Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Galina Vinogradova ꕥ

Başlatan Berhava, 24 Eylül 2019, 18:29:02
Okunma sayısı 1578 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KÖZGÜR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 16 Haziran 2022, 22:26
Toplam oynama: 165 gün, 8 saat
Birlik: *******ITE
Ynt: Galina Vinogradova ꕥ
« Yanıtla #20 : 25 Eylül 2019, 16:44:40 »

San Andreas Eyâleti
Los Santos Avukatlık Barosu
Tüm Personellerimize Duyuru

25.09.19 gününden önce Los Santos Polis Departmanı tarafından gelen avukatlık taleplerine Los Santos Avukatlık Barosu olarak oldukça özenle ve ivedikle cevap veriyorduk. 25.09.19 günü, saat 16.00 civârında gelen bir talep sonrasında tekrardan aynı özenle ve ivedikle talebe cevap verdik; fakat ortada, Los Santos Avukatlık Barosu olarak anlam veremediğimiz bir prosedür ile karşılaştık.
Los Santos Avukatlık Barosu'nda Baro Başkanı ve Avukat olarak görev aldığım süre boyunca, hiçbir şekilde bu prosedür ile karşılaşmadığımızı, prosedürü açıklamadan önce tüm personellerimize bildirmek isterim.
İşbu prosedür müvekkilimiz ile görüşmeye gitmeden önce Los Santos Polis Departmanı'nın lobisindeki x-ray cihazından geçmemiz ile alâkalıdır. Bu cihazdan geçmemizde herhangi bir beis yoktur; fakat, bu vakte kadar işlenmeyen bu prosedürün bugün karşımıza çıkması, oldukça tuhaftır. Bildiğimiz kadarıyla, müvekkilimiz ile görüşmeye gitmeden önce, çoğu kapıda pekâlâ bu sistem vardır ve gerektiği gibi de çalışmaktadır. Özel olarak girişte böyle bir prosedürün uygulanmasına bir anlam verememekteyiz.
Los Santos Avukatlık Barosu olarak düşüncemiz, bu vakte kadar bu prosedürün uygulanmamasının bir nedeni olup-olmadığı konusuna bir cevap bulamamamız ve bu vakitten sonra neden bu prosedürün bu denli önemle uygulanmasının bir nedeni olup-olmadığı konusunda cevap bulamamamızdır.
Departmanlararası gerekli görüşmeler yapılana kadar, Los Santos Polis Departmanı tarafından bize gelen avukatlık talebi cevaplarını reddedeceğimizi, büyük bir üzüntüyle, bildirmek istiyorum.

San Andreas Eyâleti
Baro Başkanı
Av. Johanna Olk

Hayda kardeşim ne bu tantana .d

Çevrimdışı Berhava

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 04 Şubat 2022, 13:47
Toplam oynama: 55 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #21 : 26 Eylül 2019, 01:42:13 »
Spoiler:

Çevrimdışı Berhava

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #22 : 26 Eylül 2019, 18:32:15 »

Çevrimdışı 06Koala

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 10 Aralık 2024, 19:14
Toplam oynama: 266 gün, 22 saat
Son giriş: 11 Şubat 2024, 23:14
Toplam oynama: 45 gün, 13 saat
Son giriş: 01 Ocak 2024, 18:42
Toplam oynama: 1 gün, 9 saat
Son giriş: 01 Ocak 2024, 18:38
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #23 : 27 Eylül 2019, 15:52:34 »
Pembişim benim, bide uslu dursa..

Çevrimdışı Berhava

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #24 : 27 Eylül 2019, 15:55:32 »

Çevrimdışı Berhava

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #25 : 27 Eylül 2019, 15:57:31 »
Pembişim benim, bide uslu dursa..

Aaa ne yaramazlığımızı gördün, oyunda ki en masum ve uyumlu kadın karakter olabilirim.

Çevrimdışı Berhava

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #26 : 27 Eylül 2019, 15:58:42 »

San Andreas Eyâleti
Tüm Personellerimize Duyuru

25.09.19 günü aldığımız protesto kararından sonra Los Santos Polis Departmanı'ndan gelen avukatlık talep çağrılarını, üzülerek, reddedeceğimizi söylemiştik, bilâkis reddettik ve reddetmeye de devam ediyoruz.
Bu süreç içerisinde Los Santos Polis Departmanı'nda görev almakta olan yetkili kimselerden, departmanlararası çağrı kanalından hukuksuz bir biçimde soruşturma veya dava çağrısı almaktayım. Los Santos Polis Departmanı yetkili kimseleri ve geri kalan tüm personelleri bilmedilir ki protestomuzu Los Santos Avukatlık Barosu personelleri olarak ortak bir karar ile aldık ve uygulamaya da kararlı bir biçimde devam etmekteyiz; departmanlararası çağrı kanalından gelen hukuksuz bir biçimde soruşturma veya dava çağrılarınızın gerek benim üzerimde gerek ise Los Santos Avukatlık Barosu üzerinde herhangi bir ehemmiyeti bulunmamaktadır.
Bizler, San Andreas Eyâleti Yasaları'nın kurucu ilkelerinden olan, bağımsız savunmayı özdeleyen insanlarız. Hak arama özgürlüğümüze ve sır saklama mükellefiyetimize kavuşana kadar bu protestoyu devam ettireceğiz.
Bizi bu süreç içerisinde üzen tek nokta, vatandaşlarımızın temel haklarını karşılayamıyor oluşumuzdur. Vatandaşlarımız bilmelidir ki bunun kaynağı Los Santos Avukatlık Barosu değil, Los Santos Polis Departmanı'nın hukuksuz bir şekilde yürürlülüğe soktuğu üst arama ve bilhassa x-ray cihazından geçme prosedürüdür.
Vatandaşlarımızı sağduyuya davet ediyoruz.

San Andreas Eyâleti
Baro Başkanı
Av. Johanna Olk

Spoiler:

Çevrimdışı Berhava

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #27 : 27 Eylül 2019, 17:35:25 »

Çevrimdışı Berhava

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #28 : 27 Eylül 2019, 20:36:07 »
Bir suçluyu savunmak istemedim gerekli sebeplerim kendimce vardı, polis ile tartışma yaşadım ardından olan : )

TS'ye gelip böyle böyle arama eklicez diyorsunuz : ) Bir şey söylemek istiyorum lafımı bölme diyip lafınız bitince çekip gidiyorsunuz : )

Çevrimdışı Berhava

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #29 : 27 Eylül 2019, 20:38:48 »
Bu arada geçen hafta Maurice Allard'a yapılan olaya IC soruşturma oluşturulmadı bile çünkü yapanlar polisti, Daha dün geldim ve birisi beni taradı dedim form doldurdum ama kişiye aranma bile eklenmedi : ) Bir polis kendi hatasından dolayı başka birisini tutuklamak istiyor ona şikayet açıcam fakat o da yemicek boşuna zaman kaybediyoruz vesselam.