Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Fikret Orman

Başlatan LORDXUNEITY, 24 Eylül 2019, 16:23:16
Okunma sayısı 503 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2023, 22:56
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: ******TTI
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 22:15
Toplam oynama: 80 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Fikret Orman
« : 24 Eylül 2019, 16:23:16 »
Ne düşünüyorsunuz?

Çevrimdışı Berhava

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 04 Şubat 2022, 13:47
Toplam oynama: 55 gün, 6 saat
Ynt: Fikret Orman
« Yanıtla #1 : 24 Eylül 2019, 16:39:25 »
Geçen sene ve bu sene hariç gerçekten örnek bir başkandı, bir Fenerbahçeli olarak Beşiktaşı iyi idame ettirdiğini düşünüyordum. Bu sene kötü transfer politikası, Quaresma'ya yapılan haksızlık son damla olmuştu, yeni gelen başkan düşünceme göre Ahmet Nur Çebi olacak. Umarım Abdullah Avcı'ya bu kadar kısa sürede bu kadar kısıtlı bir kadroyla istifaya zorlanırsa bu yanlış olur bu sene Beşiktaş için kayıp değil, gelecek sezonların temeli olarak bakılmalı.

Çevrimdışı Berhava

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 24 Eylül 2019, 16:47:55 »
Yıldırım Demirören'in geleceği iddiaları var eğer öyle bir şey olursa Beşiktaş'ın vay haline..

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 24 Eylül 2019, 16:51:50 »
Geçen sene ve bu sene hariç gerçekten örnek bir başkandı, bir Fenerbahçeli olarak Beşiktaşı iyi idame ettirdiğini düşünüyordum. Bu sene kötü transfer politikası, Quaresma'ya yapılan haksızlık son damla olmuştu, yeni gelen başkan düşünceme göre Ahmet Nur Çebi olacak. Umarım Abdullah Avcı'ya bu kadar kısa sürede bu kadar kısıtlı bir kadroyla istifaya zorlanırsa bu yanlış olur bu sene Beşiktaş için kayıp değil, gelecek sezonların temeli olarak bakılmalı.
Benim şahsi düşüncem Abdullah Avcı'nın hiç gelmemesi, Guti'nin devam ettirmesiydi. Şenol Güneş'ten kalan 4-2-3-1 orta kafa sistemini devralıp 4-1-4-1 ile defanstan topu orta sahaya taşıyarak orta sahada pas yapan bir sisteme çevirecekti. Öyle de yaptı. Hala bu sisteme uymayan oyuncular var ve şu an çöp muamelesi görüyorlar (bkz: ljajic, dorukhan) ki Dorukhan'ın milli takımda Şenol hocanın elinde nasıl oynadığını görüyoruz.
Quaresma için ise yeterli bir kanat demedim son 2 senede, ancak onun kendi isteğiyle orta kafa oynamadığını da söylemiştim. Eski hesabımda bir postumda yazdığımı hatırlıyorum Quaresma'nın her türlü sisteme uyum sağlayabildiğini ancak orta kafa oynadığımızı. Hatırlarsanız Caner de Şenol hocanın zamanında orta kafa oynuyordu ve çok eleştiriliyordu. Şimdi ise Abdullah Avcı'nın sisteminde parlayan ve orta sistemini bırakan bir oyuncu.
Dün kanatlarda N'Koudou ve Diaby vardı. İyi kanatlar olmasına rağmen eleştirildiler (özellikle diaby) çünkü sistem kanatların çizgiye yaslanmasını gerektiriyor. Oyuncuların üzerine gitmemeliyiz çünkü dünyanın en iyi oyuncusunu dahi getirsek sisteme uymadığı sürece çok kötü oynayacak.
--
Kısaca ben oyuncuların değil, Abdullah Avcı ve yönetimin hatalı olduğunu düşünüyorum. Abdullah Avcı, eğer elinde sisteme uyan oyuncu yoksa zorlamak yerine önceki sistemden devam etmeliydi. Yönetim ise Abdullah Avcı'nın sistem değiştireceğini bile bile eksiklikleri tamamlayamadı. Eksiklikleri tamamlayacak maddi gücümüz yoksa elimizdeki oyuncuları tanıyan Guti takımı devam ettirebilirdi diye düşünüyorum. Bu nedenle Fikret Orman'ın istifasını ben de istiyordum ancak Abdullah hocanın hala savunulmasını anlamıyorum. Adam elinde oyuncu olmamasına rağmen kendi sisteminde diretiyor.

Yıldırım Demirören'in geleceği iddiaları var eğer öyle bir şey olursa Beşiktaş'ın vay haline..

Demirören hakkında adaylık hazırlıklarıyla ilgili bir haber görmüştüm geçenlerde, yine o zamanlarda bunun sahte olduğu hakkında birkaç haber de görmüştüm. Demirören'in kolay kolay geri gelebileceğini sanmıyorum. Ama bu iddialar çıktığına göre, Demirören kolay kolay geri gelemeyeceğini bildiği halde adaylığa hazırlanacaksa her türlü işin içine birileri girer, Demirören başkan olur. Kötü günler o zaman başlar.

Çevrimdışı yenilmez187

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 19 Mart 2022, 18:34
Toplam oynama: 18 gün, 10 saat
« Yanıtla #4 : 24 Eylül 2019, 16:57:48 »

Spoiler:

“HOŞGELDİN DEDİKLERİNİZİ GÜLE GÜLE GÖNDERDİK.” 😉

Çevrimdışı fphinaer

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 27 Ağustos 2018, 17:54
Toplam oynama: 41 gün, 0 saat
« Yanıtla #5 : 24 Eylül 2019, 18:49:42 »
ıyyyyy futbol ne ya

Çevrimdışı Berhava

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 24 Eylül 2019, 19:00:01 »
ıyyyyy futbol ne ya

Zevk, tutku.

Spoiler:
Günümüzde ise zannımca bol bol şikenin döndüğü ve büyük balıkların küçük balıkların paralarını sömürme sistemidir. Ama hala izlemek keyif veriyor ara sıra özellikle premier lig.

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 24 Eylül 2019, 19:28:14 »
premier lig boş pasların yapıldığı bir yer bence maçları izlerken uyuyakalıyorum

ıyyyyy futbol ne ya

Çevrimdışı kenni

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 31 Mart 2020, 14:02
Toplam oynama: 106 gün, 0 saat
« Yanıtla #8 : 24 Eylül 2019, 19:30:26 »
futboldan pek anlamam aramda yok zaten, çevremden duyuyorum şununla şunun maçı var şu 3 2 bitmiş falan abi nasıl aklınızda tutuyorsunuz ya?

Çevrimdışı Berhava

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 24 Eylül 2019, 19:30:35 »
premier lig boş pasların yapıldığı bir yer bence maçları izlerken uyuyakalıyorum

ıyyyyy futbol ne ya

Chelsea'yı izlerken zevk almamak elde değil, yıllardır kötü - iyi farketmez sempatim var.