Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

op-iosefkavicar.exe

Başlatan johnforum, 25 Eylül 2019, 13:02:14
Okunma sayısı 691 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı qq

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Ocak 2022, 04:31
Toplam oynama: 247 gün, 9 saat
Birlik: ***** *** **FIA
Ynt: op-iosefkavicar.exe
« Yanıtla #10 : 25 Eylül 2019, 18:56:38 »
kanka m4le poz veriyom ss alsana  :) ;) :D ;D >:( :( :o 8) ??? ::) :P :-[ :-X :-\ :'(

Çevrimdışı lowadargo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 15 Mayıs 2020, 00:22
Toplam oynama: 13 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #11 : 25 Eylül 2019, 20:46:56 »
kanka m4le poz veriyom ss alsana  :) ;) :D ;D >:( :( :o 8) ??? ::) :P :-[ :-X :-\ :'(

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Çevrimdışı johnforum

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Eylül 2019, 22:22
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
« Yanıtla #12 : 25 Eylül 2019, 20:56:06 »
not : resim olay yerinde çekilmiştir ve kırpılıp düzenlenmiştir, lütfen kudurmayalım. teşekkürler.

Çevrimdışı Quenso

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 19 Aralık 2024, 22:03
Toplam oynama: 252 gün, 20 saat
Son giriş: 20 Mart 2024, 22:06
Toplam oynama: 4 gün, 19 saat
Son giriş: 17 Mart 2024, 01:15
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
Son giriş: 21 Mart 2024, 22:46
Toplam oynama: 1 gün, 1 saat
Chan Baranov Lv.29
Köken: Rus
Son giriş: 19 Mart 2024, 21:41
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #13 : 26 Eylül 2019, 07:50:45 »

Çevrimdışı Suchashame

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Yuan Wu Lv.23
Köken: Çinli
Son giriş: 05 Nisan 2022, 16:32
Toplam oynama: 153 gün, 4 saat
« Yanıtla #14 : 26 Eylül 2019, 15:05:03 »
Vaay be rollerin için ve uğraştığın editlerin için teşekkür ederim.  :P Gelen yorumlara bakma insanlar Polis Departmanını sadece hapse atmaya odaklı DM tayfa sanıyorlar...

Çevrimdışı johnforum

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #15 : 26 Eylül 2019, 15:07:17 »
Vaay be rollerin için ve uğraştığın editlerin için teşekkür ederim.  :P Gelen yorumlara bakma insanlar Polis Departmanını sadece hapse atmaya odaklı DM tayfa sanıyorlar...
inanmıyorum ya cevap yazmış, gerçek mi bu

ne demek canımın içi, senin buraya gelip yorum yazman bile benim için çok büyük bir şey. hayranım sana

Çevrimdışı Suchashame

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Yuan Wu Lv.23
« Yanıtla #16 : 26 Eylül 2019, 15:13:12 »
Bizde onlara sallayalım o zaman burdan gel :D SULTANA 4 KİŞİ BİNEM POLİSLERE SIKAM YAKALANINCA Q ATAM

Çevrimdışı johnforum

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #17 : 26 Eylül 2019, 15:21:31 »
Bizde onlara sallayalım o zaman burdan gel :D SULTANA 4 KİŞİ BİNEM POLİSLERE SIKAM YAKALANINCA Q ATAM

cidden şu an gerçekten yaşanıyor mu inanmıyorum heyecandan yazamıyorum bile tamam biz de yapalım

hani sultana binip sahile gidip kim varsa tarıyolarya sonra polislerin maske numarasından kim olduğunu biliyolar mg yapıyolar. sonra en ufak olayda hemen silah çıkarıp sıkıyolar öldürünce de "adam olacaksın işte yoksa böyle kalırsın" falan diyip laf soktuklarını sanıyolar. ooc kin besliyolar aslında. çeteci nasıl olunur bilmiyolar allah rolü yapmaya çalışıyolar. çete polisten korkar ama bunu bilmiyolar, polis görünce sebepsizce sıkıyolar. en güçlü olmaya çalışıyolar ama aslında rol yapmaktan bi bok haberleri de yok. hep kral onlar olacak, hep rol onların leyhine olacak. yoksa kuduruyolar. çünkü bi tek onlar rol yapıyor biz botuz, robotuz sanki. bu yüzden hepsini skm. rol bilgisi olmayan mallar, dmci ergen tayfa. kafası gelişmemiş, çocuk olarak kalmış veletler. rp sunucusunda dm ve hırs peşinde koşan, gücü; öldürmek olarak tanımlayan geri kafalı yobazlar. "ben rol yapmıyorum ki dm için giriyorum" diyebilecek kadar hayatta bi boka yaramamış, milletin vaktinin, eğlencesinin içine sıçmayı amaç edinmiş soysuzlar. anne babalarına laf söylemek lazım, bunlara ne söylesen boş. gidip ailesiyle çözücen işi.

işte bu kadar sefil ve beş para etmez varlıklar bunlar. ama biz sunucu içerisinde kendilerini pek siklemiyoruz. o yüzden bize pek sorun çıkaramıyorlar. üzerine alınan alınsın şimdi bu yazdıklarımı. anlayan anladı çünkü. mesaj gitti.

nası iyi yazdım mı iyosefka

Çevrimdışı Suchashame

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Yuan Wu Lv.23
« Yanıtla #18 : 26 Eylül 2019, 15:27:29 »
Valla sen baya dolmuşsun gibi :P Sonuçta o insanların bir çoğu ufak çocuk ya büyürler elbet takma bu kadar aç şikayetini boşver sallama uğraşılmaz onlarla.

Çevrimdışı johnforum

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #19 : 26 Eylül 2019, 15:37:53 »
Valla sen baya dolmuşsun gibi :P Sonuçta o insanların bir çoğu ufak çocuk ya büyürler elbet takma bu kadar aç şikayetini boşver sallama uğraşılmaz onlarla.

çok teşekkür ederim iyosefka bana destek çıktığın için, şu an seninle arkadaş mı olduk biz. inanamıyorum ya gerçekten çok heyecanlıyım yani ne desem bilmiyorum. ben senin için yaptığım bu şeyi görüceni bile düşünmemiştim ama sen gelip bi de cevap yazıp bana destek oldun çok sğol