Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Grotti kalkmalı.

Başlatan HuSu, 18 Ekim 2019, 12:17:17
Okunma sayısı 1302 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Eylül 2022, 21:58
Toplam oynama: 64 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Grotti kalkmalı.
« Yanıtla #10 : 20 Ekim 2019, 13:23:23 »

Son zamanlarda araç satışı zorlaştı ve herkes kolaya kaçmaya çalışınca fiyatlar düştü. Şehirde araç sayısı çok fazla olduğu için kimse araç almıyor,.  "grottinin kalkmasıyla."

İlk öncelikle AR-GE öneriniz  İç Savaş çıkabilecek durumda. ;D  Şehirde çok fazla araç,  evet  güzel bir şey parasını düzgün kullanan için. Ama Grotti kalkmamalıdır.
Çünkü: Sıfır kilometre araç isteyenler olabiliyor. Ama 2.el araç satış piyasası durgun ne yazık ki buna bir çözüm olması gerekiyor ya dediğiniz gibi grotti kapanmalı arada bir açılmalı veya başka bir yol olması gerekiyor...

Sebebi şu;  biri sıfır araç alıyor sonra aldığı araç hevesini giderince adam tekrar satılığa çıkartıyor ama (kazık) Fiyat dayiyor ek bir özellik olsun veya olmasın ve bu durumda millet ben buna bu parayı vereceğime sıfır alırım diyorlar genel zihniyet bu !

Örneğin: Sanchez sıfır kilometre fiyatı $8.750 adamlar motoru biraz kullanıyor hevesi geçince veya paraya ihtiyacı olunca motor'un sıfır fiyatından biraz daha yüksek fiyata satıyor. Sattığı fiyat $12.000 neredeyse PCJ-600 fiyatına yakın satıyor.      (bunu yapanları gördüğüm için örnek verdim)

Aşağıya yazacağım öneriyi inceleyin bunu desteklersen hem araç sayısı azalabilir hemde mantıklı olabilir ama yorumlarına detaylı okuyun hepsini.

(Şarjim az böyle hızlı ve anlamsız yazdım)

Link: > Dominic_Hector, AR-GE Önerim: "Vergisi Yüksek Araçlar" ( < mavi renkli Yazıya Tıklayınız)

Link: > Dominic_Hector, AR-GE Önerim: "Vergisi Yüksek Araçlar" msg809092 ( < mavi renkli Yazıya Tıklayınız)

Link: > Dominic_Hector, AR-GE Önerim: "Vergisi Yüksek Araçlar" msg809117 ( < mavi renkli Yazıya Tıklayınız)

Yukarıda bulunan mavi renkte yazılı bağlantı'da açmış olduğum konuyu ve yorumları detayli okursanız...

NOT: Kendi AR-GE Önerim'i reklam yapmak için yazmıyorum sadece bilgilendirme amaçlı.

Çevrimdışı Godless

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Anton Valery Lv.18
Son giriş: 03 Şubat 2022, 12:04
Toplam oynama: 101 gün, 20 saat
Birlik: *** ***zzy
« Yanıtla #11 : 20 Ekim 2019, 15:30:51 »

Çevrimdışı aykurt

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 31 Mart 2024, 21:08
Toplam oynama: 171 gün, 2 saat
Köken: Japon
Son giriş: 20 Şubat 2024, 18:31
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #12 : 20 Ekim 2019, 16:20:07 »
Hangi sunucuda böyle bir şey gördü acaba arkadaş..
Desteklemiyorum

Çevrimdışı 13 Killoki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Aralık 2024, 18:45
Toplam oynama: 27 gün, 5 saat
« Yanıtla #13 : 20 Ekim 2019, 22:26:15 »
KARDEŞİM SATILIK NRG FİYATI 7M KARDEŞİM EKONOMİK KRİZ VAR SONUÇTA

Çevrimdışı Defrinex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 98 gün, 19 saat
« Yanıtla #14 : 22 Ekim 2019, 12:11:47 »
Saçma desteklemiyorum.

Çevrimdışı Pxleopp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Nisan 2022, 03:29
Toplam oynama: 334 gün, 23 saat
« Yanıtla #15 : 22 Ekim 2019, 15:15:28 »
Gereksiz bir arge, ben belki zenginim 0 km araç almak istiyorum yada ne bileyim fantezim var başka birinin aracına falan binemiyorum böyle şeyler olabilir.

Çevrimdışı Mordecai

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 28 Haziran 2020, 01:10
Toplam oynama: 55 gün, 19 saat
« Yanıtla #16 : 23 Ekim 2019, 00:10:53 »
Grotti'nin kalkması daha kötü sonuçlar çıkarta bilir, öyle hafife alınacak konu değil, desteklemiyorum.

