Genel Bilgiler:
1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):Violet Starr Sofia Roussel, Marie Mercury, Marie Adel
1.02:Oyun içi seviyeniz?:15
1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:Toretto Crew, hayır işyeri kendi üzerime olucak.
1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:Haftanın her günü gireceğim, günde en az 3 saat giriyorum.
1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:İşyeri Bilgileri:
2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):2.02:İşyeri adı:UltraViolet Bar Club
2.03:İşyeri tipi:●Bublic Bar
Uzun Cevaplı Sorular:
3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:Karakter Fransa'da dünyaya geldi hayatını 18 yaşına kadar ailesi ile birlikte devam ettiriyordu ardından bir sevgilisi oldu ve ailesinin yanından ayrılıp sevgilisi ile yaşamaya karar verdi 20 yaşına gelince sevgilisi kötü bir trafik kazasında gözleri önünde paramparça oldu karakter bunalıma girdi ardından bu bunamlımdan kurtulmak için başka b ir şehire taşınma kararı aldı ve amerikaya taşındı,Karakter tırcılık yaparak para kazanıyor gerekirse tanıdığı arkadaşlarından borç alaıyor küçük küçük yatırımlar yapıyor ev alıyor satıyor araba alıyor satıyor gibi gibi.
3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: İş yerinde bazı geceler partiler verip eğlenceli şarkılar açıp güzel samimi bir ortam kurmayı amaçlıyorum
3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):İş yerini açacağım yer sahil bölgesi olduğndan için, parti yaptığım zamanlarda sahil bölgesinde sosyal bir ortam oluşucak bölgeye gelen insanlar samimi bir ortamda rol yapabilicek.
3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :İnsanlar yorulduğu ve sıkıldığı gecelerde iş yerimize gelip güzell şarkılarımıza eşlik edebilir karaoke yapabilir istediği arzu ettiği içkilerimizden sipariş edebilir, isterse özel araçlarımız ile evlerine bırakabiliriz.
Ben, "Marie_Adel"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.