Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Street_Gang_Massive_Families

Başlatan stgan, 25 Nisan 2018, 23:28:35
Okunma sayısı 1497 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı stgan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 10 Kasım 2018, 17:23
Toplam oynama: 14 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Street_Gang_Massive_Families
« : 25 Nisan 2018, 23:28:35 »

California'da Yetişmiş Bir Çete Kim Bu Çete Bu Çete Kendisini Ücra Köşelere Bırakmış Zenciliğin O Ruhunu Tadmak İçin Çabalarken Kendilerini Bir Ev Soygununda Bulmuş Ev Soygunu Sırasında Soymaya Esnasında Evin İçinde Ev Bireyleri Olduğunu Tahmin Etmemişler Maymuncukla Zorlama Sırasında Ev Sahibi Yani Baba Eline Silahını Almış Ve Çete'ye Doğrultmuş Çete Üyesinden Birisi Mermiyi Göğsüne Yerken Jason Beline Elini Atarak Sialhını çıkartıp Mermileri Saydırmaya Başlar Kardeşi olarak Gördüğü Kişiyi Yerde Gören Jason Bu Olay'a Sinirlenir Ve Ailedeki Tüm Herkes'i İşkence Ederek öldürür  (1 Anne 1 Baba 3 Çocuk) Bu Olay Sırasında Karşı Evdeki Komşular Bu Olay'ı Duyup Polis'e Haber Verir Ve Polis Yetişemez Ev'in Karşısında Bir Kamera Gören Memur Hemen Kamera kayıtlarına Bakmaya Gider Ve Kamerada Aracın Plakası Çete'nin Fiziksel Özellikleri Herşeyi Öğrenir Ve Bunu Departmana Götürür Departman Bu Dosya'yı Acil Olarak Çözmeye Çalışır Ocean Docks Deniz Kıyısı Etrafında Çete Üyesine Benzer Birin Görür Ve Arama Yapar Şahıs'ın Üzerinde 50 Gram Marujana'yı Bulan Memur Departman'a Götürür Ve Sorgusu Alınır Sorgusunda Sadece Adreslerini Biliyorum Diyen Çete Üyesi 35 Yıl Hapse Çarptırılır Bu Olay'ı Duyan Çete Buna Çok Sinirlenir Ve Bir Soygun Gerçekleştirmek İçin Yolla Çıkar Yola Çıkarken Araçlarına Tam Biner Motor'u Çalıştırır Ve Tam Gaz Pedalına Basar Biraz İlerler Konuşmaya Dalan Şöför Yavaşlayarak Sürerken Arkasından Siren Sesiyle Megafon Duyar Ve LSPD Ensesinderi Kaçmaya Çalışan San Fierro'ya Doğru Sürer Ve Benzin Bitmeye Yaklaşmıştır Çete üyeleri Arac'tan Gizlice Suya Atlar LSPD Her Yerde Onları Ararken San Fierro'daki Jason'un Babannesini Ücra Evinde Bir Süre Kalır,Jason'a Bir Telefon Gelir Telefondaki Kişi Jason'u İş İçin Çağırır Ve Jason'da Para Lazım Olduğundan Kabul Eder Ve Tekrar Los Santos'a Döner Artık LSPD'Nin Aranan Starları Santos'ta.

Spoiler:
Birlik Üye Tanıtımı
[/color]

-Ad Soyad : Jason Daniel Massive
                                                                            -Doğum Yeri : California
                                                                            -Doğum Tarihi : 11/231978
                                                                            -Cinsiyet : Erkek
                                                                            -İİnanç Din : Hristiyan

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eğitim : İlkokul Terk.
Boy : 1.81
Burcu : Yay
Dil : İngilizce
Aksan : Amerikan Aksanı
Kilogram : 99
Saç Rengi : Siyah
Göz Rengi : Kahverengi
Dövme : Sol Kolunda Massive Yazan İçinden Ejdarha Geçen Dövme Bulunuyor

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kişisel Bigisi :

Jason Daniel Massive, İsmini Kimse Bilmemektedir Bilindiği Tek İsim Mastwinedır Peki Ya Mastwine Ne Demek? Mas(sive)twine Massive'nin Gizlenmiş Halidir.Genellikle Ucra Köşelerde Takılan Şehre İndinde Başı Beladan Eksik Olmayan Bir Tiptir. Ailenin Tek Lideridir, Ondan İzinsiz Bir Şeye Kalkışılamaz.

