Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

.

Başlatan Mazula, 30 Eylül 2019, 18:31:45
Okunma sayısı 249 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mazula

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 19 Nisan 2020, 18:13
Toplam oynama: 26 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
.
« : 30 Eylül 2019, 18:31:45 »
............

Çevrimdışı Berhava

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 04 Şubat 2022, 13:47
Toplam oynama: 55 gün, 6 saat
Ynt: Bazı Şeyler Hk.
« Yanıtla #1 : 30 Eylül 2019, 18:33:45 »
Samp platformundan tek kazancımsın.

Spoiler:
Adamsın.

Çevrimdışı ReoanLivee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Nisan 2021, 02:18
Toplam oynama: 42 gün, 17 saat
« Yanıtla #2 : 30 Eylül 2019, 18:36:02 »
Ah be abi günlerimiz değerini bilseydik ilk olarak kemal abiyi tanırım kendisi ben hem abim olmuştur. Bana cok emeği vardır abi hakkını helal et neyse devam edelim, kemal abiyle o kadar konuşmuşluğumuz vardır benim kalbimi hıç bir şekilde kırmamıştır gerçekten iyi bir insan teşekkür ederim abi tekrardan

Edith Almera Unutulmaz.

Çevrimdışı Berhava

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 04 Şubat 2022, 13:47
Toplam oynama: 55 gün, 6 saat
« Yanıtla #3 : 30 Eylül 2019, 19:29:50 »
Gov'a Kemal abinin davetiyle girdim, hiç pişman olmadım yeri geldi harika roller yaptık yeri geldi geyik roller yaptık, şuana kadar Gov platformundan elde ettiğim dostluklar çok güzeldi, ama GOV benim ve sanırım bizim için buraya kadarmış. Gov'da edindiğim dostlarıma çok teşekkürlerimi sunuyorum, Kemal Abi, Bora, Ali, Bizimle çinliye geçen Emre, Adını unuttuğum Svetlena Mikaelson, Mike Artesian, Lauren Marley hepinize çok teşekkür ediyorum. Kemal Abi, Emre ve Ben GOV'dan çıktıktan sonra " Baro başkanı çıktı ben baro başkanı olurum. " diyen ama biz çıkmadan önce " Kemal abi yapmaa yaa ben de çıkıcam. " ikiyüzlü kancıklarda vardı, onlarında canı sağ olsun Kemal abi tekrar aldı vazifesini en iyi bir şekilde en sonuna kadar yaptı, buraya kadarmış adamı bezdirdiler. Gov için o kadar saat aktif olan ve geliştirmek için sürekli fikirler arayan bir adamın hakkını yediniz, tükürülücek yüzünüz yok.

Çevrimdışı flexadiesel

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ekim 2024, 00:57
Toplam oynama: 202 gün, 3 saat
« Yanıtla #4 : 01 Ekim 2019, 00:27:02 »
GOV'da bir haftalık olmama rağmen seni tanıdığım için şeref duydum güzel insan, gerek bilgilerinle olsun, gerek amaçlarınla olsun hedefin her zaman GOV'u bir düzene sokmak -sistemleştirmek- için bir sürü vaktini, emeğini harcadın. Çabaların ile 1 hafta bile olsa bana örnek bir idol oldun, ayrılman beni gerçekten çok üzdü. Fakat kaybeden sen değilsin abi, bu sunucu ve bizler seni kaybettik. Her zaman abi - kardeş ilişkimizin devam etmesi dileğiyle, saygılar.

Çevrimdışı TheEminem

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Çinli
Son giriş: 26 Aralık 2020, 20:38