Genel Bilgiler:
1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.): Andrey Mathila, Salvador Roque,
Marco Bruinsma1.02:Oyun içi seviyeniz?: 22
1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?: Familia Bruinsma birliğindeyim, bu restoran birlik çıkarları ve bazı rol çekimleri için kullanılacak.
1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?: Her hafta akşam 19.00'dan itibaren sabah 4-5 saatlerine kadar aktifim. Ben yokken birlik arkadaşlarım da ilgilenecekler.
1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:İşyeri Bilgileri:
2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü): 2.02:İşyeri adı: Latin Mutfağı
2.03:İşyeri tipi: Restoran
Uzun Cevaplı Sorular:
3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın: Karakterim zengin bir aileden geliyor ve Santos'ta da gizlice illegal ticaret ile uğraşıyor. Bu nedenle restoran açacak ve kalkındıracak bütçeye de sahip.
3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: Birliğimizdeki insanların bir mekana sıkışıp kalmasını istemiyoruz. Bu nedenle hem sosyalleşmek hem ek bir gelir kaynağı elde etmek için restoran açmak istiyorum.
3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC): Zaten kalabalık olan ancak oyuncuların birbiriyle hiçbir etkileşime girmediği bir bölgede bizim kalabalığımızı gören insanların toplandığı aktif bir rol ortamı oluşacak. Birlik konsepti gereği düşmansız yaşadığımız için herkesin mutlu mesut takılabileceği bir nokta olacak.
3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) : Bizim kalabalığımızı görüp gelen insanların toplandığı aktif bir rol ortamı oluşturmanın yanısıra, çevredeki legal oluşumlara bağlı karakterlerin de takılabileceği bir seçenek daha eklemiş oluruz.
Ben, "Sağlam"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.