Öncelikle beyler/bayanlar, evet birçok şey oldu yönetim değişti vs. eski hâli kötüydü kimisi uğraştı kimiside uğraşmadı. Uğraşanlar kendi ellerinden gelmediği için bir şey yapamadı. Ben şunu söylerim ki, elimden geleni şu an yönetim desteğiyle zaten yapmaya çalışıyorum. Kendimi İtfaiye Şefi/Departman Şefi vs. yapmam yani yapmam gerekir ama ben kendimi Paramedik Şefi yapmayı uygun buldum. En üst rütbe bu değil zaten?(Paramedik Şefi)

Paramedik Şefini en üst rütbe yapmışlar onla yönetiyor vs. demeniz çok saçma. Kendimi departman şefi, yüzbaşı vs. yaparak departmanda oturup devriye çıkmadan hiçbir şey yapmadan oturmak yerine kendimi Paramedik Şefi yaparak EMT'lerle vs. iç içe olarak onlara öğretim sağlıyorum. Bu bir okulda Müdür Yardımcısının öğretmenin bulunmadığı sırada derse girip ders anlatması gibi bir şeydir arkadaşlar. Anlamayanlar için özet geçeyim yan hesap açmak istemedim, direkt olarak ana hesabımı Paramedik Şefi yaptım ve üstlerim Story-RP kendimi zamanla yükselteceğim.
Onun dışında atıp sallayanlara bir şey geçmek istiyorum her şeyi bilmiş gibi davranmayın haddinizi bilin yeter.