yazılarını renklendirmen, detaylar eklemen güzel ama kurduğun cümleler yanlızca kurabilmek için yazılmışlar.
Cevap: Neden böyle bir düşünceye girdiniz anlayamadım. Ve neden böyle yazdığınızı hiç anlamadım

İlk başta söyledim ((Şarjim az böyle hızlı ve anlamsız yazdım))
İlk öncelikle AR-GE öneriniz İç Savaş çıkabilecek durumda.
"İç savaş çıkabilecek?" ne gibi bir iç savaş?
Cevap: İç savaş derken oyunda isyan olarak demek istedim. (İsyan)
Şehirde çok fazla araç, evet güzel bir şey parasını düzgün kullanan için. Ama Grotti kalkmamalıdır.
sunucuda çok fazla oyuncu olduğu için fazla araba var, parayı düzgün kullanmak diye bir şey de yok. isteyen istediğini alabiliyor.
Cevap: Bu konuda zaten itirazım pek yok. Araç olması güzel ama parasını düzgün kullanan için dememin sebebi.
Link:
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=75625.0 bu konuya bak mesela oyuncular paralarını bazen çar çur ediyor (Amatör için genel bir konuşma yaptım burada)
Sebebi şu; biri sıfır araç alıyor sonra aldığı araç hevesini giderince adam tekrar satılığa çıkartıyor ama (kazık) Fiyat dayiyor ek bir özellik olsun veya olmasın ve bu durumda millet ben buna bu parayı vereceğime sıfır alırım diyorlar genel zihniyet bu !
Böyle bir zihniyete sahip olabilen bir insan zaten aracını da satamaz, ikinci el araç almak isteyen birisi zaten bakılabilecek 5 özellik olduğu için ve pek fazla detay gerektirmediği için kazık fiyata araç almaz, dayatılamaz.
Cevap: Emin olun satanlar var. Bunu çevremde çok gördüğüm için yazdım. Bazı yeni başlayanlar oyuncular piyasa hakkında bir bilgiye sahip olmadığı için birikmiş parasını uygun gördüğü aracı hemen alıyorlar. Almadan önce piyasa değerine veya içindeki bulunan özelliklere bakmıyor ama sen ve senin gibi kişiler kontrol ederek alıyorsunuz kontrol derken, Piyasa Değeri+Birikmiş Vergi+Özellik gibi...
Örneğin: Sanchez sıfır kilometre fiyatı $8.750 adamlar motoru biraz kullanıyor hevesi geçince veya paraya ihtiyacı olunca motor'un sıfır fiyatından biraz daha yüksek fiyata satıyor. Sattığı fiyat $12.000 neredeyse PCJ-600 fiyatına yakın satıyor.
İsteyen istediği fiyata aracını satabilir, $8.750 değeri olan bir motoru 12,000 $'e nasıl ve neden satabilsin ki grottiden satın alabilmek varken?
Cevap: İşte burada dediğiniz gibi "
İsteyen istediği fiyata aracını satabilir" evet satabilir haklısınız. (itirazım pek yok denilebilir.)
@Sufle size bir Soru: Peki
piyasa değeri bilinen bir aracı hiç bir özelliği olmamasına rağmen siz alır mıydınız ?
Zaten Grotti'nin kapatılmasını pek
desteklemiyorum.
Sizinde dediğiniz gibi oyunu iyi bilen birisi şunu söylüyor. Ben
bu aracı bu fiyata alacağıma gider sıfır araç alırım diyor zaten !
kendin de söylemişsin, yazdıkların tamamen anlamsız ve gereksiz.
bu tür hevesle açılmış ve bir şeylerin düzelmesini isteyen insanların konularını bu şekilde baltalamaya devam etmemelisin, insanlar renklendirdiğin için ve uzun yazılar yazdığın için desteklemediğin yönde haklı olarak görebilirler.
Cevap: Anlamsız veya
gereksiz olabilir.
Ben kendi düşüncemi sunuyorum onayladığım ve
onaylamadığım fikirleri buraya açık ve net bir şekilde hatta belirgin şekilde yazdım.
Forumda böyle bir özellik mevcuttur. Sizlerde kullanın arkadşlar herkese izin var forum kurallarında böyle yazmak yasaktır gibi bir içerik
bulunmamaktadır.
Konuşmaları renklerdirmek o konuyu belirtmek amaçlı olabilir gözünüzde... (
Öznel - Nesnel yargı)
- Renkleri veya diğer ayarları eklemem (b, u, i, s veya diğer) yazdığım cümleleri ne demek istediğimi belirtmem için kullandım ve güzel olduğunu düşünüyorum böyle yaparak. Özel hayatımda bu tarz konuşmalar yaptığım için bir nevi alışkanlık. (bahsetmek zorunda değildim ama madem gereksiz buldunuz açıkladım)
(Herkes'in zevki senin gibi veya benim gibi
olmak zorunda değil ! )
@Sufle, yukarıda görmüş olduğunuz gibi "
Cevap: " olarak gerekli açıklamamı yaptım.