Ne kadar umrunuzdadır bilmiyorum ama sunucuyu bırakma kararı aldım, sunucuyu daha açılmadan önce takip etmeye başladım. Ve gerek aktiflik sürem ile gerek gösterdiğim rol kalitesi ile bir yerlere gelmeyi umutlarken kendimi sürekli kötü bir durumda buldum. Şunu öğrendim bu sunucuda, eğer yetkililerin kıçını yalarsanız yükselirsiniz, ne kadar rol seviyeniz düşük olsa bile. Bunu ego için söylemiyorum sunucuda belki de en çok Türkçe yazım genel kültürüne hakim olan insanım, hiçbir zaman sırf trollemek için, DM yapmak için silahım ile alıp etrafı taramadım. Ama bu adamlar arasında ben de kaynadım. Size şöyle bir tavsiye vereyim, tekrar dediğim gibi ne kadar umrunuzda hiç bilmiyorum ama etrafınızdaki insanlara çok dikkat edin, rol bilmiyorsa bunu yüzüne karşı açık açık söyleyin ve OOC çıkarlarınızı düşünmeden rol bilmeyen adama rol bilmiyorsun diyin, göte göt demeyi öğrenin. Gerçi şu an bulunduğum durumda bana ne kadar hak verirsiniz bilmiyorum çünkü zamanında çok göte göt dediğim için bu sunucuda hiçbir zaman yükselemedim. Gitmeden önce size son bir şarkı bırakıyorum herkese "OYUN"dan keyif almasını diliyorum. İyi roller iyi oyunlar arkadaşlar umarım kimsede hakkım kalmamıştır.