Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

KroqWReiS- Bar başvurusu

Başlatan KroqWReiS, 30 Eylül 2019, 13:33:54
Okunma sayısı 296 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KroqWReiS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 09 Ağustos 2022, 05:59
Toplam oynama: 27 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)
KroqWReiS- Bar başvurusu
« : 30 Eylül 2019, 13:33:54 »

Genel Bilgiler:

1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):(Wingbers Rosso)

1.02:Oyun içi seviyeniz?:(11)

1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:("Rosso Family" birliğindeyim ama, benim üstüme olmasını istiyorum.)

1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:(Helper olduğum nedeniyle tüm günler 5-6 saat aktifim hafta sonları 7 saate çıkabiliyor.)

1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:
Spoiler:
Girmedi.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
2.02:İşyeri adı:(Rosso Family Bar)

2.03:İşyeri tipi:(Juice Bar)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(Wingbers Rosso, Rosso Family adlı holdingin içerisinde barınıyordur. Ailenin tek çocuğu olan Wingbers. babasının işlerinde kendini kanıtlamış ve bir o kadarda kendini sevdiren birisidir, Holding'de Ailenin sorumlu yetkilendirilmesinde olan Wingbers üstünde büyük çaplı bir yük taşıyordur. Il-legal işlerden. Holding'in yürütülmesinden sorumlu bir bireydir Wingbers. Ücreti Holding'in katıldığı ve kazandığı ihalelerden toplayan ve zamanın büyük kalan kısmını kumarda geçiren Ailesi ve Wingbers parayı çok kolayca elde etmiştir... )

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: (İşyerimiz, silah kaçakçılığ ve illegal işleri legal ayaklı yürütmek aracılığı ile kurulmuştur. Gerekse silah alım/satımı gerekse uyuşturucu ithalatında büyük başarılar sağlayacağından eminiz. Genellikle geceleri içkilerin ücretsiz olduğu rahat bir kafaya gireceğiz bar.. Bazen ise hiç kimsenin önünden geçemeyeceği işyeri olucaktır. Aynı zamanda çatışma yönünden gerekli savunmayı bu barda meydana getireceğiz.)

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):(İl-legal rollerinin sadece şehir içerisinde değilde. Şehir dışındada il-legal rolleri yansıtma çabasında bulunacağız. Kasabadaki rolleri arttıracağımızdan emin olabilirsiniz...)

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :(Polislerle iyi geçinen, vergisini zamanıyla ödeyen. Herhangi bir kimlik sorgulamasında polise direnmeyerek. Herkesi koruma altına almakla yükümlü olacağız... Kapı başındaki korumalarım sayesinde içeride bir şampiyonlar ligi yaratıcağız. Örneğin; işbaşından yeni ayrılmış bir sivil polisi niye aramıza almayalım ki?)

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "KroqWReiS"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı Deathmatcher

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Haziran 2022, 23:26
Toplam oynama: 57 gün, 20 saat
Ynt: KroqWReiS- Bar başvurusu
« Yanıtla #1 : 30 Eylül 2019, 17:02:02 »

Çevrimdışı KroqWReiS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 01 Ekim 2019, 18:29:05 »
Kişi başvurusunu iptal ettiğini ifade etti. (Kilit kaldırıldı)

Çevrimdışı ErenBeyy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 15 Mart 2024, 22:30
Toplam oynama: 255 gün, 10 saat
Adolf Werner Lv.32
Köken: Alman
Son giriş: 11 Şubat 2024, 00:20
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Birlik: ****** *****lie
Kril Samara Lv.32
Köken: Rus
Son giriş: 25 Şubat 2024, 23:55
Toplam oynama: 1 gün, 2 saat
Birlik: ******** *arm
« Yanıtla #3 : 01 Ekim 2019, 21:49:34 »
Ss alabilirmiyim?

Çevrimdışı KroqWReiS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 02 Ekim 2019, 15:57:24 »
Kişi üstüne CK olmuş işyeri başvurusu otomatik iptal edilmesi gerekiyor, Başvurumda sorun bulunmuyor.

Çevrimdışı Deathmatcher

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Haziran 2022, 23:26
Toplam oynama: 57 gün, 20 saat
« Yanıtla #5 : 02 Ekim 2019, 16:10:28 »
SS Bekliyorum.

Çevrimdışı KroqWReiS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 02 Ekim 2019, 21:01:18 »
Kardeşim ben senle gerçekten uğraşamam, loglardan baktırsam öyle kalıcaksın. Konu kilit....