Cidden size acıyorum, sistem onayınız var diye kendinizi sunucu içerisinde ki taş*klı birliklerden biri olduğunuzu sanıyorsunuz. Ya da tanıtımınıza emek verdiğinizi düşünüyosunuz. Hafta da 1-2 ss atarak geçinmeye çalışıyorsunuz.
Hadi onu da geçtim youtube'a dharma yazdığınızda binlerce attığınız DM çıkıyor ve yaptığınız roller ile övüneceğinize vurduğunuz adamlar ya da DM attığınız adamlar ile övünüyorsunuz. Halbuki siz sadece özel haritaya ve sunucuya para bayıldığınız için bu günlere kadar gelebilen bir birlikten ibaretsiniz. Tüm bunların sebebi sizin emek diye adlandırdığınız şey değil, bayıldığınız para.
Onun dışında Lucifer Dharma, Eleanor Dharma vesaire hep benim tanıdıklarım insanlar, hatta Dharma'ya geçmek için benden izin bile aldıkları oldu zamanında, tanıtımınızın 20 sayfaya ulaşması da zamanında benim izin verdiğim kardeşlerimin attığı sslerdir.
Birliğimi, rol yapmak isteyen masum insanları ve diğer yediğiniz her şeyi bırakın, sizden ricam bu. Biz size şikayet açmaktan bıktık siz adam öldürmeyi ya da DM atmayı marifet sanmaktan bıkmadınız. Yeter artık, bu saçmalığınıza son verin ve farkına varın her şeyin..