Genel Bilgiler:
1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.): Jackson Teller
Vladamir Markov
Dick Grayson1.02:Oyun içi seviyeniz?: 10 lvl
1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?: Yeni kuracağımız birliğe ait olacak.
1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?: Hafta içi 7 gün 6 saat, Hafta sonu 7 gün 15 saat.
1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:İşyeri Bilgileri:
2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):2.02:İşyeri adı: Sons Of Los Santos Resturant
2.03:İşyeri tipi: Restoran
Uzun Cevaplı Sorular:
3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın: Karakterim arkadaşlarıyla çökmüş bir Motosiklet çetesini yeniden kurmaya çalışıyor. Karakterim ücreti arkadaşlarıyla çalışarak biriktirdiği paradan karşılayacak.
3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: Kuracak olduğum Restoranım sayesinde yakınımda bulunan polis karakolunda ki memurlar ve insanlar karınlarını doyuracak ayrıca evsiz ve yemeğe ihtiyacı olanlar ücretsiz yemek yiyebilecekler. 7/24 hizmette olan tek restoranın muhteşem lezzetleri halkı bekliyor. OOC; İhtiyacı olanlara ücretsiz yemek veren bir restoran yoktur tahminimce.
3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC): Restoranın değişik kuralları sunucuda konuşulabilir.
3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) : Restoranım Polis karakoluna yakın olduğu için memurların karınlarını doyuracak ve evsizler, fakirler için ücretsiz yemek olanağı da olacak.
Ben, "Forum Adınızı Yazın"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.