Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Mod var iken kasmıyor mod yok iken kasıyor.

Başlatan TURBOGG!, 05 Eylül 2019, 21:05:19
Okunma sayısı 476 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TURBOGG!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Hu Wu Lv.25
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Ekim 2024, 22:12
Toplam oynama: 127 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Stefon Ellis Lv.25
Son giriş: 25 Ocak 2024, 11:21
Toplam oynama: 1 gün, 2 saat
Randy Xi Lv.25
Son giriş: 25 Ocak 2024, 11:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
Mod var iken kasmıyor mod yok iken kasıyor.
« : 05 Eylül 2019, 21:05:19 »
Merhabalar oyunumda mod var iken dolu veya orta şekilde oyunumda kasma olmuyor ama,modlarımı sildiğimde kasıyor bu sorunun sebebi nedir bende bilmiyorum, oyunu orjinal bir biçimde oynamak istiyorum ama oynuyamıyorum  oyunum kasıyor bu nasıl  bir hata bende bilmiyorum cleo dosyalarım var takılmaya karşı fps arttırmaya karşıo gölge modlarını silme modu ağaç yaprak silme modu falanda var modsuz olduğunda kasıyor.
Çözümünü bilen var ise lüften yardım etsin.

Çevrimdışı #Yigium

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 26 Ocak 2023, 16:45
Toplam oynama: 216 gün, 11 saat
Birlik: ****ROV
Ynt: Mod var iken kasmıyor mod yok iken kasıyor.
« Yanıtla #1 : 06 Eylül 2019, 10:02:24 »
Merhabalar oyunumda mod var iken dolu veya orta şekilde oyunumda kasma olmuyor ama,modlarımı sildiğimde kasıyor bu sorunun sebebi nedir bende bilmiyorum, oyunu orjinal bir biçimde oynamak istiyorum ama oynuyamıyorum  oyunum kasıyor bu nasıl  bir hata bende bilmiyorum cleo dosyalarım var takılmaya karşı fps arttırmaya karşıo gölge modlarını silme modu ağaç yaprak silme modu falanda var modsuz olduğunda kasıyor.
Modlarınız çakışmış olabilir,bu yüzden modsuz kasmış olabilir.2-Oyunu baştan kurmayı deneyiniz oyun dosyalarınızda bozukluk olabilir.Ayrıten FPS boost kullanmayı deneyebilirsiniz,Ve sitemizden AntiCrasher indirebilirsiniz.

Çevrimdışı Quenso

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 19 Aralık 2024, 22:03
Toplam oynama: 252 gün, 20 saat
Son giriş: 20 Mart 2024, 22:06
Toplam oynama: 4 gün, 19 saat
Son giriş: 17 Mart 2024, 01:15
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
Son giriş: 21 Mart 2024, 22:46
Toplam oynama: 1 gün, 1 saat
Chan Baranov Lv.29
Köken: Rus
Son giriş: 19 Mart 2024, 21:41
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #2 : 07 Eylül 2019, 23:28:05 »
Modlarınız çakışmış olabilir,bu yüzden modsuz kasmış olabilir.2-Oyunu baştan kurmayı deneyiniz oyun dosyalarınızda bozukluk olabilir.Ayrıten FPS boost kullanmayı deneyebilirsiniz,Ve sitemizden AntiCrasher indirebilirsiniz.
birader adam modsuz diyor nasıl mod çakışsın?

Çevrimdışı #Yigium

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 26 Ocak 2023, 16:45
Toplam oynama: 216 gün, 11 saat
Birlik: ****ROV
« Yanıtla #3 : 11 Eylül 2019, 22:21:02 »
birader adam modsuz diyor nasıl mod çakışsın?
Fark ettiniz mi bilmiyorum ama ağaç gölge silme modları falan var oradaki modları çakışıyor olabilir.Okumada anlama sıkıntın olabilir bence senin.

Çevrimdışı Charlie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kira Pierce Lv.25
Son giriş: 17 Ağustos 2024, 17:48
Toplam oynama: 136 gün, 7 saat
Birlik: ****** *ews
« Yanıtla #4 : 12 Eylül 2019, 16:26:10 »
Bilgisayarınız ile ilgili sorun olabilir, yapabileceğimiz birşey yok. K/A