Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Maskov_Drake - CK Talebi

Başlatan #Serda, 22 Ekim 2019, 16:25:07
Okunma sayısı 782 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı #Serda

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 18 Ağustos 2023, 04:43
Toplam oynama: 166 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Janne Niemi Lv.23
Köken: İskandinav
Son giriş: 18 Ağustos 2023, 04:30
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Ynt: Maskov_Drake - CK Talebi
« Yanıtla #10 : 23 Ekim 2019, 21:40:16 »
Selam, cidden çok komik olmuş bu CK talebin.
1.Fear Rp kural ihalili yapmadık.
2.IC bir düşmanız ve gelip Drive By atıyoruz bunda bir sorun yok.
3.Sistem onaylı bir birliksiniz Hood Onayınız yok.
4.Bizi hiçbir şekilde yakalamadınız.
5.Söylediklerim bu kadar.                                               
En son attıgı ss lerde ben fear rp mi de yapıyorum zaten ama sadece gelicem tekrar buralar felan diyorum.Aşırı fear rp ihlali yok zaten

Yuri Shelby hariç, Maskov Drake defalarca kez(2 veya 3 kez) birliğimize ait ofis çevresine gelip kendisi tek kişi olmasına rağmen 4-5 kişilik silahlı gruba karşı tam anlamıyla FEAR-RP gerçekleştirmemiştir. Gözle görülür iki silahlı şahsın bulunduğu, geri kalanlarının silahlı olabileceği düşünülen bir ortamda birlik liderinin karşısında yarı tehdit sayılabilecek ve saygısızlık olarak nitelendirilebilecek davranışlarda bulunmuştur. Yuri Shelby ile birlikte BİRLİK BASKIN İHLALİNİ defalarca gerçekleştirmiş, 24 saat içerisinde en az 3 kez silahlı saldırıda bulunduğu, üstüne üstlük en az 5 kişi yapılabilecek BASKIN/SALDIRI rollerini hiç bir yetkili onayı almadan gerçekleştirmiştir. Kendisini IC şekilde defalarca kez uyarmamıza rağmen bu davranışlarına devam etmiştir. Zaten rol içindeki ciddiyetinden ve konu altına yolladığı iletilerin ne kadar düzgün olduğuna bakarak, şahsın KARAKTER ÖLÜM kavramından ne anladığı ortaya çıkmaktadır. Hiç bir şekilde kendisi üzerinde baskı vebunun gibi eylemlerde bulunulmamasına rağmen, tamamen kendi isteğiyle, IC olarak düşmanlık ve OOC olarak defalarca kural ihlali yapmıştır. Şu an ise kendi kararıyla bize sunduğu teklifin olası sonuçlarından kaçmaya çalışmaktadır. Sadece 'IC DÜŞMANLIK' ve mekanının basılması bile CK Talebi için kabul edilebilir sebeplerdir. Açık şekilde bir mafyanın mekanını iki kişi basmak FEAR-RP ihlali olarak nitelendirilebilinecekken, şahıs bunu en az üç kere yapmış; IC olarak birliğin ve kişilerin onurunu kırarken, OOC olaraksa Fear-RP ihlali ve hemen ardından gelen BASKIN rolüyle beraber birkaç kez OOC Politikaları ihlal etmiştir. Şahsın davranışlarından ve rollerini gerçekleştirdiği mantık çerçevesine bakacak olursa geçmişte CK TALEBİ sebebi olarak sayılabilecek birçok eylemde bulunduğu, veyahut gelecekte bulunabileceği açıktır. Bu sebeple şahsın Karakter ÖLÜM talebinin onaylanmasını talep ediyorum. Ayrıca bu iletiden sonra şahısların yazacağı birbiriyle çelişen, yalan, özensizce yazılmış iletilere mümkün olduğunca az yanıt vermeye çalışacağım. 

Çevrimdışı #Serda

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Janne Niemi Lv.23
« Yanıtla #11 : 23 Ekim 2019, 21:43:45 »
Ayrıca birliğimizin OOC olarak onaylı olduğunu ve şehirdeki en büyük mafya organizasyonlarından biri olduğu düşünülürse tek bir kişinin mafya başı olarak nitelendirilebilecek bir kişiye bu tarz davranışlarda bulunması zaten saçmadır, ayrıca şahıs bunu defalarca yaptığı düşünülürse bunun IC olarak affedilemeyecek bir şey olduğu düşünülmektedir. Bu sebeple SİZE göre 'FEAR-RP' yaptığınızı sandığınız eylemler IC olarak saygısızlık ve tehdit olarak sayılmaktadır.

