Genel Bilgiler:
1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):Barchlow_Aaron
Barchlow_Burrows1.02:Oyun içi seviyeniz?:13
1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:Los Angelas Yayın birliği ancak birliğe ait olmayacak
1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:60-80 arası değişir
1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:İşyeri Bilgileri:
2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):2.02:İşyeri adı:Rockin Joker's Bar
2.03:İşyeri tipi: Bar/Club
Uzun Cevaplı Sorular:
3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın: Barchlow arkadaşlarıyla bir açmayı planlar bunun için arkadaşlarına sorar ve açmakta netleşistirir. Barchlow Italya'dayden babası ölünce kalan mirası sayesinde bir miktar parası vardır üstüne Santos'da gelince bir bir oyun şirketi ve yayın şirketinde çalıştığı için yeterli bir miktar para kazanır ve bu barı arkadaşlarıyla birlikte açmaya karar verir.
3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: İnsanların güvenli ve eğlenceli bir mekanda toplamak eğlendirmek, Santos'da bu tarz mekanlar oldukça azdır, bu yüzden Barchlow bar açmayı düşünür. OOC olarakta sunucuda yazın olan bar rollerinin okul zamanlarında azalması, yeni arkadaşlarla tanışmak ve ayrıca legal olarak takıldığım ve gayet samimi olduğum insanlara birlikte geçirmek, sunucuya eğlence katmaya çalışmak.
3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):İlk olarak sunucuda eğlence mekanı oluşturacağız ardından insanlarla rolle geçim kaynağı sağlamayı düşünüyoruz, barmenlik, garsonluk bodyguardlık tarzında.
3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :İnsanlar eğlenceli bir şekilde ve güvenli bir şekilde barda takılabilecek, eğlenebilecek yeni arkadaşlar edinecek.
Ben, Barchlow_Aaron; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.