Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

KAPANDI

Başlatan -Eren, 07 Eylül 2019, 15:30:33
Okunma sayısı 1839 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı -Eren

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 13 Ocak 2022, 00:13
Toplam oynama: 130 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Serious Crime Family " Are U Serious? "
« Yanıtla #40 : 09 Eylül 2019, 19:32:33 »
Bu sicille sana ne onay nede hood verirler ;)

Rina E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu
Bu karakter TheEminem tarafından Retarted RP - 47332 sebebiyle 990 dakika cezalı.

?
Merak etme, istek ban sebebiyle biraz ara verdim cuma günü tekrar gelicem, ticket atıp o fazladan atılan jailleri kaldırtıcam Non-RP 100 dakika Retarted-RP 60 dakika olucak.

Pekala :D Bu arada rol çıksın diye açtık birliği hood onayı veya sistem onayı için değil. Sistem onayı ve hood onayını hakedersek alırız, Night Walkers gibi bir birlik değiliz, çatışma başlatıp "HOOD ONAYLI" birliklere sığınma yapmıyoruz. Bence bu büyük bir artı olabilir? İyi roller.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #41 : 09 Eylül 2019, 19:54:54 »
are u serious? :D:D: he ?? akrdes! :D:D alemin babalari seriousuoy :D:D:

Çevrimdışı xcgxfgsdzx

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 24 Temmuz 2020, 03:49
Toplam oynama: 25 gün, 9 saat
« Yanıtla #42 : 09 Eylül 2019, 20:03:29 »

Bu karakter TheEminem tarafından Retarted RP - 47332 sebebiyle 990 dakika cezalı.

?
Merak etme, istek ban sebebiyle biraz ara verdim cuma günü tekrar gelicem, ticket atıp o fazladan atılan jailleri kaldırtıcam Non-RP 100 dakika Retarted-RP 60 dakika olucak.

Pekala :D Bu arada rol çıksın diye açtık birliği hood onayı veya sistem onayı için değil. Sistem onayı ve hood onayını hakedersek alırız, Night Walkers gibi bir birlik değiliz, çatışma başlatıp "HOOD ONAYLI" birliklere sığınma yapmıyoruz. Bence bu büyük bir artı olabilir? İyi roller.
Günde, 3-4 kez BKİ yapanlar biz değiliz, sizlerisiniz!
Baskına geldiğinizde, sarjor tak çıkar yapanlar hep sizlersiniz!
Baskında, düşüp /q atanlar sizlersiniz!
Baskın'a gelip daha sonra düşüp Crash, Veya Silah saklayanlarda sizlersiniz!
Daha saymamı istermisin?
Git sicillerini, düzelt daha sonra birlik aç konu ve tanıtım olmamış bilen birisini birliğe alın ilgilenir sizinle.

Çevrimdışı cptxemremm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 19 Haziran 2020, 18:47
Toplam oynama: 54 gün, 22 saat
« Yanıtla #43 : 09 Eylül 2019, 21:05:47 »
Jordy bir beyazsın bir siyah sende renk değişen insansın her halde l0l.

Çevrimdışı -Eren

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #44 : 10 Eylül 2019, 17:09:18 »

?

Günde, 3-4 kez BKİ yapanlar biz değiliz, sizlerisiniz!
Baskına geldiğinizde, sarjor tak çıkar yapanlar hep sizlersiniz!
Baskında, düşüp /q atanlar sizlersiniz!
Baskın'a gelip daha sonra düşüp Crash, Veya Silah saklayanlarda sizlersiniz!
Daha saymamı istermisin?
Git sicillerini, düzelt daha sonra birlik aç konu ve tanıtım olmamış bilen birisini birliğe alın ilgilenir sizinle.

1- Baskın Kural İhlali dediğiniz olayda arkadaşımızı içeri kaçırdınız arkadaşımızı kurtarmak için orada durduk baskın attığımız yoktu dışarı çıkıp ateş ettiniz bizde karşılık verdik. Bu tarz olaylar yaşatıyorsunuz sonra baskın kural ihlali diye şikayet açıyorsunuz.

