Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Rayz_Stanislav

Başlatan Vodk4, 04 Eylül 2019, 23:50:00
Okunma sayısı 226 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vodk4

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Alice Stacey Lv.18
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Mart 2022, 19:55
Toplam oynama: 104 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Rayz_Stanislav
« : 04 Eylül 2019, 23:50:00 »
KARAKTER ÖLÜMÜ (CK) TALEBİ

CK TALEP EDEN OYUNCUNUN
* Kendi karakter bilgilerinizi bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı:  *Alice_Stacey*
Seviye: *16*

ÖLDÜRMEK İSTEDİĞİNİZ OYUNCUNUN
* Öldürmek istediğiniz oyuncunun karakter bilgilerini bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı: *Rayz_Stanislav*
Seviyesi:  *12*

OLAY BİLGİLERİ
* Olay ile alakalı bilgileri detaylı olarak aşağıya doldurun.

Olay Tarihi: 04/09/2019
Olay Saati: 23:36
Yaşadığınız olayı anlatınız: *Kişiyle aramızda anlaşmazlık çıktı ve üstümüze yürüdükleri için vurduk ve vurduğumuzdada Fear RP yapmayıp bize küfretmeye ve tehdit etmeye devam etti*
Neden CK etmek istiyorsunuz?: *Kişi yerde yaralı bi şekilde yatsa bile korkusuzca bize küfretmeye ve tehdit etmeye devam ettiği için *

DEĞERLENDİRME SORULARI
* Aşağıdaki soruları dikkatlice okuyun ve sadece Evet veya Hayır şeklinde cevaplayın. Okuduğunuz sorularda olayınızla alakası olmayan sorulara Hayır cevabını verin.

Öldürmek istediğiniz kişi korku rolünü aşırı derecede ihlal mi etti?: Evet
Olay, sizin ait olduğunuz birliğin onaylı hoodu içerisinde mi gerçekleşti?: Hayır
Öldürmek istediğiniz kişi sizin birliğinizden 24 saat dolduktan sonra mı ayrıldı?: Hayır
Öldürmek istediğiniz oyuncunun seviyesi onun üzerinde mi?: Evet
Öldürmek istediğiniz oyuncu yaşadığınız olaydaki rolden herhangi bir ceza aldı mı?: Hayır

KANIT BİLGİSİ

Kanıtlar (Video)
**

Çevrimdışı Rayz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ada Coleman Lv.22
Köken: Kanadalı
Son giriş: 19 Kasım 2020, 18:20
Toplam oynama: 75 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Rayz_Stanislav
« Yanıtla #1 : 05 Eylül 2019, 00:21:39 »
Öncelikle olayı özet geçmek istiyorum, eşimle birlikte sahilde rol yaparken yanımıza arabalarını çekip bize rastgele sözler söylemeye başladılar, saygısız bir şekilde eşime laf ettiler, ve bunun öncesinde aramızda IC husumet yoktu,benim eşime hakaret ettikleri için ben de onlara karşılık verdim, ve uzaklaşmaya başaldım, beni takip ettiklerinde telsizden arkadaşlarımı çağırdım,daha sonrasında bir anda arabadan inip bana sıkmaya başladı, benim onları tehdit etmememe ve onlara silah çekmememe rağmen, bizim rabamızı silah ile kullanılmaz hale getirip bize de ateş ettiler, ve ateş etmeden önce herhangi bir uyarı vermediler , daha sonrasında ise bizim onların üzerine yürüdüğümüzü iddia etmişler , fakat biz arabada inmedik bile, Forum görevlisini kandırıyorlar, ve Noob DM yapıyorlar , ben ise orada durduk yere DM edilince Fear RP yapmayı ihlal ettim, https://hizliresim.com/DOWMB3 bu SS'te bize durduk yere sıkarlarken , arabadan hiç inmedik bile , https://hizliresim.com/kM7kbJ burada ise beni durduk yere DM ettiklerinen sonra çektim.Üzerimde silah bile bulunmamasına rağmen bana saldırdılar, ve ben ise o an ki sinir ile Fear RP ihlali yaptım , bu durumda suçluyum, fakat bunun için CK talebi değil şikayet talebi açman gerek.

Çevrimdışı #Çağatay

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 07 Ağustos 2022, 22:28