Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Voice of San Andreas - Bu Sese Kulak Ver!

Başlatan Berhava, 11 Eylül 2019, 00:47:04
Okunma sayısı 1731 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Berhava

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 04 Şubat 2022, 13:47
Toplam oynama: 55 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Voice of San Andreas - Bu Sese Kulak Ver!
« Yanıtla #30 : 13 Eylül 2019, 23:57:29 »
Çekiliş yapıp dinleyici kasan ve yalandan dolandan birlik tanıtımı açan ajanslardan iyisin sanırım, çünkü dinleyicin yok.

:-X

Çevrimdışı Berhava

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #31 : 14 Eylül 2019, 01:47:05 »

Yüz Yüze Programından Kesitler.

Çevrimdışı Pxleopp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 08 Nisan 2022, 03:29
Toplam oynama: 334 gün, 23 saat
« Yanıtla #32 : 14 Eylül 2019, 14:15:31 »
Rol istiyorsan rolünü yap, başlarda fazla görülmeyeceksin ama ilerleyen zamanlarda diğerlerinden daha fazla yükseleceğine inanıyorum.

Tanıtımı biraz geliştirebilirsin, onun haricinde rol ss'lerindeki yazıları küçültüp biraz daha fazla diyalog ekleyebilirsin, birde enb kurabilirsin yada sse edit falan yap renkli hoş gözüksün.

Çevrimdışı Berhava

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #33 : 14 Eylül 2019, 14:20:39 »
Rol istiyorsan rolünü yap, başlarda fazla görülmeyeceksin ama ilerleyen zamanlarda diğerlerinden daha fazla yükseleceğine inanıyorum.

Tanıtımı biraz geliştirebilirsin, onun haricinde rol ss'lerindeki yazıları küçültüp biraz daha fazla diyalog ekleyebilirsin, birde enb kurabilirsin yada sse edit falan yap renkli hoş gözüksün.

Yorumun için teşekkürler. Enb modları  gözlerimi yoruyor : )

Spoiler:
Yayın ajansında doğal olarak tek başıma rol yapamıyorum ve kimse role girmekte istemiyor, o yüzden ben de fazla kasmıyorum artık canım sıkılınca yapıyorum bir şeyleri, hevesimi kaçırdılar.

Çevrimdışı Berhava

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #34 : 14 Eylül 2019, 22:19:08 »
Merhabalar, birliği kapatmaya karar verdim.. Sanırım sunucuda ki en zor rollerden birisi olabilir. Ben sunucuya ilk başladığım zamanlar illegal birlikteyken her gün DM yememe rağmen bu kadar negatif düşüncelere kapılmamıştım.
Role girecek adam bulamıyorum birlik hakkında, iş başvurusu yapmak için pm atıyorlar buraya yönlendiriyorum ancak herkesin derdi maaş. Ben insanlara hunharca meslek kasarak maaş veremem, bu yüzden işçi bulma konusunda problemler yaşadım. Sonrasında " Bil Bakalım" konseptine katılım sağlanmadı, anladım ki illa çekiliş yapmak gerekiyormuş. Sokak röportajları rollerim sürekli baltalandı. Ben birisine soru sorarken hiç alakasız birisi çıkıp saçma şeyler söyleyebiliyordu. Haber kısmım kalitesiz olabilir editlemelerden hiç anlamıyorum kabulüm orası benim hatam olabilir. Yüz yüze konseptine adam bulmakta zorlanıyordum Frey Lopez ve Kemal Abi (Mazula) hariç kimse benim IC ya da OOC olarak ricama pozitif cevap vermedi. Anlayacağınız beceremedim, olsun benim için farklı bir deneyimdi. Tanıtım, rol gibi her konuda bana destek olan Kemal Abiye (Mazula, Baro Başkanı) teşekkür ediyorum. Farklı tanıtımlarda görüşmek üzere : )