Genel Bilgiler:
1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):Lucas Eggestein - Lucas Stegen - Alicia Gnabry - Alicia Stegen - Lester Joaquin - Lauren Joaquin - Claudia Schultz -
Bettie Ghrezka1.02:Oyun içi seviyeniz?:33
1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:Renegades MC birliğine üyeyim ve birliğe bağımlı olacaktır.
1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:Her gün aktifim, günde ortalama 4 ile 8 saat arası sürekli rol yapıyorum.
1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:İşyeri Bilgileri:
2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):2.02:İşyeri adı: Renegades Tatto
2.03:İşyeri tipi: Dövmeci
Interior:
https://resmim.net/preview/5X3ILF.pngUzun Cevaplı Sorular:
3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın: 32-35 yaşlarında kadın motorcu bir tipi canlandırıyorum. Dövmecinin ücret ve masraflarını kulüp aracılığı ile karşılayacak.
3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: Karakterimin bir mesleği, uğraşı olacak. Bulunduğum motorcu birliğimizin üyesi olarak dövmecilik ile uğraşacağım ve aktif rol ortamına destekte bulunacağım.
3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC): Kasabada rol yapan kişilere rol olanağı sunacağım, sadece bar ile sınırlı kalmayacağız. Bunun yanı sıra birliğimizdeki kişilerin de rol yapabilecekleri bir yer olacaktır.
3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) : Karakterim bu işe yatırımcı olarak giriyor, IC olarak bu işin erbabı kişilere ulaşacak ve iş imkanı sağlayacak. Ayrıca kasabadaki kişilere aktif rol ortamı sunacağım.
Ben, "Volsira"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.