Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Silah Yenileme Sistemi

Başlatan Gökay, 23 Nisan 2018, 15:11:35
Okunma sayısı 752 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Gökay

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 28 Haziran 2018, 23:05
Toplam oynama: 18 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Silah Yenileme Sistemi
« : 23 Nisan 2018, 15:11:35 »
Ben,bir hatalı ceza yeme sonucu"MP-5"marka silahımı kaybettim evet,Silah Yenileme sistemi bence şu anlamda bize olanak sağlayabilir. O Kadar binlerce para kasıyoruz,silahı kaybediyoruz 30 bin veya 50 bin boşa gidiyor Silah Yenileme Sistemi şu işe yarayabilir Silahımız gittiğinde silah sistemimizin 3 hakkı olsun günde bu haklar 1 günde tamamen harcanılırsa ve son şansta tekrar giderse bir daha ki gün alma şansımız olsun,çünkü öbür türlü silah alıyorsunuz para kastınız aldınız silahı,direk gitti silah.Siz de düşünün,o kadar para kasınca silahınıza ve paranıza yazık olmaz mı?Bu yüzden bu sistemin gelmesini arz ediyorum.

Çevrimdışı JU

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 22 Ocak 2019, 05:30
Toplam oynama: 13 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Silah Yenileme Sistemi
« Yanıtla #1 : 23 Nisan 2018, 15:44:15 »
Sunucunun ilk dönemlerini hatırlarsak, sokaktan geçen elemanın cebinden Deagle eksik olmazdı.Yönetim bu durumdan sıkıldı, silahları azaltmak için parasını arttırmayı denedi, olmadı.Viplerden silah alma yetkisini kaldırdı, birliklere silah onayı getirdi.Pek fazla bir şey değişmedi.Amaçları zaten silahının gitmesi.Hatasından DERS Çıkartmak değil, senin emeklerinle oynamak.İyi günler.

-refuse rp ihlali yapan ve sürekli roleplaya uymayan bir eleman

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Silah Yenileme Sistemi