Genel Bilgiler:
1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):(buraya)
1.02:Oyun içi seviyeniz?:(31)
1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:(Birliğimizi kuruyoruz, motorcycle club olarak ilerleyeceğiz.)
1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:(Salı çarşamba perşembe günlerinde açık öğretim akşam okulundayım dolayısıyla o günlerin akşamı aktif olamayacağım benim dolduracağım yerleri o saatlerde birlik üyeleri arkadaşlarım dolduracaklar. Geri kalan günlerin çoğu saati aktifim, aktifiz.)
1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:İşyeri Bilgileri:
2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):2.02:İşyeri adı:(Galloping Goose MC)
2.03:İşyeri tipi:(Juice Bar)
Uzun Cevaplı Sorular:
3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(Yapacağımız rol bayağı eskiye dayanan bir kültür, o neslin devamını yöneten karakteri yapıyorum dolayısıyla IC olarak bu bar bana geçiyor. Parayı sistemsel olarak vereceğim sadece.)
3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: IC: Açacağımız bar geceleri kuzeyin soğuk biralarının tadını mı tatmak istiyorsunuz? Hayatınızda görmediğiniz kadar iyi motorsiklet modifiyelerini mi istiyorsunuz? Şehirde, gözden uzak ve hoş bir mekan mı aradınız? Aradığınız yer Galloping Goose MC.
OOC: Yapacağımız roller 1947'ye dayanan uzun bir süreç, bu kültürü yapan veya yapabilen görmedim yapabileceğimizi düşünüyorum dolayısıyla bir bar ihtiyacımız bulunuyor. Genellikle Supporter t-shirtleri, dövme için ayrı mekan ve içki tarzı olaylar ile ilerleteceğiz bu barı.
3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):İlk başlarda rol öğretme amaçlı olacak işyerimiz, sunucuda yeni olan rol sevdalılarına katkı sağlayacak. Ayrıca sunucuda pek önem verilmeyen MC kültürü bu sayede tanınacak ve MC kültürü hakkında bilgi edinecek.
3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :Şehirde pek yaygın olmayan motor kültürünü yayacak, bu şekilde insanların dikkatı bu MC'ye çekilecek. Sabahları sakin olacak mekan, akşamları ise motor temalı partileri ile Santos'un gözdesi olacak.
Ben, "Squezzy"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.