Bu Ailenin Amacı Nedir.?

LSPD İle Arası Kötü Olduktan Sonra Kendisini Sokak Arası Ücra Köşelerde Marujana Çekerken Buluyorken Kendilerini Genişletme Büyütme İşine Girer Bu Sırada Çoğu Mafia Kendi Yapmak İstemediği Yakayı Ele Vermemek İçin İşleri Para Uyuşturucu Veya Silah Karşılında İş Teklifi Eder Jason Bunlarla Aileyi Geçindirirken Artık Bu işten Sıkılmıştır Kendi Ekip Kendi Biçmek Kendi Dağıtıp Kendi Vermek İstiyormuş Tıpkı Bir Gangster Edasyıla İşte Bu Yüzden Bir Çete Kurmaya Karar Vermiştir Artık Himayesinde Çalışıcak Kişiler Aramaktadır.

Birliğin Kurucusunun Geçmişi (Kısaca Birliğin Geçmişi)

California’Da 1978 Yılında 23 Kasım'da Doğan Jason Daniel Massive Doğum Sırasında Annesini Kaybetmiştir Ondan Sonra Kendisi Okuluyla Birlikte Tekvandoya Devam Etmiştir. Maddi Durumundan Dolayı Babasına Yardım İçin Ortaokul'da (8 Sınıf) Okulu Bırakıp Babasına Yardım İçin İşe Girmiştir 5 Yıl Boyunca İş Ve Muay Thai Devam Etmiştir Bir Gün Muay Thai Çıkışı Önünü Gangsterler Kesip Yer Altı Dövüşlerine Çağırmış İyi Para Olduğunu Gören Jason Girmiş 8 Dövüşe Çıkmış Ve Namağlup Olarak Bitirmiş Dövüştüğünü Gören Yer Altı Dövüşünü Kurucusu Jason’a Elemanı Olmayı Teklif Etmiş İyi Ücret Olduğunu Gören Jason Kabul Etmiş Sonra Silah kullanması Gerektinden 1 Ay’da Silah Eğitimi Alan Jason Ondan Sonra Böyle Devam Eden Günlerde Evden Ayrılmış Artık Belinde Hep Silahla Dolaşıyormuş Sonra Bir Muay Thai Antreman Çıkışı 2 Çete Silahlı Çatışmaya Girdiğini Gören Jason Bir Çete’den Olan Bir Elemanı Görmüş O Kişi Yer Altı Dövüşlerinin Kurucusuymuş Ve Belinden Silahını Çekip Karşı Çete’ye Sıkmaya Başlamıştır Yer Altı Dövüş Çetesi’nin Hiç Adamının Kalmadığını Gören Jason Tek Başına Çatışmaya Başlar Ve Tüm 2 Çete’de Ölür İçlerinden 2 Kişi Sağ Çıkar 1’i Jason Diğeri Karşı Çete Elemanı Eleman Kaçarak Uzaklaşmıştır Sonra Bu Eleman Yanında Birkaç Kişi Getirip Jason’a Biat Edip Emrinde Çalışmak İster Jason’da Kabul Edip Ocean Docks Bir Mekan Satın Alır Burası Çete Mekanıdır İşlerin Büyüdüğünü Gören Jason Kardeşi Jordan’ı Çağırır Yardım İçin Jordan’da San Fiero’Da Oldundan Hemen Yola Çıkar Ve Abisine Yardım Eder Uzun Süre Boyunca Kendi Çetesini Büyütür.

Birlik Rütbeleri

New Cookie : Aile’ye Yeni Katılan Çaylak Olarak Bilinen İlk Rütbedir Aileye Katılan Kişilere Otomatikmen Verilen Rütbedir.Genellikle Çok Şey Bilmezler.

