniz gerek Keske kendinize ozgun bir tanitim yapsaydiniz bildigin alinti yapmissiniz tanitimi neyse genede Basarilar
keşke ünlü harfleri koysan da anlasak seni be kardeşim

Çevrimdışı rampacı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Ağustos 2023, 23:19
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat
Raul Collita Lv.24
Köken: Meksikan
Son giriş: 07 Ağustos 2023, 21:32
Toplam oynama: 146 gün, 13 saat
« Yanıtla #591 : 11 Aralık 2019, 14:27:36 »

Çevrimdışı RIST

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Mart 2021, 19:05
Toplam oynama: 18 gün, 6 saat
« Yanıtla #592 : 11 Aralık 2019, 16:51:35 »

Çevrimdışı TITAN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2021, 19:38
Toplam oynama: 103 gün, 2 saat
« Yanıtla #593 : 11 Aralık 2019, 20:18:18 »

Çevrimdışı kayraa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 29 Eylül 2020, 22:50
Toplam oynama: 219 gün, 4 saat
Birlik: ****AWZ
« Yanıtla #594 : 11 Aralık 2019, 20:18:39 »
Tanitimi dikkatlice baktim ama bu gordugum tanitim asirvde bir birligin tanitimina ait keske alinti yapsaydiniz yani sadece orada hood yerleri yok sizde hood yerleri var birde dovmeleriniz yok orada var belli etmemek icin boyle yaptiniz herhalde onuda gectim. 1 ss 10 kere paylasmisiniz hele 1 video yu her baktigim sayfada ayni video var  bir ss i  o kadar paylasmanizin amaci ne sayfa kasmakmi onu henuz anlamis degilim surekli video paylasiyorsunuz helede ayni videolari cok paylasiyorsunux birde arsivdeki birlikte ss lerine baktim sbirde sizin ss lerinize bakttim aynisi ayni yer de ss almis sadece isimlerini degistirip ve bi kactanede kendisi emote koyup atan var tanitima bunlara dikkat etmeniz gerek Keske kendinize ozgun bir tanitim yapsaydiniz bildigin alinti yapmissiniz tanitimi neyse genede Basarilar
Sunucudaki MC'ler başta olmak üzere birlik adlarının ve işleyişlerinin biraz daha özgün olması gerektiğini düşünüyorum. Gerçek hayatta birilerinin öldüğü top rocker'a ve hatıralarına saygı duyup oyunlarda kullanmak yerine özgün isimler bulunmalı ya da yabancı serverlarda olan kulüplerin birlik tanıtımları Google Translate'den çevirilip birlik açılmamalı artık.
Fakat motorcu rolü yapan kişi eksikliği fazlaca hissedildiğinden bol şans diliyorum..
Google Translate'den çevirilmedi, tanıtımı ben hazırladım. Tanıtım hakkında ne söylemek istiyorsanız bana iletiden ulaşabilirsiniz.

https://onepercenterbikers.com/list-of-one-percenters-motorcycle-clubs/

Peki Junior Turkz  sana bir sorum olucak aynı ss i neden 6 kere paylaştın bu birlikte ve aynı video yu niye her sayfada attın birde arşivdeki birlikteki tanıtım  bbcode lerine varana kadar aynı bir dövemeleri yok bu tanıtımda o kadar birde o arşivdeki tanıtımdaki ss ler aynısını yapıp buraya atmışsıız sadece isimleri değişik :D bunu cevaplarmısın bekliyorum :)
Agam, yanlış analama ama düzgün yazar mısın şunu? Hiçbir şey anlamadım, Türkçe kurallarına uygun yaz lütfen ve iletiden at. Sonra "boş sayfa kasıyolar" deniyo'.

Çevrimdışı Squezzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 26 Nisan 2024, 17:19