discord, spotify ve benzeri programlarda sürekli hatalı dosya veya dosya eksik hatası alıyorum bilgin var mı?
Dosyayı açmaya çalıştığın harddiskte bad sector olduğundan böyle hatalar veriyor, discord setup indirip başka bir harddiskte denediğinde hatayla karşılaşmayacaksın.
tabii bu söylediğim şey 1 harddiskin C ile D'sinin ayrılmış hali değil, fiziksel olarak ayrı bir harddisk.
çok ısınıyo içini açıp temizlemeyi bırak nasıl açacağımı bilmiyom laptop
bilgisayarcı bu işlem için 5-10 TL alıyor şuanki piyasası böyle bu işin, kapağı açıp kompresör vuruyor o kadar.
Şu hatayı çözebilirsen canını yerim. 3 aydır işlemcimi sömürüyor lanet program. Kapattıktan 5 dakika sonra tekrar geliyor. Mining olduğunu düşünüyorum.

hatanın sebebi korsan windows kullanıyor ve aşırı gereksiz dosya indirip bilgisayarına virüs indirmiş olman.
mining olmasa bile bilgisayarındaki veriler çalınıyor, kaspersky ile tarat, temizle. Kasperskydan önce HitmanPro indir 30 günlük deneme sürümünü aktif edip tarama yap, önce HitmanPro dene.
ve windowsunu orjinalleştir, 12 tl şuan windows pro ptt shopda.
16 gb ram var 4,5 gbsi kullanılıyor
svchost falan var nasıl rahatlatabilirim onu
windows 10 da 3,37 - 3,87 GB ram kullanılır, windows 10 değil ama 4,5 gb kullanıyor dersen tekrar yaz bakarız.
Benim pc çok kasıyor? Açılınca kasıyor, bir şeye tıklayınca iki saat bekletiyor.
kasma sebebi cpu yetersizliği olsa bile yapacak bir şey yok, kasa içerisini önce temizleyip ardından işlemci termal macun yenilemesi yapmalısın.
bir ihtimal harddiskin bozuk olabilir bir şeye tıkladığında 2 saat bekliyor dediğin için tahmin yürüttüm.