William,zor bir çocukluk dönemi geçirdi ve ailesiylede fazla arası iyi değildi babası Compton Rollin 20's Crips çetesine bağlı bir O.G. idi.
Ergen William ve başına gelenler;
William çete ve silah ile 11 yaşında ergenliğin başlarında tanıştı ve ona bir pirulu öldürürsen çeteye girebileceğini söylediler ve babasıda bunu onayladı ve 12 haziran saat gece 2 sularında william ilk cinayetini işledi ve çeteye girdi.
Bundan beş yıl sonra William'ın babasını öldürdüler ve William tüm latinlerden ve pirulardan intikam almak istedi fakat iki çetenin barışması ile vazgeçmeye çalıştı ama yapamadı.Hispanik ve Piru Bloods üyelerine karşı kini ve düşmanlığı var.
Diego Fernandes ile tanışmaları:
Will' comptonda otururken bir genç geldi ve ismini sordu
Diego;Ey' sup homié adın ne ha ?
William:Big Hunt dostum.
Diego:Memnun oldum kardeşim *el sıkıştılar*
William:Ben William ama şişman olduğum için Big Hunt derler.
Diego william'ı çeteye kattı ve artık 157 East Copse Crip olup basamakları beraber attılar.
William artık bir gangsterdi ve hapse girip çıktı.Şişman olan William'ın mahalledeki etkisi büyüktü ve işler böyle yürürdü.Ergenliğinden beri polis yollarını gözleyerek ve torbacılara haber vererek para kazanan william büyüdü ve bir sürü adam öldürerek gangster oldu.
Zayıflama ameliyatı ve William;
Ameliyata giren William zayıf olarak çıktı ve "hunt" İsmini aldı artık Big değildi.
Diego'nun ölümü;
Diego bir gece sevkiyatta polisler tarafından vuruldu ve haberi dost crip çetesinden aldı ve yıkıldı.
Dost çeteyle bir süre takıldı uyuşturucu sattı yeni getto çocuklara satışı öğretti fakat dost çete ve diğer east copse çökmüştü.
William kendi kendine söylendi "Önce bir silah edinmeliyim ve teker teker tüm polislerin işini bitirmeli ve yeni çocuklara uyuşturucu satmayı öğretmeliyim"
Artık william latinlere olan kinini yitirmiş ve Sureno çetesine katılmıştı El Coronada satışlarını sürdürüyor.