Bu sicille sana ne onay nede hood verirler ;)
Rina E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu
Bu karakter TheEminem tarafından Retarted RP - 47332 sebebiyle 990 dakika cezalı.
?
Merak etme, istek ban sebebiyle biraz ara verdim cuma günü tekrar gelicem, ticket atıp o fazladan atılan jailleri kaldırtıcam Non-RP 100 dakika Retarted-RP 60 dakika olucak.
Pekala
Bu arada rol çıksın diye açtık birliği hood onayı veya sistem onayı için değil. Sistem onayı ve hood onayını hakedersek alırız, Night Walkers gibi bir birlik değiliz, çatışma başlatıp "HOOD ONAYLI" birliklere sığınma yapmıyoruz. Bence bu büyük bir artı olabilir? İyi roller.
Günde, 3-4 kez BKİ yapanlar biz değiliz, sizlerisiniz!
Baskına geldiğinizde, sarjor tak çıkar yapanlar hep sizlersiniz!
Baskında, düşüp /q atanlar sizlersiniz!
Baskın'a gelip daha sonra düşüp Crash, Veya Silah saklayanlarda sizlersiniz!
Daha saymamı istermisin?
Git sicillerini, düzelt daha sonra birlik aç konu ve tanıtım olmamış bilen birisini birliğe alın ilgilenir sizinle.
1- Baskın Kural İhlali dediğiniz olayda arkadaşımızı içeri kaçırdınız arkadaşımızı kurtarmak için orada durduk baskın attığımız yoktu dışarı çıkıp ateş ettiniz bizde karşılık verdik. Bu tarz olaylar yaşatıyorsunuz sonra baskın kural ihlali diye şikayet açıyorsunuz.
2- Baskında şarjor takıp çıkarma diye bi olay yok, mermin bittiyse şarjor takarsın bu normal bir olay.
3- Birlik lideriniz aktif çatışmada garaja giriyor ateş edip geri kaçıyor sonrasında MIX yapıp tüm birlikleri ortaya topluyor yere düşüncede "/q" atıyor. Biz atınca suç oluyor ama, bu sunucuda /q atmayan yoktur emin olabilirsin. Atmıyoruz demiyorum, sizde atıyorsunuz.
4- Ateş ettikten sonra karşılık vermezseniz mermimiz bitince silahı saklayabiliriz, bu normal bir hakkımız.
5- Sayacağın varsa say.
6- Hangi sunucudan geldiğini bilmiyorum, umrumdada değil. Rol bilgini IC'de görmeyi çok isterim. Beni tanımıyorsun

Tartışma platformu ortamı yaratmamanı rica ediyorum, diyeceklerim bu kadardır. Daha yorum atmayın yoksa konu admini çağırıp sizin yorumlarınızı tek tek sildirmek zorunda kalacağım, teşekkürler.