Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Jaquann_Devils - CK talebi

Başlatan Desmondx, 13 Ekim 2019, 04:57:47
Okunma sayısı 1054 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı coldz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 01 Şubat 2020, 18:27
Toplam oynama: 73 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Jaquann_Devils - CK talebi
« Yanıtla #10 : 13 Ekim 2019, 13:37:29 »
Gerçekte böyle bir olay olsa bırak bunları, ölmemek için elinizden ne gelirse yaparsınız. Birisi de gereksiz ck talebi demiş. Hele ki "bağırmıyorum", "napacaksın" gibi şeyleri senden katbekat üstün olan kişilere asla diyemezsin. Birisi de olay tek seferlik gerçekleşmiş demiş. O halde herkes Fear-RP kuralına uymasın ve tek seferlik de olsa bu kuralı çiğnesin ve CK olmasın. Bu sizin roleplay seviyenizi gösterir, karakterinizle aranızdaki bağı gösterir.

Çevrimdışı aura

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 24 Eylül 2023, 17:05
Toplam oynama: 185 gün, 22 saat
Son giriş: 22 Haziran 2023, 22:52
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #11 : 13 Ekim 2019, 14:46:20 »
Gerçekte böyle bir olay olsa bırak bunları, ölmemek için elinizden ne gelirse yaparsınız. Birisi de gereksiz ck talebi demiş. Hele ki "bağırmıyorum", "napacaksın" gibi şeyleri senden katbekat üstün olan kişilere asla diyemezsin. Birisi de olay tek seferlik gerçekleşmiş demiş. O halde herkes Fear-RP kuralına uymasın ve tek seferlik de olsa bu kuralı çiğnesin ve CK olmasın. Bu sizin roleplay seviyenizi gösterir, karakterinizle aranızdaki bağı gösterir.
Benim rol bilgime, rol seviyeme laf etmek sana düşmez kardeş ben bu serverde sen yokken rol yaptım, sözlerine dikkat edersen sevinirm.

Çevrimdışı coldz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #12 : 13 Ekim 2019, 15:21:26 »
Benim rol bilgime, rol seviyeme laf etmek sana düşmez kardeş ben bu serverde sen yokken rol yaptım, sözlerine dikkat edersen sevinirm.
Bu serverda ben yokken rol yapman rolünün benden üstün olması anlamına gelmez ki olsaydı bu davranışları sergilemezdin. Burada kimin rolü daha üstün apaçık belli zaten. Dediğim gibi, karakteriyle arasında biraz bağ kuran birisi bu rolleri sergilemez. Karakterin hiç mi korkmadı, tedirgin olmadı, gerginleşmedi? Veya ecel terleri dökmedi?

Çevrimdışı coldz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #13 : 13 Ekim 2019, 15:25:01 »
Arkadaşlar, karakteriyle arasında bağ kuran birisinin Fear-RP'den çekinmemesi gerekiyor. Orada birkaç kişi var, seni kaçırmışlar ve sen hiç korkmuyorsun. Kusura bakma ama korkmuyorsan Fear-RP'yi göze aldın demektir ve bu da CK olmayı kabullenmek, buna göre rol yapmak anlamına gelir. Hem bu rolleri sergilemek hem de ortada Fear-RP ihlali yoktur demek sadece ve sadece rol yetersizliğinden dolayıdır. Kimse de sözlerimi yanlış anlamasın ama ortada bir ihlal var. Tekrar söylüyorum, gerçekte böyle bir olay olsa bırak konuşmamayı, seni öldürmemeleri için elinden ne geliyorsa ortaya koyacağından adım gibi eminim.

Çevrimdışı aura

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Eylül 2023, 17:05
Toplam oynama: 185 gün, 22 saat
Son giriş: 22 Haziran 2023, 22:52
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #14 : 13 Ekim 2019, 15:27:40 »
Bu serverda ben yokken rol yapman rolünün benden üstün olması anlamına gelmez ki olsaydı bu davranışları sergilemezdin. Burada kimin rolü daha üstün apaçık belli zaten. Dediğim gibi, karakteriyle arasında biraz bağ kuran birisi bu rolleri sergilemez. Karakterin hiç mi korkmadı, tedirgin olmadı, gerginleşmedi? Veya ecel terleri dökmedi?
Neyse ne olan olmuş itirazın varsa şikayet açabilirsin, fazla boş laf kalabalığı yapmayalım.

Çevrimdışı coldz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #15 : 13 Ekim 2019, 15:30:07 »
Peki, daha fazla uzatmayacağım ama Fear-RP yapmadığın aşikâr.

Çevrimdışı Desmondx

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 02 Eylül 2022, 15:57
Toplam oynama: 37 gün, 10 saat
« Yanıtla #16 : 13 Ekim 2019, 16:18:21 »
Gereken cevabı Heavenly vermiş bir kişi  gereksiz CK talebi demiş diğeri ise tek seferlik olay demiş en az 5 kere fear rp yapman için seni uyardık SS'lerde gözüküyor ve sen Fear rolü yapmamakta direndin tek seferlik olay değil bir hatayı 5 kere yaptın. Diğer kişiler hakkında şunları söyleyeceğim kafasında silah doğrulu bir adam 5 kez fear rp ihlali yaptı ve gerelsiz CK talebi yazmış sözün bittiği yerdeyim..

Çevrimdışı qq

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Ocak 2022, 04:31