Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Anlat derdini

Başlatan kayraa, 19 Eylül 2019, 00:52:51
Okunma sayısı 1245 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 09 Kasım 2019, 20:41
Toplam oynama: 3 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Anlat derdini
« Yanıtla #10 : 19 Eylül 2019, 08:48:09 »
Tek derdim sanat
Onun dışında yok

Çevrimdışı kayraa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 29 Eylül 2020, 22:50
Toplam oynama: 219 gün, 4 saat
Birlik: ****AWZ
« Yanıtla #11 : 19 Eylül 2019, 10:29:50 »
ortaokul değil misin knki sen yat keyfine bak
haftanın 7 günüde okula gidiyorum, yeterli bir sebep -_-
Ortaokulluyum fakat LGS yakındır...
Lgs'ye girme zaten bu sistemle anadoludasın kafan rahat olsun sınava girmeyen kişi 320 almama rağmen benime aynı lisede
Girmeden ortalamamla Anadolu lisesine gidebiliyorum ama iyi bir lise olacağını sanmam. Çok sakat bi yeri var. Orada tinercisini mi ararsın balicisini mi?  :P

Çevrimdışı Onite

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 18 Ocak 2022, 01:29
Toplam oynama: 199 gün, 14 saat
« Yanıtla #12 : 19 Eylül 2019, 11:11:02 »
Cidden tüm derdiniz okul mu CAĞPOJWCPOQIWIO. Abicim ciddi misiniz siz ya?

Çevrimdışı kayraa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #13 : 19 Eylül 2019, 11:13:42 »
Şu anlık böyle gidecek sanırım :):):):)

Çevrimdışı Onite

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #14 : 19 Eylül 2019, 11:16:12 »

Umarım en büyük derdiniz bunlar olsun canlarım.

Çevrimdışı kayraa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #15 : 19 Eylül 2019, 11:37:45 »

Umarım en büyük derdiniz bunlar olsun canlarım.
Umarım...

Çevrimdışı rampacı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Ağustos 2023, 23:19
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat
Raul Collita Lv.24
Köken: Meksikan
Son giriş: 07 Ağustos 2023, 21:32
Toplam oynama: 146 gün, 13 saat
« Yanıtla #16 : 19 Eylül 2019, 12:07:22 »
şimdiiii selamın aleyküm, 10'uncu sınıf muhasebe öğrencisi olarak buraya konuyorum aslan kardeşlerim

lise yerleştirme sınavlarına girecek arkadaşlarıma sesleniyorum hiç çalışmayın, anadoluya veya başka bi' liseye gidip elinize bir şey geçmeyecek hedefinizi meslek lisesi olarak ayarlayın. Ben ticaret lisesine gidiyorum, mesleki anadoludayım fakat meslek lisesi olarak geçiyor, ortamlarında keko var mı derseniz var ama kendi çapında bunlar kimse kimseye karışmıyor fakat her okula göre değişiyor bunlar. Ortaokul son iki senemde full uyudum ve bi' işe yaramadım denebilir. Sınavlara girdim ve bir kaçından 70 60 alıp çıktım, umrumda bile olmadı. Sabah okula geliyordum ve direk kafamı koyup 2 saat uyuyordum, kisme de bir şey diyemiyordu. Son senenizde çalışabilirsiniz size kalmış fakat bi hedefiniz yoksa direk uyuyun sınava öylesine girin maksimum 159 veya 160 puan alıp çıkarsın zaten her sene hep matematik zor oluyor. İki senedir bu böyle. Sınava girmeyen bir kaç arkadaşım dahi var ve şimdi 9'uncu sınıfı okuyorlar, bir sene kaldılar denebilir. Sınava girmeden bile bi' meslek lisesine yerleşebilirsiniz haberiniz olsun, sınava çalışmadan girdim ve çalışıp giren arkadaşlarıma baktığım da full anadolu tutturmuşlar veya normal meslek lisesi. Boş boşuna LYS denilen şeyi kafanıza takmayın, normal olaraksızın gündelik 1-2 saat dersinizi çalışın sonrasında yolunuza bakın, bu kadar basit. En çok önemlisi LİSE 4'te olacak son sene sınav adını bilmiyorum. Lise 4'te son sene de gireceğiniz sınav var ve ona çalışmayı unutmayın, çalışırsanız eğer güzel bir üniversiteye girebilirsiniz veya burger king'te çalışan olabilirsiniz.

