Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Crystal Night Club başvurusu.

Başlatan IrResistibLe, 21 Nisan 2018, 01:20:33
Okunma sayısı 357 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı IrResistibLe

Mapper
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Vera Volkova Lv.47
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Mart 2024, 04:01
Toplam oynama: 21 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Amor Cuellar Lv.47
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Mart 2024, 04:01
Toplam oynama: 763 gün, 19 saat
Barry Ellery Lv.47
Son giriş: 01 Mart 2024, 04:00
Toplam oynama: 47 gün, 2 saat
Son giriş: 01 Mart 2024, 03:53
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
Jeff Mays Lv.47
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Crystal Night Club başvurusu.
« : 21 Nisan 2018, 01:20:33 »

Genel Bilgiler:

1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):Clarity_Layne-Rio_De_Lorenzo-Svetlana_Kuritsyna

1.02:Oyun içi seviyeniz?:11

1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:Bir birliğe ait olmayacak.

1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:Her gün aktifim. 5-6 saat

1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:
Spoiler:
Hayır

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
2.02:İşyeri adı:Crystal Night Club

2.03:İşyeri tipi:Club

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:Karakterim olan Svetlana Moskova'da dünya'ya gelip ailesi okuması için santos'a gönderilen ve santos'ta okuyup büyüyen iş sahibi olan Svetlana işlerini büyütmek açısından böyle bir gece club'ü açmak istiyor ve koyuluyor işe...

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: Daha çok burada bir rol döneceğini planlıyorum çünkü her gece bir çok çekiliş artı organizasyon olacak diye umuyorum umarım tutacak bir proje olur. Sadece sunucu kullanmıyacak bizim birliğimizde ki kişiler de orada takılacak eğlenecek..

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):Sunucuda hiç gece kulübü rolü dönmediğini gördüm ve bunun üstüne bir gece kulübü açmaya karar verdim eğer uygun görülürse ve kulübüm açılırsa aktif rol ortamına katkı sağlayacağını umuyorum..

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :Şehirde nereye gitsem somurtan insanlar ve herkesin ruh hali bitkin durumda bende bu insanlara eğlenebilecekleri bir yer daha doğrusu onlara geceleri bir ev açmak istiyorum. Hayır, hayır öyle bir ev değil... Bu ev içinde her şey olan ev.. Alkol, VIP bölüm ve daha bir çok şey..

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, IrResistibLe; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı Abarti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 14 Ağustos 2018, 00:09