Birlik tanıtımınızada bakıyorum da pek iç açıcı bir sonuç göremiyorum açıkçısı.Tanıtımın çoğu, hatta %80'lik bir kısmından bahsedelim "il-legal" kavramı üzerine kurulu.Şimdi diyebilirsin, "Sonuç olarak bir mafya kuruyoruz, zaten il-legal birlik değil mi bu neyden bahsedelim?" Evet haklı olabilirsin fakat, sonuç olarak tak diye bir mafya kurulmuyor.Sizin yapıcağınız sivil roller, normal ve basit roller çatışma/baskın gibi rollerden daha önem arz ediyor.Lakin attığınız videolara ve görsellere bakıyorum da, bastığınız birliklerin videoları, ekran görüntüleri, ona silah doğrulturken çektiğiniz havalı fotoğraflar gibi bir çok şeyden oluşuyor.Bunun yanı sıra, sürekli çatışma halinde olan bir birliksiniz ve bu da sizi rolsel olarak şehirdeki en ama en zayıf birlik yapar.Düşmanlarınızın fazla olması ve sürekli il-legal rol halinde olmanız, birliğinizi hem oyun içi hem de oyun dışı çok çabuk çökertecek şeyler olucaktır.Bu tür şeyler yapmak yerine gidip birliğinizin işlettiği bir mekanı sürekli aktif tutabilir, silahlarınızı ve uyuşturucularınızı depolayıp diğer birliklerin birbiriyle aralarını düzeltmelerini sağlayabilir, onlar zayıflerken üstünlük kurabilir ve bir çok böyle şeyler yapmak varken bir düşmanlığa takıp ilerlemişsiniz.Birliğinizde çoğunlukla olumsuz eleştriler, yorumlar olmasının sebebi de bunlardan ibaret.Emin olun 10 dakikaya çektiğiniz ve diğer birliklerden 2-3 üyeyi öldürüp montajlayıp buraya attığınız o videolar sizin en ama en basit yaptığınız sivil veya normal bir rolün değerini ta-şı-maz.Bana göre bu önerileri en yakın zamanda dikkate alın ki, sizin faydanıza olur.Birliğiniz sistemsel onaylıyken de avantajlarınızı kullanın fakat bu demek oluyor ki 7/24 silah alıp çatışma haline girin.