Çevrimdışı Onite

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #17 : 19 Eylül 2019, 13:27:31 »
şimdiiii selamın aleyküm, 10'uncu sınıf muhasebe öğrencisi olarak buraya konuyorum aslan kardeşlerim

lise yerleştirme sınavlarına girecek arkadaşlarıma sesleniyorum hiç çalışmayın, anadoluya veya başka bi' liseye gidip elinize bir şey geçmeyecek hedefinizi meslek lisesi olarak ayarlayın. Ben ticaret lisesine gidiyorum, mesleki anadoludayım fakat meslek lisesi olarak geçiyor, ortamlarında keko var mı derseniz var ama kendi çapında bunlar kimse kimseye karışmıyor fakat her okula göre değişiyor bunlar. Ortaokul son iki senemde full uyudum ve bi' işe yaramadım denebilir. Sınavlara girdim ve bir kaçından 70 60 alıp çıktım, umrumda bile olmadı. Sabah okula geliyordum ve direk kafamı koyup 2 saat uyuyordum, kisme de bir şey diyemiyordu. Son senenizde çalışabilirsiniz size kalmış fakat bi hedefiniz yoksa direk uyuyun sınava öylesine girin maksimum 159 veya 160 puan alıp çıkarsın zaten her sene hep matematik zor oluyor. İki senedir bu böyle. Sınava girmeyen bir kaç arkadaşım dahi var ve şimdi 9'uncu sınıfı okuyorlar, bir sene kaldılar denebilir. Sınava girmeden bile bi' meslek lisesine yerleşebilirsiniz haberiniz olsun, sınava çalışmadan girdim ve çalışıp giren arkadaşlarıma baktığım da full anadolu tutturmuşlar veya normal meslek lisesi. Boş boşuna LYS denilen şeyi kafanıza takmayın, normal olaraksızın gündelik 1-2 saat dersinizi çalışın sonrasında yolunuza bakın, bu kadar basit. En çok önemlisi LİSE 4'te olacak son sene sınav adını bilmiyorum. Lise 4'te son sene de gireceğiniz sınav var ve ona çalışmayı unutmayın, çalışırsanız eğer güzel bir üniversiteye girebilirsiniz veya burger king'te çalışan olabilirsiniz.

Bilmediğin sistem hakkında çocukları yanlış yönlendirme canım. Hiçbir şeye son sene çalışmayın arkadaşlar. Olmuyor boşuna çabalayarak fazladan enerji sarfediyorsunuz. Son seneye kadar çalışmayıp son sene çalışmak sadece sizi üniversiteli yapar. Meslek sahibi yapmaz. Çevrede 10 kişiden 8'i Makina Mühendisi ama bak bakalım kaçı iş sahibi? Oturun adam akıllı dersinizi çalışın, aktivite ve hobilerinizi de geride bırakmayın. Lise bir iki tamamda, üç dördü mutlaka çalışarak geçirmelisiniz. Meslek Lisesi'nden ise Anadolu Lisesi'ne gitmenizi öneririm. Bölüm dersinizden, stajdan üniversite sınavına çalışmaya fırsatınız kalmayacak. okulda bölüm dersleri normal derslerden çok olacağı için bir Anadolu Lisesi öğrencisine göre 2-0 geride başlayacaksınız. Bunları kââle almanızı öneririm. Bu gibi kulaktan duyma bilgiler ile sizleri yönlendirmeye çalışan arkadaşlara kanmayalım. Ayrıca bunun dert tasa konusuyla ne alakası var anlamadım ama neyse. En büyük dertleriniz bunlar olsun.

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #18 : 19 Eylül 2019, 13:45:14 »
Ya 11 gidiom web okuyom ama arkadaşlarımın çok güzel pc leri var benim yok kıskaniyom

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
« Yanıtla #19 : 19 Eylül 2019, 15:24:35 »
Hayatımın baharını hastanelerde sürünerek geçiriyorum. Babam borç batağında olduğu için aylardır beni idare edecek bir bilgisayar dahi alamadım. Derslerim gittikçe kötüye gidiyor. Okuldaki kendini beğenmiş zevksiz gece mahsülleri ile içki, sigara, uyuşturucu kullanmadığım için asosyal ve süt çocuğu damgası yedim. Sürekli üzerime geliyorlar ve en ufak tartışmada bile sözde ağır abilerine mevzu var diye haber yolluyorlar. En sonunda birisinin canını alacak gibiyim. Cinnet geçirmeme ramak kaldı ve hala durumu aileme izah edemiyorum. Ya sabır diyorum ve hayatımın kaymaması için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Pek mümkün olmayacak gibi ama yinede hayırlısı artık kaderimiz böyleymiş.

Ayrıca sakın ortamı düzgün olmayan bir okula gitmeyin. Tercih öncesinde okulun kitlesini bir araştırın. Bu tarz bir olay yaşayıp ailenize anlatmaya kalkınca senin onlarla ne alakan var okul okuldur git adam gibi dediklerinde kalırsınız s*k gibi. En sonunda hayatınız tamamen kayacaktır. Yıllar sonra kafanızı duvarlara vurmamanız için bu önerimi dikkate alın derim.