Çevrimdışı #FARHEX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 27 Şubat 2024, 19:24
Toplam oynama: 284 gün, 8 saat
« Yanıtla #12 : 24 Ekim 2019, 05:18:26 »
Ben ilk geldigimde ss lerde yok sanırım o görüntüler toplu bir şekilde geldim içeride acil bir işim cıktıgı için /q atmak zorunda kaldım bunun cezasını aldım ve bitirdim orda /Q attıgım için o evin içinde spawn oldum ve o evden cıkarken siz beni tutunuz siz bana sorular sordunuz bende cevap verdim benim cevaplarım size saygısızlık olarak gelebilir ama benim açımdan öyle degildir bu attıgın ss lerdede ben zaten fear rp mi yapmışım.Sonucta orada konuşuyoruz siz silah cekiyorsunuz bana hiç bir emote vermediniz silahını ceker kafasına dayar felan diye Sanırım gercek hayyata size silah cekseler ve üstünüzde sizinde silah olsa (orda her bir ss de üstümde silahım vardır)size silah cekseler sizin korkunuz olurmu ben ona ragmen orda yinede fear rp mi yapıyorum.

Çevrimdışı #Serda

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Janne Niemi Lv.23
« Yanıtla #13 : 24 Ekim 2019, 07:55:53 »
Ben ilk geldigimde ss lerde yok sanırım o görüntüler toplu bir şekilde geldim içeride acil bir işim cıktıgı için /q atmak zorunda kaldım bunun cezasını aldım ve bitirdim orda /Q attıgım için o evin içinde spawn oldum ve o evden cıkarken siz beni tutunuz siz bana sorular sordunuz bende cevap verdim benim cevaplarım size saygısızlık olarak gelebilir ama benim açımdan öyle degildir bu attıgın ss lerdede ben zaten fear rp mi yapmışım.Sonucta orada konuşuyoruz siz silah cekiyorsunuz bana hiç bir emote vermediniz silahını ceker kafasına dayar felan diye Sanırım gercek hayyata size silah cekseler ve üstünüzde sizinde silah olsa (orda her bir ss de üstümde silahım vardır)size silah cekseler sizin korkunuz olurmu ben ona ragmen orda yinede fear rp mi yapıyorum.
/Q falan attığın beni ilgilendirmez. Olayla bağlantılı değil zaten. Dışarıda liderimiz senle konuşmaya çalışıyor, ardından onun elini iterek yok tehdit ederek rol yapıyorsun. Etrafında 5 tane silahlı adam var, bendede silah var diyerek FEAR-RP yapmıyorsun. Saçmalığa bak. Bundan sonra yazacağın iletilerde eğer kanıtın yoksa YAZMA. Kalabalık yapmaktan başka bir işe yaradığı yok.

Çevrimdışı Syclas

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
David Mair Lv.23
Son giriş: 22 Ekim 2023, 11:30
Toplam oynama: 178 gün, 19 saat
Roy Andrei Lv.23
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #14 : 24 Ekim 2019, 09:08:31 »

Fear rp ihlali

Çevrimdışı #Serda

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Janne Niemi Lv.23
« Yanıtla #15 : 24 Ekim 2019, 10:08:32 »
Konunun altına sonradan gönderilen iletiler, kanıt olarak eklenmiştir!

Çevrimdışı #Serda

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Janne Niemi Lv.23
« Yanıtla #16 : 25 Ekim 2019, 18:52:19 »
#54079 idli şikayete bakıcak olursak, şahıslar tekrardan birlik bölgemize baskında bulunmuşlardır. Bu da CK talebine yansımaktadır. Şahıs hakkında CK talebi açılmış, olmasına rağmen birlik bölgemize tekrardan saldırıda bulunması şahsı öldürmemiz için bir neden daha oluşturmuştur.

TIKLAYIN

Çevrimdışı #Çağatay

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı