sana bi kere böyle dendiği için kuyruk acın var senin kuyruğunu sikeyim hahah 
Kanka bende kuyruk acısı ne arasın ben "Youtube"ye atsam en az 1k 2k izlenir benim önceki videolarımı bilen bilir.

çıtır ananı sikerim senin
burası genel sohbet mi amın evladı
Oktay kardeşim haklı konfezar adlı amını ızdırabını siktiğimin şahısı kendi konusu kilitlenince buraya gelmiş köyüne dönmesini önemle arz ederiz
Benım konum senden daha iyi ilgi çekildi ek olarakta videolu atmışsın ben foto allah bilir ben videolu şekilde atsaydımda ne iligler çekerdım o konuya ;) Sadece sen kendi kolsuzlugunla icraat yap hadi öptüm.
ya sikimin kırma kolu seni F3 basıp kendini dmci sanıyorsun senin götünü sikeyim.
Kanka Bizde sizler gibi F1 F2 F3 diye birşey yok bodoslama allah ne verdiyse ek olarakta dün gece sularında Speed.Hack açıpta trolleyen Fonzell Kendisi burdaysa selam olsun ona birşey demiyorum hadi neysede Yarın banlanıcam şikayet açma diyen kişide ne bilim yani bana hileci diyenler kendisi hileci oluyor şaşırtıcı bir durum
Bu arada Allah'a Din'e saygın yoktur veya inanmıyorsundur ben ona birşey diyemem ama başka sunucuya geçip veya discord sunucularında kendinize "ALLAH" Tagı verip kendinizi birşey sanıyorsunuz ya işte siz kendinizi sadece kücük düşürüyorsunuz Bak o gün başka sunucuda 2-3 Kişi toplanıp allah'a din'e sövüyordunuz bilmem ne şöyle böye bak güzel kardesım dın'e saygın yoktur allah'a inanmıyorsundur fakat bütün müslüman veya hristiyanların din'ine saygın olmalıdır sen hristiyansındır orasını bılemem inanmayabilirsinde ama saygın olmalıdır inanmıyorsun diye küfür etmene ne gerek var? sadece kendini kücük düşürürsün discord sunucularında ne diye ALLAH tagı verirsinki kendinize? Ne gidip başka yerlerde allah'a kur'an-ı kerim'e söversinki? Bukadar yüzsüz karaktersiz insanlarmısınız siz?
Dünki çoçuk yolda yerlerde paspasımı yutarken şimdi burada bana lafmı atıyor sen sus sadece abilerin gelsin sen sen ol laf değil ilk olarak icraatını göster öyle sobeit ile giriş yapmakla olmaz bu işler anlatabılıyormuyum?
he yok diyorsan ileti olarak bana dc ismini bırak sunucu olarak bırakma susturma atmasını bende bilirim, ;)
Yani sen sen ol adam gibi dur İnancın yoksa bile ben sana saygı duyarım ama senin küfretmen doğru birşey değil anlatabılıyormuyum son kez diyorum bu son yorumum birdaha bu iletiye dai girmicem, ne yaparsanız yapın.