Genel Bilgiler:
1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):(Jack Lewis, Jackson Lewis, Jackson Griezman,
Jamal Lewis, Tyquan Wynn, Kurt Murdock)
1.02:Oyun içi seviyeniz?:(23)
1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:(Ganton Disciples birliği lideriyim, birliğe ait olacak.)
1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:(Gün olarak en az 2.5 saat aktifim, haftalık olarak tahmini olarak 20 saat ediyor. Fakat birlik üyeleri de oldukça aktif.)
1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:İşyeri Bilgileri:
2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü): 2.02:İşyeri adı:(Ganton Market)
2.03:İşyeri tipi:(İşyeri tipi gösterilen seçenekler arasında bulunmuyor, market interioru eklenirse çok mutlu olurum (İdlegas'da ki market interioru olabilir)
@Hera ilgilenebilirse çok güzel olur. )
Uzun Cevaplı Sorular:
3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(Jamal Lewis uzun yıllardır Santos'da yaşıyor, uzun bir süre de uyuşturucu işini elinde barındırdı, bu süreçte oldukça fazla gelir elde etti. Villalar, lüks araçlar, sürekli fahişelerle dolaşması onun parası olduğunun göstergesiydi. Sokağa atılan departman baskınıyla sokaktaki bir kaç kişi yakalandı ve çete dağıldı. Yeniden toparlanma gelişimi gösteren çete lideri Jamal Lewis elinde kalan mülklerini satarak çeteye büyük miktarda para sağladı ve marketin parasını el altından kazandığı paralarla ödeyecek.)
3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: (Amerika ve diğer çeteleşme faaliyeti olan yerlerde zenciler ve diğer oluşumlar genelde market işletiyor. Bunun altındaki sebep kendilerini legal olarak göstermeleri ek olarak kendilerini takılacak yani hood edindiği alanlar burası oluyor. Planımız şu: sabah, öğlen vakitleri için çalışacak bir eleman tutup akşam vakitlerinde sokak üyeleri ve diğerleri marketin önünde belirecek, akşam vakitleri market önünde olacağız. Bunun örnekleri farklı kişilerin videolarına da yansıyor, örnek olarak göstereyim
)
3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):(Sunucuda bu şekilde bir rol sergileyen yok. Amacımız rol çeşitliliğini arttırmak ve kendi adımıza daha eğlenceli roller çıkartmak. )
3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :(Ganton tarafında hiç market yok, her tarafta bar, iş yeri v.b şeyleri bulunuyor. Ganton'da etkileşimi arttıracağız ek olarak tekrarladığım gibi çeşitlilik artacak.)
Ben, "Vidanjorr"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.