Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

ARSİVE ALİNSİN

Başlatan EndlesS, 03 Ekim 2019, 17:52:55
Okunma sayısı 8348 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı SARSILMAZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Aralık 2021, 21:22
Toplam oynama: 109 gün, 8 saat
Birlik: ******* ***UZA
Ynt: Crowford Crime Organization
« Yanıtla #160 : 30 Kasım 2019, 01:22:50 »
Tanıtım kirletmek gibi bir amacım yok @Syrios kişilerin tanıtımında bu tür konuşmalarda bulunmamanı rica ediyorum.

Eleştiri olarakta şunları söyleyebilirim ki mafya rolü yapıyorsunuz iyi hoş takım elbiseyle geziyorsunuz ama ağzınızda sokak çetelerinin taktığı rag'lar ile toplantı masalarına geliyorsunuz o gibi basit şeyleri geçtim şu yelek sevdanızdan vazgeçip çok daha realistik bir map yaptırarak rollere odaklanırsanız iyi olucaktır.Ben Okazai birliğini önceki dönem açmam/kapamam ve Barnabas Birliğini Açmam sonrasında tekrardan Okazakiyi açmam arasında oldukça uzun bir süreç geçirdim ve bu süreçte sizin birliğinizde açıktı ama bakıyorum ki herhangi bir ileti kaydedememişsiniz.Rollerinize Çeki düzen vermenizi kültür/konsept araştırması yapmanızı ve Mafya rollerinin çatışmadan ibaret olmadığını,şehirde sizden daha büyüklerinde olduğunu ve en önemlisi Silahın Güç olmadığını öğrenmeniz gerekiyor.

İyi roller.

Çevrimdışı EndlesS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 22 Temmuz 2023, 13:23
Toplam oynama: 3 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Alman
Son giriş: 22 Temmuz 2023, 13:22
Toplam oynama: 112 gün, 17 saat
« Yanıtla #161 : 30 Kasım 2019, 01:47:07 »
Tanıtım kirletmek gibi bir amacım yok @Syrios kişilerin tanıtımında bu tür konuşmalarda bulunmamanı rica ediyorum.

Eleştiri olarakta şunları söyleyebilirim ki mafya rolü yapıyorsunuz iyi hoş takım elbiseyle geziyorsunuz ama ağzınızda sokak çetelerinin taktığı rag'lar ile toplantı masalarına geliyorsunuz o gibi basit şeyleri geçtim şu yelek sevdanızdan vazgeçip çok daha realistik bir map yaptırarak rollere odaklanırsanız iyi olucaktır.Ben Okazai birliğini önceki dönem açmam/kapamam ve Barnabas Birliğini Açmam sonrasında tekrardan Okazakiyi açmam arasında oldukça uzun bir süreç geçirdim ve bu süreçte sizin birliğinizde açıktı ama bakıyorum ki herhangi bir ileti kaydedememişsiniz.Rollerinize Çeki düzen vermenizi kültür/konsept araştırması yapmanızı ve Mafya rollerinin çatışmadan ibaret olmadığını,şehirde sizden daha büyüklerinde olduğunu ve en önemlisi Silahın Güç olmadığını öğrenmeniz gerekiyor.

İyi roller.
Anladım ama biz size dostluk kurmaya geldik siz bize sıktınız bizim çatışmaya girmek gibi bir amacımız yok hatta rol yapıp SS alicaktik tanıtım için ancak hemen agresif rol yapıyorsunuz bizde haliyle o yüzden sıktık eğer tekrardan konuşmak ister iseniz mekanımıza gelebilirsiniz sizede iyi roller :)

Çevrimdışı SARSILMAZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Aralık 2021, 21:22
Toplam oynama: 109 gün, 8 saat
Birlik: ******* ***UZA
« Yanıtla #162 : 30 Kasım 2019, 23:53:02 »

İyi roller.
Anladım ama biz size dostluk kurmaya geldik siz bize sıktınız bizim çatışmaya girmek gibi bir amacımız yok hatta rol yapıp SS alicaktik tanıtım için ancak hemen agresif rol yapıyorsunuz bizde haliyle o yüzden sıktık eğer tekrardan konuşmak ister iseniz mekanımıza gelebilirsiniz sizede iyi roller :)

IC bir olayı burada dillendirmek istemiyorum ancak MASA rolü yapılan biryere takım elbise ve maskeyle gelip alay edercesine konuşursanız gerçeğe bakıcak olursanız oradan cesediniz çıkar ancak biz vurmamak adına bile size çok fazla şans tanıdık ve sonuç olarak gereği yapıldı konuyu daha fazla uzatmanın anlamı yok eleştiride bulundum sadece

Çevrimdışı EndlesS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 22 Temmuz 2023, 13:23
Toplam oynama: 3 gün, 5 saat
Köken: Alman
Son giriş: 22 Temmuz 2023, 13:22
Toplam oynama: 112 gün, 17 saat
« Yanıtla #163 : 01 Aralık 2019, 00:03:32 »

İyi roller.

IC bir olayı burada dillendirmek istemiyorum ancak MASA rolü yapılan biryere takım elbise ve maskeyle gelip alay edercesine konuşursanız gerçeğe bakıcak olursanız oradan cesediniz çıkar ancak biz vurmamak adına bile size çok fazla şans tanıdık ve sonuç olarak gereği yapıldı konuyu daha fazla uzatmanın anlamı yok eleştiride bulundum sadece
Sıkıntı yok eleştirilere açığız benimle gorusmek istemissiniz galiba discordumda görüşebiliriz

Çevrimdışı heavywisp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Mart 2021, 18:31
Toplam oynama: 113 gün, 19 saat
« Yanıtla #164 : 01 Aralık 2019, 22:44:30 »
- Bazı Rollerimizden kareler -

Çevrimdışı Borsh

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Mayıs 2020, 02:14
Toplam oynama: 31 gün, 21 saat
« Yanıtla #165 : 02 Aralık 2019, 17:58:40 »
BAŞARILAR
]

Çevrimdışı Borsh

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #166 : 02 Aralık 2019, 18:00:59 »
BENİM TANITIMA BAKARSINIZ

Çevrimdışı Borsh

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #167 : 02 Aralık 2019, 18:08:14 »
sayfa kasmaktan baska yaptiginiz birsey yok
tamam aby bidaha yapmayız 1lvl spam atmayın diyor ya dediği gibi AZ ÖTEDE AĞLA

Çevrimdışı RIST

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Mart 2021, 19:05
Toplam oynama: 18 gün, 6 saat
« Yanıtla #168 : 02 Aralık 2019, 19:01:36 »
aga sayfalarda rol yok

Çevrimdışı zeu$

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 06 Aralık 2023, 00:50
Toplam oynama: 157 gün, 18 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 04 Kasım 2022, 16:13
Toplam oynama: 17 gün, 14 saat
Birlik: ** 117
« Yanıtla #169 : 03 Aralık 2019, 01:07:04 »
Merhabalar,İlk öncelikle Çoğu kişinin ''DM'' algısını yıkıyoruz evet malesef daha çok dm odaklı bir birliktik ancak 2 ay veya daha fazla süre (önemli günler ve baskın yemedeğimiz günler) dm atamamaya karar verdik artık günde 3-4 rol tanıtıma atılacak ve inşallah kısa sürede onay alınacak iyi roller