Çevrimdışı Bilinmiyor

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #17 : 23 Ekim 2019, 04:50:13 »
Desteklemiyorum. Sıfır araç kullanan kişiler ve tercihleri zevkleri farklı olan insanları etkiliyeceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı Sykia

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Eylül 2021, 17:42
Toplam oynama: 102 gün, 10 saat
« Yanıtla #18 : 23 Ekim 2019, 17:29:47 »
Eğer Grotti kalkarsa sonuç:
Flatbed: 80.000$
RoadTrain: 100.000$
İnfernus: 400.000$
Bullet: 300.000$
Daha çok araç var aklımdakileri yazdım ve desteklemiyorum.

Çevrimdışı Meganluv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 06 Aralık 2023, 18:57
Toplam oynama: 101 gün, 0 saat
« Yanıtla #19 : 24 Ekim 2019, 02:44:08 »

Son zamanlarda araç satışı zorlaştı ve herkes kolaya kaçmaya çalışınca fiyatlar düştü. Şehirde araç sayısı çok fazla olduğu için kimse araç almıyor,.  "grottinin kalkmasıyla."

İlk öncelikle AR-GE öneriniz  İç Savaş çıkabilecek durumda. ;D  Şehirde çok fazla araç,  evet  güzel bir şey parasını düzgün kullanan için. Ama Grotti kalkmamalıdır.
Çünkü: Sıfır kilometre araç isteyenler olabiliyor. Ama 2.el araç satış piyasası durgun ne yazık ki buna bir çözüm olması gerekiyor ya dediğiniz gibi grotti kapanmalı arada bir açılmalı veya başka bir yol olması gerekiyor...

Sebebi şu;  biri sıfır araç alıyor sonra aldığı araç hevesini giderince adam tekrar satılığa çıkartıyor ama (kazık) Fiyat dayiyor ek bir özellik olsun veya olmasın ve bu durumda millet ben buna bu parayı vereceğime sıfır alırım diyorlar genel zihniyet bu !

Örneğin: Sanchez sıfır kilometre fiyatı $8.750 adamlar motoru biraz kullanıyor hevesi geçince veya paraya ihtiyacı olunca motor'un sıfır fiyatından biraz daha yüksek fiyata satıyor. Sattığı fiyat $12.000 neredeyse PCJ-600 fiyatına yakın satıyor.      (bunu yapanları gördüğüm için örnek verdim)

Aşağıya yazacağım öneriyi inceleyin bunu desteklersen hem araç sayısı azalabilir hemde mantıklı olabilir ama yorumlarına detaylı okuyun hepsini.

(Şarjim az böyle hızlı ve anlamsız yazdım)

Link: > Dominic_Hector, AR-GE Önerim: "Vergisi Yüksek Araçlar" ( < mavi renkli Yazıya Tıklayınız)

Link: > Dominic_Hector, AR-GE Önerim: "Vergisi Yüksek Araçlar" msg809092 ( < mavi renkli Yazıya Tıklayınız)

Link: > Dominic_Hector, AR-GE Önerim: "Vergisi Yüksek Araçlar" msg809117 ( < mavi renkli Yazıya Tıklayınız)

Yukarıda bulunan mavi renkte yazılı bağlantı'da açmış olduğum konuyu ve yorumları detayli okursanız...

NOT: Kendi AR-GE Önerim'i reklam yapmak için yazmıyorum sadece bilgilendirme amaçlı.

yazılarını renklendirmen, detaylar eklemen güzel ama kurduğun cümleler yanlızca kurabilmek için yazılmışlar.

Alıntı
İlk öncelikle AR-GE öneriniz  İç Savaş çıkabilecek durumda.

"İç savaş çıkabilecek?" ne gibi bir iç savaş?

Alıntı
Şehirde çok fazla araç,  evet  güzel bir şey parasını düzgün kullanan için. Ama Grotti kalkmamalıdır.

sunucuda çok fazla oyuncu olduğu için fazla araba var, parayı düzgün kullanmak diye bir şey de yok. isteyen istediğini alabiliyor.

Alıntı

Böyle bir zihniyete sahip olabilen bir insan zaten aracını da satamaz, ikinci el araç almak isteyen birisi zaten bakılabilecek 5 özellik olduğu için ve pek fazla detay gerektirmediği için kazık fiyata araç almaz, dayatılamaz.

Alıntı
Örneğin: Sanchez sıfır kilometre fiyatı $8.750 adamlar motoru biraz kullanıyor hevesi geçince veya paraya ihtiyacı olunca motor'un sıfır fiyatından biraz daha yüksek fiyata satıyor. Sattığı fiyat $12.000 neredeyse PCJ-600 fiyatına yakın satıyor.
İsteyen istediği fiyata aracını satabilir, $8.750 değeri olan bir motoru 12,000 $'e nasıl ve neden satabilsin ki grottiden satın alabilmek varken?

kendin de söylemişsin, yazdıkların tamamen anlamsız ve gereksiz.

bu tür hevesle açılmış ve bir şeylerin düzelmesini isteyen insanların konularını bu şekilde baltalamaya devam etmemelisin, insanlar renklendirdiğin için ve uzun yazılar yazdığın için desteklemediğin yönde haklı olarak görebilirler.