Bizde onlara sallayalım o zaman burdan gel
SULTANA 4 KİŞİ BİNEM POLİSLERE SIKAM YAKALANINCA Q ATAM
cidden şu an gerçekten yaşanıyor mu inanmıyorum heyecandan yazamıyorum bile tamam biz de yapalım
hani sultana binip sahile gidip kim varsa tarıyolarya sonra polislerin maske numarasından kim olduğunu biliyolar mg yapıyolar. sonra en ufak olayda hemen silah çıkarıp sıkıyolar öldürünce de "adam olacaksın işte yoksa böyle kalırsın" falan diyip laf soktuklarını sanıyolar. ooc kin besliyolar aslında. çeteci nasıl olunur bilmiyolar allah rolü yapmaya çalışıyolar. çete polisten korkar ama bunu bilmiyolar, polis görünce sebepsizce sıkıyolar. en güçlü olmaya çalışıyolar ama aslında rol yapmaktan bi bok haberleri de yok. hep kral onlar olacak, hep rol onların leyhine olacak. yoksa kuduruyolar. çünkü bi tek onlar rol yapıyor biz botuz, robotuz sanki. bu yüzden hepsini skm. rol bilgisi olmayan mallar, dmci ergen tayfa. kafası gelişmemiş, çocuk olarak kalmış veletler. rp sunucusunda dm ve hırs peşinde koşan, gücü; öldürmek olarak tanımlayan geri kafalı yobazlar. "ben rol yapmıyorum ki dm için giriyorum" diyebilecek kadar hayatta bi boka yaramamış, milletin vaktinin, eğlencesinin içine sıçmayı amaç edinmiş soysuzlar. anne babalarına laf söylemek lazım, bunlara ne söylesen boş. gidip ailesiyle çözücen işi.
işte bu kadar sefil ve beş para etmez varlıklar bunlar. ama biz sunucu içerisinde kendilerini pek siklemiyoruz. o yüzden bize pek sorun çıkaramıyorlar. üzerine alınan alınsın şimdi bu yazdıklarımı. anlayan anladı çünkü. mesaj gitti.
nası iyi yazdım mı iyosefka