Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Özgüven

Başlatan lowadargo, 06 Eylül 2019, 17:00:50
Okunma sayısı 1308 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lowadargo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 15 Mayıs 2020, 00:22
Toplam oynama: 13 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Özgüven
« : 06 Eylül 2019, 17:00:50 »
Spoiler:

Beyler hiç özgüvenim yok kızlarla hiç bir şekilde konuşamıyorum ne yapmam lazım taktik verin geçen sene okuldayken kız kankalarım oluyordu bi tek onlarla konuşuyordum.

YouTube'de kız tavlama videolarını felan izliyorum böyle şaşırıp kalıyorum ben yanına gidemiyorum adamlar kız tavlıyor.

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
Ynt: Özgüven
« Yanıtla #1 : 06 Eylül 2019, 17:08:07 »
knk ilk başta tabi yüz yüze konuşamazsın önce mesaj at biraz ısınsın sana sonra konuşursun yüz yüze ama konuşmamanı öneririm

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
« Yanıtla #2 : 06 Eylül 2019, 17:38:03 »
Öncelikle sözde kız tavlama videolarını ve kız tavlama taktiklerini izlemeyi bırakmalısın. Videolar da bahsedilenlerden 1 tanesini bile okul dışında uygulamaya kalksan anında tecavüzcü damgası yersin. Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde olduğunu unutma. Yaşanan olaylardan sonra ülkenin durumu malum. Kızın ağzından çıkacak bir kelime ile linç edilir, belki de polis gelmeden öldürülürsün.

Özgüven konusu biraz karmaşık bir mevzu. Çevren ve kendin hakkında biraz bilgi verirsen daha detaylı yardımcı olabiliriz. Şunu yap bunu yap diye sıralasam büyük ihtimal işine yaramaz. Ortama göre neler yapman gerektiğini öğrenmelisin.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lina Akira Lv.10
Son giriş: 29 Mayıs 2024, 17:27
Toplam oynama: 15 gün, 4 saat
« Yanıtla #3 : 06 Eylül 2019, 17:56:09 »
Öncelikle sözde kız tavlama videolarını ve kız tavlama taktiklerini izlemeyi bırakmalısın. Videolar da bahsedilenlerden 1 tanesini bile okul dışında uygulamaya kalksan anında tecavüzcü damgası yersin. Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde olduğunu unutma. Yaşanan olaylardan sonra ülkenin durumu malum. Kızın ağzından çıkacak bir kelime ile linç edilir, belki de polis gelmeden öldürülürsün.

Özgüven konusu biraz karmaşık bir mevzu. Çevren ve kendin hakkında biraz bilgi verirsen daha detaylı yardımcı olabiliriz. Şunu yap bunu yap diye sıralasam büyük ihtimal işine yaramaz. Ortama göre neler yapman gerektiğini öğrenmelisin.

Çevrimdışı lowadargo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 06 Eylül 2019, 17:58:06 »
Şimdiden teşekkür ederim, pek bi' arkadaşım olduğu sayılmaz mahalleden liseden bi arkadaşım var bide ortaokuldan arkadaşlarım felan var 5-6 kişi ama 2-3 kişiyle görüşüyorum çalıştıklarından dolayı dışarı çıkma zamanımız olmuyor zaten tatildede dinleniyorlar evde. Kendim hakkımda şunu söyleyebilirim dışarı nadir çıkarım oda dedigim gibi mahallede arkadaşımla beraber AVM'ye felan gideriz, bazen starbucks bazen deniz öyle işte. Bu sıralar çok Asosyalim

Çalışmıyorum Antalyada yaşıyorum, Otelcilik&Turizm mezunuyum 20 yaşındayım bu kadar yeterli diye düşünüyorum.

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 01 Ocak 2023, 13:11
Toplam oynama: 176 gün, 17 saat
Birlik: ********VIC
« Yanıtla #5 : 06 Eylül 2019, 17:59:52 »
flörtleşmeye başla birbirinize ısının

Çevrimdışı TheEminem

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Çinli
Son giriş: 26 Aralık 2020, 20:38
Toplam oynama: 116 gün, 18 saat
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #6 : 06 Eylül 2019, 18:28:09 »

ah shit here we go again, no problem.

