Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

niye?

Başlatan dananiko, 19 Ekim 2019, 01:32:00
Okunma sayısı 243 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı dananiko

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Ekim 2022, 16:00
Toplam oynama: 4 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
niye?
« : 19 Ekim 2019, 01:32:00 »
Niye sunucuda herkes çatışma derdinde  yok şu mermi şurana girecek yok 7.62 şurana girecek diye korkma falan. özellikle zenci rolü yapanlar.

Çevrimdışı illuminate740

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 16 Mayıs 2020, 13:14
Toplam oynama: 38 gün, 6 saat
Ynt: niye?
« Yanıtla #1 : 19 Ekim 2019, 01:55:23 »
silent aimbot dağıtıyorlar, önüne geleni düşürüp ben kralım deme peşinde herkes. her zaman olduğu gibi kolaya kaçıyorlar 10 liralık mouse ile millete kafa tutuyor okul çocukları

rol yapamazlar, rol yapan sayısı az. rol yapamayanlar silent aimbotu açıp millete sıkıyor, tek başardıkları şey bu bunların yaşı 14 15 bunların role kapasitesi yetmez bu yüzden tek başardıkları şeyi yapıyorlar, silent aimbot ile taramak.

Çevrimdışı Jescy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Ocak 2024, 01:10
Toplam oynama: 73 gün, 3 saat
Köken: Sırp
Son giriş: 10 Ocak 2024, 00:55
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #2 : 19 Ekim 2019, 02:28:18 »
silent aimbot dağıtıyorlar, önüne geleni düşürüp ben kralım deme peşinde herkes. her zaman olduğu gibi kolaya kaçıyorlar 10 liralık mouse ile millete kafa tutuyor okul çocukları

rol yapamazlar, rol yapan sayısı az. rol yapamayanlar silent aimbotu açıp millete sıkıyor, tek başardıkları şey bu bunların yaşı 14 15 bunların role kapasitesi yetmez bu yüzden tek başardıkları şeyi yapıyorlar, silent aimbot ile taramak.
çoğuda insanı rolden soğutup dmci yapmaya zorluyor

Çevrimdışı dissey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 01 Mart 2022, 00:03
Toplam oynama: 137 gün, 0 saat
« Yanıtla #3 : 23 Ekim 2019, 00:00:57 »

çoğuda insanı rolden soğutup dmci yapmaya zorluyor
ii dediniz kral

Çevrimdışı Mordecai

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 28 Haziran 2020, 01:10
Toplam oynama: 55 gün, 19 saat
« Yanıtla #4 : 23 Ekim 2019, 00:21:10 »

Çevrimdışı éSénta

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Temmuz 2023, 23:19
Toplam oynama: 226 gün, 18 saat
Son giriş: 25 Ekim 2023, 14:30
Toplam oynama: 26 gün, 14 saat
« Yanıtla #5 : 23 Ekim 2019, 00:42:49 »
Belirli şekilde rollerimizi şekillendirip oyundan zevk almaya çalışıyor, zamanımızı öldürmek adına bir takım rollere girip bir şeyler yapıyoruz bir'de arkamıza bakıyoruz ki Siyah yada Yeşil bir Sultan "FUCK THE PD" diyerekten ateş açıyor, ortada bir sebep yok, sıkmaları için bir neden yok, aksine devlet bünyesi altında rollerini şekillendiren kişilere bir nebze de FearRP yapmaları gerekirken kendileri sırf birilerini hileyle düşürüp zevk almaya çalışıyorlar ama bilmiyorlar ki karşı taraf hem oyuna olan ilgisini kaybediyor hemde annelerinin hatırlarını soruyor, bu tür DM'ci mahluklar cidden çok artmaya ve bu durum çok can sıkmaya başladı buna bir önlem alınması gerektiğini düşünüyorum, gerek sistemsel gerek politikalar dahilinde, akabinde daha da gerçekçi rollerin gerçekleştiği bir sunucu haline bürüneceğini düşünüyorum bu olayın ve yapılan DM'lerin yaş ile bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum şahsen 19 yaşındayım fakat PD'de düzgün biçimde rollerini yapmaya çalışan ve roleplay kavramını cidden kendi içerisinde benimseyip oyuna dökebilen insanları görüyorum, şahit oluyorum dediğim gibi bunun önlemini sunucu yönetimi belirli düzenlemeler dahilinde almalı diye düşünüyorum, roleplay kavramını yansıtan insanları değilde aksine batıran insanların bir şekilde bu tür eylemlerde bulunmaması adına önlemler alınması gerektiğini düşünüyorum, şuan aslında bu yazıyı yazmakla uğraşacak bir insan değilim ama cidden bu durum bir çok kişinin canını sıkmış durumda, bazen öyle bir kafa yapısına giriyorum ki freeroom'mu oynuyorum yoksa roleplay sunucusunda'mıyım diye düşünüyorum kendi kendime, umarım yönetim bu konu hakkında gereken önlemi alır ve gereken politikayı, sistemi sunucuya yansıtır roleplay kavramını gerçekten yansıtmaya çalışıp zamanını emeğini harcayan insanların önünü açar, çok konuştum farkındayım gidiyorum iyi forumlar diliyorum..

Çevrimdışı Darach

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Aralık 2023, 02:18
Toplam oynama: 117 gün, 10 saat
« Yanıtla #6 : 23 Ekim 2019, 05:21:12 »
silentaim'e çözüm olmadığı ve banlar kaldırıldığı için böyle banlanan bir adamın banını 4-5 ay açmasın yönetim bakalım kimsenin g*tü yiyor mu hile kullanmaya

eggy

Bir Hata Meydana Geldi!

The database value you're trying to insert does not exist: clubid