Piyasada 2 tane düzgün birlik var. Hak edene başarılar diliyorum gerektiğinde eleştiri yapıyorum. Siz eleştirileri saldırı olarak benimsiyorsanız şöyle diyeyim; o zaman halka açık tanıtım açmayın. En ufak eleştirileri kaldıramıyorsanız kapatın gitsin. İtalyan mafyası olduğunuzu söylüyorsunuz birlikte çiftçi adam var. Otobüs bekleme rolü atmış tanıtıma. Daha çok şeyler söyleyebilirim. Tanıtımda çok yazım hatası ve mantık hatası var. Pablo Escobar'ın ismini de almayın.
Eleştiri demek bu değil. Eleştiri; iyi veya kötü yanlarını bildirmek ve güzel dilde anlatıp bildirmek gerekir. Sen sadece yüzlerine vura vura, her tanıtıma kötü dilde eleştirerek ve birbirinize alıntı yaparak sürekli olarak tartışmayı sürdüren tarafsın, eleştiri bu değildir haberin olsun. Eleştirinin anlamını bilerek eleştiri yapmaya çalış.
Ben iyi yanlarını bulamadım. Sadece eleştirinin anlamını iyi bilmekten başka iyi olduğun konu yok seninde. Oyun çetesi açmaya devam et. San Fierro Rifa'yı öneririm.
Piyasada 2 tane düzgün birlik var. Hak edene başarılar diliyorum gerektiğinde eleştiri yapıyorum. Siz eleştirileri saldırı olarak benimsiyorsanız şöyle diyeyim; o zaman halka açık tanıtım açmayın. En ufak eleştirileri kaldıramıyorsanız kapatın gitsin. İtalyan mafyası olduğunuzu söylüyorsunuz birlikte çiftçi adam var. Otobüs bekleme rolü atmış tanıtıma. Daha çok şeyler söyleyebilirim. Tanıtımda çok yazım hatası ve mantık hatası var. Pablo Escobar'ın ismini de almayın.
Kardeşim adam yaşlı. Gitsin PD'nin kafasına mı sıksın ne bekliyorsun yaşlı rolü yapan adamdan?
Ben gidip pd sıksın mı dedim? Mafyacılığı PD sıkmaktan başka bir şey olmadığını sanıyorsunuz. Öyle sanmasan PD ile ilgili örnekte vermezdin. Yaşlı rolünü yapan adamın elinden sadece "bune amına" kelimesi geliyorsa hiç yapmayın daha iyi. Hiçbir potansiyele sahip olmayan adamın mafyada ne işi var? Siz onu bile bilmiyorsunuz. Rutin rolleri çok seviyorsanız otobüs durağı birliği açın. : )