Kendini bu kadar kasmana hiç gerek yok, öncelikli olarak üst-başına dikkat et sonrasında ise yüz vucüt bakımına dikkat etmeye özen göster. Sosyal aktivitelere katılmaya bak veya da spor yapmaya başla örneğin futboll, fitness, kick-box, tenis vs. Kız tavlama videolarına gelicek olursak, %85'lik bir kısmı kurgu bu senin özgüvenini öldürmesin. Üst-başına çeki düzen verdikten sonra aynanın karşısına geç ve kendin ile ne kadar laf döndürebildiğine bak, bir kız ile konuşursan ne kadar laf döneceğini test etmen açısından. Konu bulamıyorsan günlük rutinlerinden bahset, burç, okul hayatı, ne tarz sporlar yaptığını, hobileri ve fobileri, nerede okuduğunu vs-vs. Zaten bir kızla diyalog veya da flörtleşme aşamasında kıza soru sorarak tanıyacaksın, ama sürekli olarakta soru sorma arada kendi espiri yeteneklerini kullanarak kızı güldürmeye bak. Sadece kız için demiyorum, erkek-kanka muhabbetleri arasındada geçerli espiri yeteneğini olabildiğince kullan. İnstagramdan kızların priv hesaplarını takip etmeni öneririm, ne kadar aptal içerikler olduğunu görüceksin ve kendini biraz daha üstün görmeye başlıyacaksın, bu sayede özgüvenini kazanıcaksın.(Elraen'in videolarını izliyebilirsin bu arada yorumlamasını beğeniyorum)

Çevrimdışı better dayz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 15 Ocak 2022, 12:28
Toplam oynama: 90 gün, 14 saat
« Yanıtla #7 : 06 Eylül 2019, 18:31:55 »

Kendini bu kadar kasmana hiç gerek yok, öncelikli olarak üst-başına dikkat et sonrasında ise yüz vucüt bakımına dikkat etmeye özen göster. Sosyal aktivitelere katılmaya bak veya da spor yapmaya başla örneğin futboll, fitness, kick-box, tenis vs. Kız tavlama videolarına gelicek olursak, %85'lik bir kısmı kurgu bu senin özgüvenini öldürmesin. Üst-başına çeki düzen verdikten sonra aynanın karşısına geç ve kendin ile ne kadar laf döndürebildiğine bak, bir kız ile konuşursan ne kadar laf döneceğini test etmen açısından. Konu bulamıyorsan günlük rutinlerinden bahset, burç, okul hayatı, ne tarz sporlar yaptığını, hobileri ve fobileri, nerede okuduğunu vs-vs. Zaten bir kızla diyalog veya da flörtleşme aşamasında kıza soru sorarak tanıyacaksın, ama sürekli olarakta soru sorma arada kendi espiri yeteneklerini kullanarak kızı güldürmeye bak. Sadece kız için demiyorum, erkek-kanka muhabbetleri arasındada geçerli espiri yeteneğini olabildiğince kullan. İnstagramdan kızların priv hesaplarını takip etmeni öneririm, ne kadar aptal içerikler olduğunu görüceksin ve kendini biraz daha üstün görmeye başlıyacaksın, bu sayede özgüvenini kazanıcaksın.(Elraen'in videolarını izliyebilirsin bu arada yorumlamasını beğeniyorum)

doğru diyo, kızları gözde büyütmemek lazım, zaten abaza topluluğu kızları artık altın değerinde gördükleri için göt meme görünce deliye döndüklerinden dolayı kızlar kendini üstün görüyor *öyle zannediyorlar*

Çevrimdışı lowadargo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 06 Eylül 2019, 20:29:25 »

Tavsiye için teşekkürler. Elraen'in videolarına bakacağım bazen denk geliyordu keşfetten öyle bakıyordum da yorumlama felan yapıyordu herhalde yanlış hatırlamıyorsam.

doğru diyo, kızları gözde büyütmemek lazım, zaten abaza topluluğu kızları artık altın değerinde gördükleri için göt meme görünce deliye döndüklerinden dolayı kızlar kendini üstün görüyor *öyle zannediyorlar*

Haklısın ağa yorum için teşekkürler.

Çevrimdışı Ryùzaki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: