Toprak Efe'nin ban yeme sebebi ise biliyorsunuzki yeni karaktere geçmesidir, bunu yapma sebebi ise Larin Stone karakterinde bir süre takılmamak istemesidir fakat bu sunucuya Multi Account yapmak için girmedik rol yapmak için girdik Toprak Efe'nin yaptığı şey normal bir şey NC parası bulamadığı için ya da bunu yapmak istediği için yaptı fakat bir süre Larin Stone karakterinde kendisini göremedim rollerin çoğalması adına bunu yaptık yani yapılan bir hata değilde rolleri çoğaltmak için yapıldığını söylüyorum eğer bir hata olarak sayılıyorsa en büyük hatayı siz yaptınız o zaman rol yapanların ne zamandan beri hata yaptığını söylüyorsunuz adminlerin Toprak Efe'nin banını kaldırıp diğer karakterle rol yapmalarına izin vermelerini istiyorum ayrıca birlik onayını etkilemiyen bir şey olduğunu söylüyeyim bunun rol amaçlı geçti eğer rol yasaksa böyle bir sunucu kurmazsınız.
m.a izni almak birkaç dakikalık bir süreç abartmayın. Olanlar sanki yönetimin bir suçuymuş gibi konuşuyorsunuz.
Öncelikle merhaba,Toprak'a Multi Account'dan şikayeti ben açtım. Lonnely'nin söylediğine göre karakterleri arasında seçim yapması istenmiş,Toprak Doon Leysek'i seçmiş.M.A izni almak zor bir şey değil,birliğiniz kural ihlalcileri ile dolu senin sicilinden belli oluyor zaten.Kısacası rol rol diyorsunuz fakat siciliniz öyle demiyor.
BİRLİĞİMİZDEKİ SİCLİ OLAN KİŞİLERE BAKARSANIZ SİCLİLLERİNİN OLMADIĞINI GÖRÜRSÜNÜZ, PUAHAHAH
güldürmeyin beni bana admin iki seçenek sundu bende Doon'u seçtim Larin'de araçlarım param ooc param hepsi gitti peki bana koydumu hayır size koyanmı var dürtenmi var ne bu atar.
Siclimde bir MA var oda iptal edildi şuan oynuyorum.
Öyle abartığınız gibi bir kabarık sicil yok kabarık sicil dediğin 10-20-30 sicili olanalra denir.
Eğer bunu bilmiyorsanız öğretmiş oldumEğer küçük düşürücü yorumlar atmaya devame dersen şikayet açacağım eleştiri "yapmamışsın"