Gangsta Rookie : Genç Gangster’dir Bunlar Genellikle Kendini Canını Feda Edicek Deli Manyak Kişilerdir En Ufak Şeylerde Parlayan Sonu Ölümde Olsa Feda Edicek Deli Kişilerdir.

Drug Boy Rookie : Uyuşturucu Satan Mahalle Sokak Arası Takılan Bellerinde Colt-45 ,  Deagle  Veya Sopa Olan Kişilerdir Uyuşturucu Ve Aile’si için Babasını Satacak kişilerdir.

Weapon Boy Rookie : Bunlarda Silahlı Dolaşan Genellikle Liderlerin Yanına Girmeye Çalışan Yeni Zencilerdir Kendilerini Feda Etmeye Hazır Kişilliktedir Hepsi

Weapon Responsible Chef : Bu Kişide Silahtan Sorumlu olan Kişidir,Genellikle Liderlerle Dolaşan Silahları Uyuşturucuları Dağıtan Kişilerdir.

Gang Big Leader : Büyük Lider Aile’yi Kuran Kişidir Her Şey’i Bilir Duyar Öğrenir Ondan İzinsiz İş Yapılamaz.

Gang Leader: Aile’yi İdare Eden Kişidir Big Leader'in En Gözde Kişisidir Genellikle Sorun Sıkıntı Çözülücek Şeylere  Bakar Ve Big Boss’a İletir Büyük Sorunları Vb.

Çevrimdışı KumaSS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 19 Kasım 2020, 00:17
Toplam oynama: 13 gün, 18 saat
Birlik: ****** 13
Ynt: Street_Gang_Massive_Families
« Yanıtla #1 : 25 Nisan 2018, 23:29:33 »
Kaçıncı oluyor bu?

Çevrimdışı rezsanem

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Aralık 2021, 22:46
Toplam oynama: 35 gün, 16 saat
Birlik: ****M13
« Yanıtla #2 : 25 Nisan 2018, 23:29:56 »
YETERRRRRRR

Çevrimdışı stgan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 25 Nisan 2018, 23:30:24 »
Tam Şekilde Düzenli Attım Geçenkileri Düzelltim Düzgünce Attım Bu Sefer Herşey Güzelce Oldu Umarım.

Çevrimdışı stgan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 25 Nisan 2018, 23:31:36 »
Sorununuz Nedir Anlamıyorum Düzgünce Birlik Tanıtımı Atıyoruz Gelip Burada Yaptıklarınıza Bakın Eskilerde Yanlış Vardı Düzelltim Sizin Birlik Tanıtımınızda Güzelce Başarılar Dedim Sizin Gibi İnsanlar Nankör Oluyor Zaten.

Çevrimdışı 420·

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsviçreli
Son giriş: 13 Temmuz 2020, 16:24
Toplam oynama: 59 gün, 2 saat
« Yanıtla #5 : 25 Nisan 2018, 23:32:58 »
Başarılar kardeşim benim tanıtıma ağırlık vermen gerekmiyor hadi bizi rollerinle şenlendir , bekliyoruz.

Çevrimdışı Hıphoprat

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 27 Eylül 2022, 00:30
Toplam oynama: 170 gün, 20 saat
Birlik: ***** *****r's
« Yanıtla #6 : 25 Nisan 2018, 23:34:16 »
Başarılar Nigga.  ;D

Çevrimdışı stgan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 25 Nisan 2018, 23:35:51 »
Teşekkür Ediyorum Rollerde Kendimizi Göstereceğim.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Haziran 2019, 14:47
Toplam oynama: 21 gün, 1 saat
« Yanıtla #8 : 25 Nisan 2018, 23:46:49 »
Her kelimeye büyük harfle başlamasan çok iyi olur bence. Yazım kurallarına dikkat edelim, daha güzel gözükür.
Spoiler:
Başarılar.

Çevrimdışı stgan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 25 Nisan 2018, 23:49:54 »
Tek Bir Şey Diyeceğim Eğer Gösteriş Falan İçin Yapıyorsam Neyim Sadece Alışkanlık.