Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

İş Yeri Başvurusu

Başlatan VsecBOA, 17 Nisan 2018, 17:47:18
Okunma sayısı 345 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı VsecBOA

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 19 Haziran 2019, 00:26
Toplam oynama: 90 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
İş Yeri Başvurusu
« : 17 Nisan 2018, 17:47:18 »
Oyun içi adınız ve leveliniz: Felix Matthews - 11LVL
İş yeri ekletmek istediğiniz yerin ekran görüntüsü: http://www.imgim.com/5208incid2371094.png
İş yeri ekletmek istediğiniz yerin haritadaki yerinin ekran görüntüsü: http://www.imgim.com/2313incig2274882.png
Ekletmek istediğiniz iş yeri türü: Elektronik
Sizce işyeri ne kadara satılmalı:150.000$
Oyun içi aktiflik süreniz:Hafta içi 5-6 Saat / Hafta sonu 5 ila 12 arası
Neden işyerini istiyorsunuz:Şehir içinde insanlar fazla elektronikçi bulamıyorlar.En yakın elektronikçi bile fazla yakın kalmıyor.İnsanların hem daha az yürüyerek yorulmamalarını ve iş yeri sahibi olup kar etmek için istiyorum.
Pasif olduğunuzda işyerinin silinmesini kabul ediyor musunuz:Kabul ediyorum.
Yaptığınız rol hakkında bize bilgi verin: Aktif ve sivil olduğum süreçte oraya gidip kasiyer rolü yapmayı planlıyorum.İnsanlar hat istediğinde rol ile hat verip,telefonları arızalandığında rol ile tamir etmek ve güzel bir rol ortamı oluşturmak istiyorum.

Çevrimdışı angelsuareth

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsrail
Son giriş: 04 Temmuz 2019, 13:22
Toplam oynama: 42 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: İş Yeri Başvurusu
« Yanıtla #1 : 17 Nisan 2018, 23:35:45 »

Merhaba,
Bir Polis Memuru'nun elektronikçi ve tamirhane açması, Oraya gidip sivil bir şekilde iş çıkışı kasiyer rolü yapması, araç tamir etmesi, telefon tamir etmesi bana saçma geliyor doğrusu. (Yapılmayacak değil, bunu rollerinizde yansıtarak arada bir takılabilirsiniz)  [(Departman kuralı) Zaten belirli bir sivil izni saatimiz yok, izin verildiği sırada çıkıyoruz. Oraya mesai başında kasiyercilik yapmazsan zaman ayırabileceğinizi düşünmüyorum.]
Telefon mevzusuna gelirsek,

Spoiler:
Karakter tanıtımınızda öyle bir şeyin bahsi geçmemiş olup, bunu rollerinize de hiç yansıtmadığınızı düşünüyorum. Telefon tamirciliği, bahsedilen hat alım-satım mevzusu kolay yapılabilecek, bir hafta, ay'da öğrenilebilecek şeyler değil. Sizin bir bayiliğiniz olması, bayilik satın almanız gerekiyor ki bu bahsettiğiniz hat işlevlerini yerine getiresiniz. Daha eksi olan bir çok şey var, fakat sözlerime burada son vererek size iyi şanslar demek istiyorum.

-A.Suareth

Çevrimdışı Abarti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 14 Ağustos 2018, 00:09