Genel Bilgiler:
1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.): Throne_Flow Melany_Smith Luis_Carlos (Pablo_W Hatalı yazım)
Pablo_Wilson1.02:Oyun içi seviyeniz?: 17
1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?: Toretto Crew birliğinin lideriyim. Mekan şahsıma ait olacak.
1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?: En az 4
1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:İşyeri Bilgileri:
2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):2.02:İşyeri adı: The Pig Pen Striptiz Club2.03:İşyeri tipi: Gentlemens Club
Uzun Cevaplı Sorular:
3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın: Pablo Wilson 1889 yılında İtalya'da dünyaya gözlerini açtı. 10 yaşına kadar mutlu bir çocuktu. Eğitiminde başarılıydı. 10 yaşına girdiğinde babası bir grup çeteci tarafından öldürüldü. Ailesini geçindirmek için okulunu bırakmak zorunda kaldı. Bir sanayi dükkanında getir götür işleri yaparak ailesine yardımcı oluyordu. Bir gün çetecilerin annesini ve kız kardeşlerini kaçırdığını öğrendi. Ailesini kurtarmak için istenilen parayı götürmesi gerekiyordu. Gereken parayı toparlayamazdı. Öyle de oldu. Parayı toparlayamadığı için ailesi öldürüldü. Bu olayın üzerinden bir kaç sene geçtikten sonra Los Santos'a geldi. Los Santos' geldiğinde 19 yaşındaydı. Los Santos'ta kendisine yardımcı olan bir kaç mafya lideri sayesinde gelişmeye devam etti. Mafya liderleri öldükten sonra gelirlerini, miraslarını ona devretti ve onlardan aldıkları destek üzerinde şehirde kendini son derece tanıtmayı başardı. Yaptığı uyuşturucu ticaretleri ve liderlik özelliği sayesinde kariyerinde başarılı omayı başardı. Günümüzde Toretto Crew birliğinin liderliğini sürdürüyor. Ücreti banka hesabında biriktirdiği paralar ile karşılayacak.
3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: IC; Mekanın bulunduğu mahalle, çeteci birliklerinin fazlalıkla kullandığı bir yerde. Çetecilerin özellikle eğlenebileceği bir bölüm olacak. Kadınların dans etmesi, onlarla ilgilenmesi özellikle mekana gelmelerini sağlayacak. Kısaca, her telde insanı mutlu edecek, şehir için önemli bir striptiz kulübü kurmak.
OOC Vereceğim sürekli partilerde para karşılığı sitriptiz dansı yapacak kişiler ile, Rina Roleplay sunucusunda bulunan oyuncular için farklı bir rol ortamı oluşturacağım. Sıradan barlar ve kafeler yerine, kadınların insanları mekanda tutacak dansları, şehirde yapılan rollere daha farklı bir hava katacak. Hem insanlar bu çeşit rolün kalitesini sürecek, hem ben paramı kazanacağım.
3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC): Sıradan barlardan şehirde her yerde var. İnsanlar sıkılmış olabilir. Hem GTA Sanandreasın orjinalinde de bulunan bir striptiz kulübü mekanını, Rina Roleplay sunucusunda da canlandırmak istiyorum. Bu şekilde farklılık arayan insanlarda gelebilecek. Hem de, oyunda canı sıkılan insanlar, yapacak birşey bulamayıp AFK bırakan kişiler içinde bir aktif rol ortamı olacak. Kısaca, aktifliğini sürdürebileceğim bir rol ortamı oluşturmak.
3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :İçerisinde aktif bir bar ya da eğlence kulübü olmayan bu mahallede, herkesin kaliteli müzikler ve çalışanları sayesinde eğlenebileceği güzel bir eğlence ortamı oluşturacağım. İnsanlar eğlenmeye gitmek için arabalarına atlayıp bir sürü yol katederken, benim mekanıma yürüyerek gelebilecekler. Buda, azda olsa insanları yürümeye teşvik etmek, araçlardan çıkan gazların azalmasına, trafikteki çokluğunda azalmasına sebep olacak. İnsanların eğleneceği, içerisinde mutlu olacağı mekanlar, devletin daha mutlu vatandaşlara sahip olacağı anlamına gelir. İçerisinde çalışacak elemanlar sayesinde ülkedeki işsizlik oranına faydası olacak bir mekan.
Ben, "Baki"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.