2- Baskında şarjor takıp çıkarma diye bi olay yok, mermin bittiyse şarjor takarsın bu normal bir olay.

3- Birlik lideriniz aktif çatışmada garaja giriyor ateş edip geri kaçıyor sonrasında MIX yapıp tüm birlikleri ortaya topluyor yere düşüncede "/q" atıyor. Biz atınca suç oluyor ama, bu sunucuda /q atmayan yoktur emin olabilirsin. Atmıyoruz demiyorum, sizde atıyorsunuz.

4- Ateş ettikten sonra karşılık vermezseniz mermimiz bitince silahı saklayabiliriz, bu normal bir hakkımız.

5- Sayacağın varsa say.

6- Hangi sunucudan geldiğini bilmiyorum, umrumdada değil. Rol bilgini IC'de görmeyi çok isterim. Beni tanımıyorsun :)

Tartışma platformu ortamı yaratmamanı rica ediyorum, diyeceklerim bu kadardır. Daha yorum atmayın yoksa konu admini çağırıp sizin yorumlarınızı tek tek sildirmek zorunda kalacağım, teşekkürler.

Çevrimdışı -Eren

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #45 : 10 Eylül 2019, 17:10:10 »
Jordy bir beyazsın bir siyah sende renk değişen insansın her halde l0l.

Siyah mafya skini bulamadık sunucuda. Olsa alacağız zaten.

Çevrimdışı -Eren

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #46 : 10 Eylül 2019, 17:10:33 »
are u serious? :D:D: he ?? akrdes! :D:D alemin babalari seriousuoy :D:D:

Yo ye  ;D ;D

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Ocak 2022, 20:17
Toplam oynama: 12 gün, 10 saat
« Yanıtla #47 : 10 Eylül 2019, 17:12:38 »
ARE YOU SERİOUS???

Çevrimdışı -Eren

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #48 : 10 Eylül 2019, 17:15:11 »
Arkadaşlar bide şunu söylemek istiyorum.

Burada yorum yapanların hiçbirini tanımıyorum hiçbiriyle rol yapmadım hiçbiriyle sohbetim geçmedi. Kişiler büyük ihtimalle IC karakterlerimize kin tuttular ve burada kötü yorum yapıyorlar. İnanın ki umrumda değilsiniz.

İstediğiniz gibi kötüleyin, bundan sonra kendi halinize bırakmaya karar verdim :D

Çevrimdışı -Eren

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #49 : 10 Eylül 2019, 17:19:04 »
Çünkü açılan bir tanıtım konusu var. Konunun iyiliği veya kötülüğünden ziyade, emeğe bakacaksınız. Emek var ortada sizin yaptığınız emeğe saygısızlık, anneniz evinizde yemek yapsa bu yemek kötü olmuş at çöp deme hakkınız yoktur çünkü emek verildi o yemeğe. Açık konuşayım, istediğiniz gibi kötüleyin dediğim gibi amacım zaten burada ne hood onayı ne graffiti onayı ne sistem onayı ne silah onayı ne o onayı ne bu onayı hiçbiri umrumda değil. Aktif rol ortamlarında bir birlik daha var bunu bilin diye tanıtım açtım/açtık. Birlik onayını hakedersek alırız, haketmek için elimizden geleni yapabiliriz buna gücümüz var sürekli rol ssi atarız. 5. sayfa olana kadar rol ssi atmayacağız zaten önce yorumları bekliyoruz. Güzel yorum atan herkese teşekkür ederim önce, kötü yorum atanlarda çekemiyorlar zaten belliki RK olup şikayet açanlar olduklarına eminim. PD'lerinde attığı kötü yorumları şöyle değerlendiririm, aktif çatışma yaptığımız esnada gelen PD'ler düşüp RK olduktan sonra 20 tane ekip geliyor. Biz buna bişey demezken beleşten M4,Deagle,Zırh vs. alan PD'lerin RK olmaları zoruna gidiyor. Gidebilir, çekemiyorsanız mixing yapmaya devam edin bizim için sorun yok. Gerekirse gece gündüz para kasarız 10m para yaparız tüm parayı silahlara yatırıp kaybederiz. Diyeceklerim bu kadardır.