Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Soru Sistemi AR-GE

Başlatan Alperen7700K, 26 Eylül 2019, 16:24:13
Okunma sayısı 602 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Alperen7700K

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 03 Haziran 2022, 20:17
Toplam oynama: 44 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Soru Sistemi AR-GE
« Yanıtla #10 : 26 Eylül 2019, 19:24:03 »
soru sistemi ile bileni/bilmeyeni ayırt edersiniz sadece, bunun da bir faydası olmaz
direkt yasaklama gerekçesi olan "yetersiz rp" kuralı gelmeli soru sisteminden önce. bir sunucu vardı bir zamanlar, en ufak hatanda ban yerdin (şimdi oyuncu düşüşü nedeniyle yapmıyorlar gibi), o kadar övülmesinin nedeni de hatalara yer vermemeleriydi. başvuru sistemi değil.
günümüzde de başvuru sistemini kullanan sunuculara bakarsanız trolleyen çok kişi görürsünüz (üstte örnek verdiğim sunucu da dahil) çünkü trolleyen insan bilmediği için trollemez, o sunucuyu sevmiyordur veya insanların rol zevkine etmek istiyordur bilmiyorum ama bilen insan troller.
ha bu arada medium hard dediğiniz şey rol seviyesi değil sunucu ekonomisi. rol seviyesi terimler ile belirtilmiyor.
Soru sistemi yerine bunu destekliyorum.

Çevrimdışı Alperen7700K

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Haziran 2022, 20:17
Toplam oynama: 44 gün, 14 saat
« Yanıtla #11 : 26 Eylül 2019, 19:26:39 »
Ya arkadaşlar görüyorsunuz adam 15 LVL gelmiş DM yapıyor ama yok yönetim elinden geleni yapıyor falan tamam iyi güzel hoşta, 15 LVL adama demek ki 500-900 dakika nafile. DM'in tek caydırıcı çözümü Perma veya CK olacaktır (Tabi belli bir seviye ve sonrası için)

Çevrimdışı DEMOKRAT

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 02 Ağustos 2021, 17:31
Toplam oynama: 133 gün, 1 saat
« Yanıtla #12 : 26 Eylül 2019, 22:51:40 »
Ya arkadaşlar görüyorsunuz adam 15 LVL gelmiş DM yapıyor ama yok yönetim elinden geleni yapıyor falan tamam iyi güzel hoşta, 15 LVL adama demek ki 500-900 dakika nafile. DM'in tek caydırıcı çözümü Perma veya CK olacaktır (Tabi belli bir seviye ve sonrası için)
DM, /q gibi büyük kural ihlalleri ''Probation'' kapsamında değerlendiriliyor

Çevrimdışı PgDn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kip Trager Lv.20
Son giriş: 28 Ağustos 2022, 19:41
Toplam oynama: 63 gün, 3 saat
« Yanıtla #13 : 27 Eylül 2019, 12:05:00 »
Desteklemiyorum
Rol bilgisi olmayanları suçlayacağınıza kişilere rol bilgisi aşılayabilir, aramıza katabilirsiniz
Ben ilk roleplay sunucuma Noob DM ile başladım. Sonra sağolsunlar öğrettiler. 1,5 sene kadardır Rina'da oynuyorum, sicilimde sadece eski aylardan kalma 2-3 jail bulunuyor. Yani herkesi aynı kefeye koymayın
DM konusunda yönetim elinden geleni yapıyor, diğer konular (Türkçe Terim gibi) biraz daha farklı. Bu kişiler çoğunlukla Türkçe Terim içeren kelimeleri bilmiyor. Bu kişilere de gereken bilgiler öğretilebilir. Hatasız kul olmaz
Ha ama yan gel yat ''Ben rol biliyorum. Bu adam bana rolde kafir dedi Tr terim ban. Rol bilgisi yoksa banlayın moruq yaa'' derseniz orası da ayrı bir mesele

Çevrimdışı Hera

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 08 Kasım 2024, 15:22
Toplam oynama: 467 gün, 10 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 25 Şubat 2025, 20:57
Toplam oynama: 6 gün, 15 saat
Renee Cowan Lv.37
Köken: İtalyan
Son giriş: 05 Ağustos 2024, 01:22
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
Köken: Arap
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 19:16
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #14 : 27 Eylül 2019, 15:39:21 »
Bu sunucunun sistemi bu şekilde. Defalarca bu konuda arge açıldı ve hiç bir zamanda gelmeyecek.